News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Avgust 2011.

Started by djordjino94, July 17, 2011, 09:59:20

Previous topic - Next topic

Madjo

Nije Simke tropski talas kad je temperatura po visini ispod 20°.  

Simke

Ok,ali bice T preko 35 to je pravo tropsko.
Oko 08.08.imacemo blizu 40-tice.

Madjo

I narednih nekoliko dana će bit uslova za lokalni razvoj oblačnosti   :45:  
Nakon toga će otoplit, a koliko viđećemo.

Simke

Sledece nedelje na jugu suvo uz umjerenu oblacnost u utorak vece ,a na sjeveru bice malo kise.Bice od srijede i svjezije na sjeveu oko 10 a na jugu do 5 stepeni,od petka porast T ali to nece biti visoko  :45:

Simke

Do sredine naredne nedelje ostaje suvo na jugu,bez ciklonske aktivnosti ni Balkan!

Miloš

Kako će da dune sjeverni vjetar u srijedu, to nije normalno. Ima da ohladi more toliko da se neće više ni zagrijati do kraja ljeta...  :82:
Da će makar i temperatura vazduha koji stepen da padne, red bi bio....

Fraka

Ja tih problema u zaliv nemam... bice pretopla do vikenda  :11:

Miloš

Postoje neke minimalne šanse i za koji pljusak na primorju u srijedu ujutru, ali se ne nadam previše...

Bura

Nema veze za pljusak, dosta je meni i sjeverac, bar malo ce bit prijatnije.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Miloš

Estofex dosta široku oblast stavio u zonu mogućih nevremena:  :78:

Bura

Oko koliko sati bi trebao da pocne sjeverac da duva u Baru?

Cirius

Quote from: kecmi on August 09, 2011, 17:48:29 Oko koliko sati bi trebao da pocne sjeverac da duva u Baru?
Sudeci po modelima vece rezolucije,  vec veceras ce on preci na sjeverni pravac,  ili sjeverozapadni u  Baru,  prateci orografiju ...   ali jaci udari sjevernog vjetra se crtaju sjutra od podne.  

Bura

Quote from: cirus on August 09, 2011, 18:16:49
Quote from: kecmi on August 09, 2011, 17:48:29 Oko koliko sati bi trebao da pocne sjeverac da duva u Baru?
Sudeci po modelima vece rezolucije,  vec veceras ce on preci na sjeverni pravac,  ili sjeverozapadni u  Baru,  prateci orografiju ...   ali jaci udari sjevernog vjetra se crtaju sjutra od podne.  

E hvala........  :109:

Miloš

Tek sjutra uveče pravi sjever u Baru. To mi je najmrzniji vjetar, al' izdržaću valjda nekako. Ne znam jesu li mi gore te tople noći uz sjeverni vjetar ili ovakvi sparni dani. Ali, i to će sve proći jednoga dana i dolazi moje godišnje doba.  :79:

Bura

Quote from: Miloš on August 09, 2011, 19:02:22 Ali, i to će sve proći jednoga dana i dolazi moje godišnje doba.  :79:

I meni, ako mislis na zimu....

Simke

Ja mislim da je sad stvarno kraj T preko 37.Ceprkam po modelima i posle ovog opet neko zahladjenje od utorka tako da sto kazu Kecmi i Milos i moje vrijeme tek dolazi  :11: I vecine forumasa

Stefan600

I mojee!(Jesen cu tesko pregurat, nadam se sushi).  :105:
Februar 2012. :)

Simke

Mislim da imamo relativno mirno vrijeme do 20.08.(osim u utorak kad ce u kontinentalnim predjelima biti kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.)

Miloš

Važno je da je vjetar rekao sve što je mislio, makar za neko vrijeme.  :08:

demijan

po svoj prilici ide 10ak ugl finih dana... baaash onako fiiinih :121:

Cirius

EC  12 Z  popravio situaciju,  tj potvrdio lagani pad temperature od utorka/srijede i vjetar sjevernih smjerova ...  imajuci u vidu i krace dane,  dovoljno da dovede stvari u podnosljivu zonu    :03:

Miloš

Stefan600

Ovo sam cekao...Poslednji uzdisaji ljetnjeg neba kod nas, i onda da ga fino pozdravimo u septembru!  :109:  :43:
Februar 2012. :)

Cirius

Modeli se priklanjaju najtoplijoj varijaciji od mogucih prije par dana    :56:   kako rece Branko veceras,  nece mozda biti rekordnih temperatura u sljedecem periodu,  ali ce biti u  "poznim tridesetim"    :13:

Madjo

Evo izgleda da vreli dani tek dolaze  :14: