News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Muzika

Started by niksicki, April 03, 2011, 13:11:06

Previous topic - Next topic

Fraka

Sto ih boli uvo, mnogo je bitnija promocija njih dvoje nego uspjeha na eurosong, koga briga za to. Mene samo smijesno kad vidim Maria i Dedu na Eurosong... da mi je to ko reko prije 2 godina krepao bi od smijeha.

Krivi

GGMU!

Nikola

Стенли

Admin

Miloš

Da, svaka mu čast, uvijek sam vjerovao da će on nešto napraviti u muzici, sada mu je već otvoren taj put!  :109:

Inače, muzičku karijeru smo zajedno započeli u srednjoškolskom bendu. Muzička karijera nas preostalih članova benda je tu i završena, a Nemanjina je tek počela:

Samo napred Neco!  :111:

demijan

Mađo

"Attero  Dominatus
Berlin is burning..."
    :109: :109: :109:

Transmat

15 godina kasnije, ova pjesma je i dalje aktuelna..
Fenomenalna pjesma..

Mađo

Jedna od najboljija ded metal kompozicija što čug u potonje vrijeme.  :21:  :109:  :81:

Miloš

Nova pjesma jednog od najboljih crnogorskih aktuelnih bendova. Oduševljen sam, tako mi je drago kad vidim da se ovakve stvari prave kod nas u ovo doba kad je sve krenulo naopako (pa i kad je muzika u pitanju). Nije lako pretočiti u zvuk stihove Vita Nikolića, a oni su to uradili i to bolje nego što sam mislio da je moguće:

:109:

Transmat

Quote from: Miloš on April 25, 2013, 10:51:19
Nova pjesma jednog od najboljih crnogorskih aktuelnih bendova. Oduševljen sam, tako mi je drago kad vidim da se ovakve stvari prave kod nas u ovo doba kad je sve krenulo naopako (pa i kad je muzika u pitanju). Nije lako pretočiti u zvuk stihove Vita Nikolića, a oni su to uradili i to bolje nego što sam mislio da je moguće:

Tako je Miloše, zaista odličan zvuk i sjajna pjesma od Vita, koju nije lako pretociti u numeru.
Ali imam jednu veliku zamjerku...  Pokupili su najveći šljam iz podgorice da snimaju spot s njima..
Pardon iz Podgoričke kafane "Berlin" na čelu sa ukiseljenim Šomijem.. fali samo snob gazda Neša, sa njegovim čizmicama..

Miloš

Meni nisu poznati ljudi koji glume u spotu (osim članova benda braće Vukadinović, naravno), a poznate su mi ličnosti čije se slike pojavljuju u spotu, i po mom mišljenju se sve to fino uklopilo u spot.

Transmat

Quote from: Miloš on April 25, 2013, 13:09:06
Meni nisu poznati ljudi koji glume u spotu (osim članova benda braće Vukadinović, naravno), a poznate su mi ličnosti čije se slike pojavljuju u spotu, i po mom mišljenju se sve to fino uklopilo u spot.
Naravno, ne pricam o slikama koje se pojavljuju.
Pojavljuje se slika Pavla Vujisića kojem je inače Vito Nikoloć posvetio ovu pjesmu.

Miloš

Odlazak još jednog velikog muzičara...  :82:

Nikola

vanja

Nikola

Mađo

U čast legendarnog Klopa...  :05: :109: evo jedan moj novi klip.Dako vi se svidi.  :03:  :81:

http://adf.ly/YotI0

Miloš

Iako sam roker u duši, uvijek se naježim kad ovo čujem:

Miloš