News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Muzika

Started by niksicki, April 03, 2011, 13:11:06

Previous topic - Next topic

Gabesz20

Odlicna stvar Transmat :119: Nemoj mi rec ides u Torino? :03:

Transmat

vanja

transmat odlicna stvar  :45: :45: :45: :45:
ja sam skidao prosle godine za auto  :60: tiesta, obradu nekih trance hitova
ova mi se vrti zadnjih dana najvise

Stefan600

Evo mog novog snimka. Pjesma koju sam otjepavao je moja omiljena te je s' toga i zavrsila na yt. Nit' znam da vristim kako ona zahtjeva u jednom dijelu, niti imam bas toliko visok glas da izdrzim cijelu pjesmu. Jutros izbacih.  :105: U sustini, nije lose, ajd'.  :53:
Februar 2012. :)

Transmat

Ja ti zelim da imas uspjeha kod ovih devojcica iz Gimnazije  :121:

E sad, vise bih volio kad bi otpjevao recimo ovo!
Ti ces sad reci, ''a vidji Transmata, gdje mi je nasao pjesmu iz 1976  '' ali dobra je!  barem je meni bila dobra kad sam imao 15 godina, a i dalje mi je dobra, i ufatim sebe kako ponekad igram kao Ian Curtis, i to ne samo kad sam na punk koncenrt, nego i na elektroniku, pa mi prisutni onda traze ekser, a ja streit!

Madjo

Što čini Stefan  :102:  :122:  Brao mali, dobar si  :109:  :109:  

demijan

stefane  :45:

ako neko voli bjork...svakako ona uvijek nesto novo dodnosi i shiri muzichku umjetnsot i dozivljaj u mnogim aspektima..novi album je tu..
http://www.youtube.com/watch?v=KGOgiKxFjTY

Transmat

Quote from: demijan on October 27, 2011, 08:34:10 stefane  :45:

ako neko voli bjork...svakako ona uvijek nesto novo dodnosi i shiri muzichku umjetnsot i dozivljaj u mnogim aspektima..novi album je tu..
http://www.youtube.com/watch?v=KGOgiKxFjTY

Kad vec pominjes kosavu koja vam smeta ovih dana, evo ya tebe samo jedna stvar!  :116:

demijan

:45:

ovo mi je trenutno potrebno i slusam  :110:  :75:(namerno sam izabrao ovaj koji je losiji sa zvukom al; je uzivo,sto je rijetko od ovih genijalaca)  
:116:  
http://www.youtube.com/watch?v=vgSH_eXjJA0&feature=related   :112:

niksicki

demijan

Shody

Slušam uglavno strano (Rock'n'Roll, Metal, Punk), te domaći rock i klape. Ostalo ne (pop, turbofolk, narodno...)

Miloš

Transmat

Odlicno, ali ....

Ovako to rade najbolji medju najboljima :

Transmat

Jos jedna od ''losih'' Amerikanaca  :08: preko ovoga nema..

For those who know..

Rade

Transmat, jel ovo iz Super Maria? :D

Cirius

Sa Drak Passion Play.  Novi vokal Anette Olzen je sasvim ok,  iako se mislilo da će izgledati blijedo nakon Tarje.
Za nepuni mjesec izlazi Imaginaerum    :45:

Fraka

Cirius

:105:     svaki bend bi poželio ovakvu publiku !       Wacken Open Air     :101:

Valhalla
Deliverance
Why've you ever forgotten me

Fraka

Svako bi pozelio ovakvu pjesmu da slusa uzivo...  :08:

Cirius

Quote from: Fraka on November 06, 2011, 03:59:10 Svako bi pozelio ovakvu pjesmu da slusa uzivo...  :08:

Za ovaj čuveni njihov nastup se veže i jedan komentar:  '' Legends say the crowd still sings ! ''       :105:

Gustav

Među mnogim dobrim himnama ruska mi djeluje najmoćnije

Madjo

:105:  :105:  :105:  :105:  :105:   Dobraaaaaaaaaa...

Madjo

A ista pjesma uživo zvuči identično  :105:  Majstori  :109: :109: