News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Mart 2011.

Started by Madjo, February 28, 2011, 12:21:33

Previous topic - Next topic

vanja

Quote from: Transmat on March 03, 2011, 13:26:42
Quote from: vanja on March 03, 2011, 13:21:30 dolaze hladni martovski dani a ja se preladio kakav baksuz
Vanja, nesto si pobrkao. :)  Martovski dani nisu januarski dani  :05:.

to sigurno nego posto sam prehladjen subjektivni osjecaj me vara   :05:

Madjo

Izgleda da će dobro da ośeveri u poneđeljak.

Šteta što ovaj polarni prodor ne ne ide zapadnije,recimo neđe kod Đenove  :82: Ovako kao reakcija na prodor stvoriće se ciklon kod Turske  :16:

Miloš

Hoće izgleda. Danas i noćas moguće slabije padavine u Crnoj Gori. Od sjutra uveče pojačanje sjevernog vjetra i suvo zahlađenje.
Hladno vrijeme se zadržava do srijede, a onda bi trebalo da krene konačno značajnije otopljenje.

snesko belic

Slazem se sa tobom,jedva cekam toplije vrijeme,a prema onome sto sam gledao od srijede toplije i temp. nece vise padati.. :111:

milos555

Moze li mi neko reci prognozu za Istanbul do srijede,posto vidim da ce biti neki ciklon tamo???  :08:

snesko belic

Dosta pouzdana prognoza barem sto se mene tice

Cirius

Slijede dva svjezija dana sa sjevernim vjetrom,  a onda,  polako ali sigurno,  krece proljece od srijede     :83:     visoko Sunce,  duzi dani  ..   brze oluje i Cb-i     :62:      

Simke

Ocigledno od cetvrtka imacemo proljecne temperature KRAJ snijegu do decembra ovo ce dolje da natrpa Grcku i Tursku ali i tamo od vikenda ga nece biti Najdosadniji mjeseci mart april,oktobar i novembar

Madjo

Karte crtaju promjenu vremena polovinom one sedmice.Viđećemo oće li ovo isparit noćas.

Danilovgrad

Mislim da treba smanjiti "euforiju" kada je mart u pitanju, a tice se dolaska proljeca.... Snijeg moze da zatrpa.. Polako, ja bih konacno volio da dodje proljece, ali sacekajmo. Teka kada prodje mart mozemo biti euforicni. Baba Marta ce doci pa makar 1 dan :)

sanjin

Quote from: Danilovgrad on March 11, 2011, 11:55:46 Mislim da treba smanjiti "euforiju" kada je mart u pitanju, a tice se dolaska proljeca.... Snijeg moze da zatrpa.. Polako, ja bih konacno volio da dodje proljece, ali sacekajmo. Teka kada prodje mart mozemo biti euforicni. Baba Marta ce doci pa makar 1 dan :)
Ne gine nam pola metra.  :67:

Simke

Zadnji izdisaj zime osjetice se od 21.marta a inace ce zadnja dekada biti hladnija od prosjeka kako modeli daju na +168 i dalje samo ce sjever dobiti snijeg

Danilovgrad

Znaci baba marta 21? :)

Fraka

Nema tu ni z od zime, i na zabljak ce se sav snijeg istopit od juzine i kise, lagano.

Madjo

Za par dana dobijamo pravu Đenovku,obilna kiša,jugozapadnjak... Konačno Lidija.

Simke

Kao sto ranije rekoh zima jos daje znake zivota  :11: GFS 12H sve govori

Fraka

je li moguce da EC crta opet zatrpavanje za tursku i grcku kao prije neki dan... nevjerovatno

Bura

Bice dobre kise ovih dana.....
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Cirius

Quote from: Madjo on March 14, 2011, 08:11:17 Za par dana dobijamo pravu Đenovku,obilna kiša,jugozapadnjak... Konačno Lidija.

Po tvome ukusu   :03:   produbljivanje kod Djenove,  tone kise uz SW,  konvekcija,  mozda i neka grmljavina,  CAPE nagovjestava nesto za cetvrtak i petak ...   Padavinski maksimumi malo odlozeni prema cetvrtku,  vidjeh novi nmm.  Prava proljecna kisica.
Ako je neko raspolozen da se pozabavi Lidijom u Ciklonima,  dobrodosao je.

Bura

Poslednji trzaji zime osjetice se od utorka koji dolazi..... Onda dolazi proljece......
Bolje gram nafake no kilo mozga.

bole

nema vise ni trzaja......dolazi proljece  :112:

Simke

Zima je ranije pocela na vrijeme se zavrsila mogla je biti i bolja ali dobra je bila najbolja od 2000 god. Poslednji hladni talas pogodice istocnu sjevernu i centralnu evropu za tri cetiri dana i onda slijede cikloni sa Atlantika i topli vazduh iz Saare

Vasilije

Quote from: Simke on March 21, 2011, 20:05:56 Zima je ranije pocela na vrijeme se zavrsila mogla je biti i bolja ali dobra je bila najbolja od 2000 god. Poslednji hladni talas pogodice istocnu sjevernu i centralnu evropu za tri cetiri dana i onda slijede cikloni sa Atlantika i topli vazduh iz Saare
Nije bila bolja od one 2004-2005 ili 2006 nisam siguran uglavnom ta je bila bolja!!! :112:

Madjo

Posljednju sedmicu marta obilježiće promjenljivo vrijeme uz čestu pojavu kiše.

Rade

Standardno varljivo proljeće, a onda će odjednom +60 stepeni... :)