News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Automatske meteorološke stanice

Started by Admin, September 23, 2009, 15:07:48

Previous topic - Next topic

Dado

Madjo

Nijesmo te iskulirali Dado, nego nemamo odgovor na tvoje pitanje.
U stvari, nije teško pretpostaviti što je u pitanje.U pitanje je nerad onijeh što su plaćeni za taj posao.Niko da se śeti da pogleda računar, da ga restartuje....  :46:

Dado

salio sam se ja madjo..a i pretpostavio sam sta je u pitanju  :46: hvala u svakom slucaju  :109:

Madjo

Imam problem od sinoć sa slanjem podataka sa moje AMS na pljusak.
Internet je ok, u pitanje je nešto drugo, ali ne mogu otkriti što...

Do daljnjeg je off.

Bura

Quote from: Madjo on September 12, 2012, 13:39:46 Imam problem od sinoć sa slanjem podataka sa moje AMS na pljusak.
Internet je ok, u pitanje je nešto drugo, ali ne mogu otkriti što...

Do daljnjeg je off.

A đe baš pred ovu kišurinu?!!!!!!  :55:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Ja ću imat podatke  :11:

Izgleda da je stvar ozbiljna, čak ni reinstalacija svih softvera nije pomogla.  :16:

Madjo

Uspio sam da popravim, poslije pola dana muke, evo Njeguši online.  :116:  :116:  :25:  :25:

Bura

Posle dva mjeseca kvara, konacno je PRORADILA NIKSICKA AMS!!!!!  :116: :116:  :111: :111:

Admin

Prije neki dan sam bio u kompaniji "Pomorski saobraćaj". Imaju namjeru da nabave jednu (možda čak i dvije) AMS marke DAVIS koje bi postavili u Kamenarima i Lepetanima.
S obzirom na lokacije na kojima će ih postaviti T neće baš biti reprezentativne, ali zato vjetar sigurno hoće! Postoji velika vjerovatnoća da će uzeti i senzor za UV zračenje.

Fraka

Gaston

Viđeh danas u Okov jednu ovakvu stanicu, košta 76 eura.

Bura

Moram provjeriti ima li u ovom barskom Okovu da se kupi!!!

Gaston

U Podgoričkom se nalaze na drugom spratu, kod šerpi. :05:

Bura

Al ovo je ona samostalna, ne treba internet?

Gaston

Da, nema opciju povezivanja na internet, podaci se prikazuju na displeju, senzori su bezžićni sa baterijskim napajanjem.

Bura

Quote from: Gaston on October 13, 2012, 18:10:31 Da, nema opciju povezivanja na internet, podaci se prikazuju na displeju, senzori su bezžićni sa baterijskim napajanjem.

E to mi odgovara.... jao ako bude....  :111: :111: :111:

Madjo

Pristupačna cijena,nema što.  :03:  Ne viđeh ima li kišomjer ?

Transmat

ipak je bolje malo vise kinte skupit pa kupiti nesto profesionalnije...

Madjo

Quote from: Gaston on October 13, 2012, 20:38:20 Ima

Kakve su ovo gradele na vr otvora? :32: Kad kap kiše udari u ove gradele treći dio se raspši ván... zamislite ako jako pada :78: Možda nema klackalicu,nego neki drugi princip mjerenja kiše...zanima me to. Skinuo sam neki pdf dokumenát nó je na češkí jezík  :07:

Quote from: Transmat on October 13, 2012, 20:49:15 ipak je bolje malo vise kinte skupit pa kupiti nesto profesionalnije...

Jes, ali su najgore barem tri put skuplje.  :56: Ovo nije skupo uopšte.

Bura

Quote from: Madjo on October 13, 2012, 21:37:14
Quote from: Gaston on October 13, 2012, 20:38:20 Ima

Kakve su ovo gradele na vr otvora? :32: Kad kap kiše udari u ove gradele treći dio se raspši ván... zamislite ako jako pada :78: Možda nema klackalicu,nego neki drugi princip mjerenja kiše...zanima me to. Skinuo sam neki pdf dokumenát nó je na češkí jezík  :07:

Madjo vidi onaj snimak sto je postavo Gaston, ima klackalicu. Kad ga je otvorio vedjela se. Ako ti je muka gledat na 1:40 je.

Madjo

A nije mene muka gledat no mu je muka učitat  :05:

Ok, fala.  :45: