News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

April 2011.

Started by Madjo, March 31, 2011, 22:18:24

Previous topic - Next topic

Madjo

Aprililili  :110:  :120:  Promjenljivo vrijeme narednih dana, red sunca red oblaka red kiše, nije na vidiku nikakva ciklonska aktivnost, neđe će bit toplo neđe će se još nalagat  :67:

Bura

Mislim da ce ovaj april biti dosta topao. Kako je krenulo mozda bude i koji rekord. To bi bilo dobro, ali u minimalnim temperaturama ili na primjer da padne snijeg... :18:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Stefan600

E vala je i meni vise zima na vr' glave. Idemo polako u proljece. Oko 25-30 dnevna a jutarnja od 15-20  :22: To bi mi odgovaralo  :109:
Februar 2012. :)

vanja

rusi su najavili veliko zahladjenje

Bura

vanja

ali na sjeveru rusije  :05:  :120: :110: :122:
aprililiiiiii  :99:

Bura

:67: :67: Pao sam na prvoaprilsku salicu.... :67: :67:
Pi a ja se bas ponadao.....

Fraka

Sjutra malo osvjezenja uz kisicu i pad temperature

Stefan600

Ima li na vidiku ponovnog porasta temperature?  :48:

Bura

Ne... Samo uz manja koliebanja....

Insider

Vrijeme za vikend? Petak,subota,nedelja...?
Moze neka malo preciznija prognoza... Hvala

Cirius

Dobrodosao,  Insider.  Za vikend je jos nesigurno dati precizniju prognozu,  po sadasnjim izlazima modela trebalo bi biti lijepo vrijeme,  mjestimicno povecana oblacnost,  ali bez konkretnijih padavina.   Vjetar sjevernih i sjeverozapadnih pravaca,  usljed jakih anticiklona na zapadu Evrope.

Bura

Dobrodosao kolega sa Sjevera.... :03:

Stefan600

Do koliko stepeni temperatura moze da poraste do petka? Oce li bit u pitanju svakodnevni porast?!

Bura

Ako te zanima za Podgoricu onda moze i do 26-27 stepeni. Mozda i vise ali ne vjerujem, ali u svakom slucaju porast do subote, a od subote temperatura u padu, izrazenijem na sjeveru, a u nedelju u Podgorici ce biti oko 19-ak stepeni, a u Baru do 18 stepeni najvisa dnevna temperatura.  :83:

Stefan600

Hvala ti puno. Jako precizna prognoza!  :109:

Fraka

Pg 27? a okle... nece to vise od 20 stepeni bit za vikend

Bura

Quote from: Fraka on April 07, 2011, 11:15:49 Pg 27? a okle... nece to vise od 20 stepeni bit za vikend

Do vikenda oce mozda ne do 27 al do 25-26 ose, za vikend sam rekao pad temperature, i u nedelju u PG do 19 stepeni....

Fraka

:29: :29:
Kakav zimski front nacrtase EC i GFS jutros.. obilne snijezne padavine na sjeveru za 5 dana.. bas me zanima oce li istrajat

Fraka

ocekuje nas promjenljiva i znacajno hladnija od prosjeka sedmica.. Snijeg na iznad 1500 metara

Madjo

Što se tiče srijede moguće je svašta.Prizemni ciklon u Jadranu od srijede ujutro, visinski daleko na śever, pogledajte samo što daju Nmm karte   :52:   :81:  

Fraka

Bilo bi tragikomicno da rozaje i plav dobiju najveci snijeg ove god u april haha

Kimi

Biće stvarno dosta iznenađenja sa ovim frontom..jedva čekamo sredu  :03:  :114:

Još da se nadamo da će nakon ovog fronta biti neki jači ciklon u Sredozemlju da razbije ovu vladavinu anticiklona nad našim područjem  :03: :03:

Bura

Postoji li kakva mogucnost da padne snijeg na Rumiji u srijedu?

Fraka

Zadnji izlaz GFS mozd ai pretjerao, po njemu ima sanse, ali vidjecemo, zemljiste je pretoplo.. ako se dobro sjecam zadnji put je citava zemlja bila u minusu po visini u aprilu bas one godine kad du se kao i ove poklapali katolicki i pravoslavni bozic.. ne znam koliko ima 7-8 god.. 15. aprila cini mi se znam da je snijeg bio na 400-500 metara