News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

demijan

Nikola

Pratih sad Pinkove zvezde zbog Stefana.Nije sto je nas sa foruma,nego sto je najbolje pjevao,posebno na suvo,sto je najbitinije.

Fraka

Mađo

demijan

vaistinu!srećan praznik svima koji slave!

Tihi

SREĆAN VASKRS!!!
DA STE SVI ŽIVI I ZDRAVI I DA POŽIVITE STO GODINA.NEK VAS U ŽIVOTU PRATI MIR,LJUBAV I SLOGA !!!
SVAKO DOBRO VAM ŽELIM!!!

sanjin

Moze li sat na forumu da se regulise?

Gaston

Profile/Modify Profile/Look and Layout/Time Offset se stavi na 1, mada se postavi i sa auto detect.

Admin

Tokom prvih 100 dana ove godine bilo je više poruka (postova) na forumu nego tokom prvih 8 mjeseci prošle godine!

sanelkpg

svaka cast forumasi samo naprijed  :111:

Bura

Mislim da je itekako vrijedno pomena. Poslije par mjeseci čekanja rezultata stigli su prije neki dan...

Konačno je utvrđeno koliko tačno godina ima barska Stara maslina. Stara je punih 2240 godina.   :43: :43: :43:

http://barinfo.me/text.php?kategorija=1&id=5461
Bolje gram nafake no kilo mozga.

demijan

i te kako vrijedno pomena!sjajno!2240 god!!...tu,u dvorištu.. :105:
sada i definitivno jedan od glavnih ciljeva kada dodjem ljetos na odmor.da je obidjem,posedim sa njom i dodirnem je.. 2240 god !!fantastično!nadam se da ce imati maksimalnu pažnju.ne samo ona vec sve,ali naročito ove preko 500 god..

Nikola

EagleS

Podgorica od sad u potpunosti u 3D na google earth-u  :109:

The absence of evidence is not the evidence of absence

Dado

Mađo

Ja bih proba avgust.Velika kvota.

SnowHunter

Odlična kvota za avgust, u 46 godina od 121 avgust je bio najtopliji mjesec u BG-u (jul - 67 puta, jun - 8 puta, septembar - nikad). Da znaju ove podatke bukmejkeri ne bi dali višu kvotu od 2.5 za avgust. Kvota za jul je preniska.

demijan

Stavio bih 100 din na da i na septembar nadajući se da ce 1.09 biti 45,1 :120:

Dado

I ja sam pikira' avgust  :03:

Nikola

Neka nam je srecan Dan nezavisnosti  :43:  :116:

Dado

Mađo

Proba bih ovo da bude manje od 9.8°

Dado

Svezes ga sa avgustom imas kvotu 31  :03:

SnowHunter

Quote from: Mađo on May 22, 2015, 18:15:49
Proba bih ovo da bude manje od 9.8°

Odlična kvota, istorijiski od 126 ljeta njih 79 je imalo niži apsolutni minimalac od 9.8°C. Čak i ovom milenijumu od 14 ljeta njih 4 su imala minimalac ispod 9.8°C. Ali ako se ništa ne desi u prvom dijelu juna, onda mrka kapa. Jer u avgustu niže od 9.8°C nije išlo još od 1986, u julu od 1984. Ovo je još i dobro, jer neizvjesnost ne bi dugo trajala. Eventualno bi neko jako zahlađenje krajem avgusta moglo da spasi stvar...  :120:

Mađo

Daj SH uplaćuj a mi ti šiljemo pare.