News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Fotoaparati, fotografija, uputstva...

Started by Madjo, April 26, 2011, 00:11:56

Previous topic - Next topic

niksicki

Нијесам га купио  :17:.С'ватио сам да се нијесам довољно истрениран на овај и да би то можда било бацање пара.Мада,мене не истересује фотографисање уопштено,рецимо да сликавам портрете и још масу ствари,мени највише апарат треба због утакмица,снијега и тако тих ствари :D

Rade

Quote from: ehtelion on April 13, 2012, 19:51:27 bogme imam ja jednog momka preporucit (onog u Zagoric)....riknuo je bio D70s, odavno nam je pravio probleme, to je tipican kvar kod njih izgleda na dijelu koji povezuje CF kartice sa plocom (zato nikon vise ne pravi  aparate sa CF karticama izmedju ostalog). Aparat je bio u dosta losem stanju-prasina i cuda. Napravio je od njega novi aparat:) Cist je kao iz fabrike (skidao sam i objektiv) a nikakvih problema nema sa karticom vise. A one "idiote" popravlja lagano.

Momak super radi, ali ne kao zvaničan servis, ni blizu.
Meni je crkao senzor na 400D, on nije imao rezervni, nije se ni isplatilo da kupujem, da je bio u garanciji poslao bi u BG i to mi odma završili.

ehtelion

e onda je dobro sto ga nisi kupio:) mislim ako se nekad oparis, sto ga ne kupit onda ali ovako ti je i ovaj sasvim dovoljan

ehtelion

e da je bio u garanciji...nikad se on ne moze porediti sa zvanicnim servis firmama, prije svega jer su oni specijalizovani za jednu marku i imaju sve djelove. E kad aparat nije u garanciji onda je popravka puno skuplja kod zvanicnog servisa.

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Transmat

700 eur se lako potrosi kad rijesis da kupis poluprofesionalnu opremu... 400 eur za samo tijelo, 350 za objektiv...  treba ti i za stativ i torbicu i karticu..  

meni sad treba objektiv 55-250 za canon.  imam 18-55 i on je odlican, ali samo ako slikas izbliza, treba mi ovaj telephoto.. da bih zumirao..  

Madjo

Nijesam odavno postavljao sliku Boke, pa evo jedna od juče.  :81:

MeteoLaik

niksicki

Мађо,стварно свака част!Штета што немаш неки јачи апарта.

Fraka

Admin

Ti Mađoni polako postaješ majstor fotografije.

ehtelion

moram pohvaliti Snowhuntera, odlicna fotografija sa pticom u cosku

Madjo

Prelijepi mamatusi !  :109:  :101: :101:  Bravo SH  :47:

Madjo

Evo jedna sinoćnja munja  :105:  :105:  :105: Kasnije sam pokušao iz sobe da nešto uvatim, no ne bi ništa.  :56:

ehtelion

a ubi te ovaj far:) moz li ga osegat:)

Madjo

:67:  Nijesam ga htio ošegat jer bi ostao bez one male varnice u gornji desni ćošak.  :62:

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Miloš

Nekoliko od juče iz Beograda, imam ih preko stotinu, al' reko da ne opterećujem temu:

Madjo

:109: Prelijepo, posebno ovi oblaci i kišna zavjesa u kombinaciji sa zgradama  :101:

Madjo

Quote from: kecmi on April 29, 2012, 09:02:27 Šta bi moglo da mi bude sa aparatom. Nekad kad ga palim mi se upali, a nekad kad samo mi zasvijetli lampica a aparat se ne upali.

Baterije.

Bura

Quote from: Madjo on April 29, 2012, 09:41:11
Quote from: kecmi on April 29, 2012, 09:02:27 Šta bi moglo da mi bude sa aparatom. Nekad kad ga palim mi se upali, a nekad kad samo mi zasvijetli lampica a aparat se ne upali.

Baterije.

:55:    Prije mi nikad nije tako radio, nego mi upali aparat i na dospleju mi kaže da promjenim baterije......  :55: :55:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Koji fotoaparat imaš i koje baterije koristiš ? To oće da se desi ako koristiš šnj baterije.

Bura

Quote from: Madjo on April 29, 2012, 09:58:30 Koji fotoaparat imaš i koje baterije koristiš ? To oće da se desi ako koristiš šnj baterije.

Aparat SAMSUNG ES15, a baterije Duracell. Jedino mi duracellove i prima.....
Bolje gram nafake no kilo mozga.

ehtelion

znam da neki samsung aparati imaju stelovanje za punjive i obicne baterije....podji u settings pa vidji da to zamijenis.