News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

sone

E vidis to nisam znao...mada dobro ja sto se poezije tice volim ove sto se vise nikad rodit nece,poput Majakovskog,Jesenjina,Bodlera...sa nasih prostora obozavam Vladislava Petkovica-Disa koji na mene ostavlja najaci pecat ;)Pomalo nesto i pisem,mozda nesto nekad i ugleda svijetlo dana :D

Rade

super emisija na discovery science o tornadu

Madjo

Odlicno Vanja.Mene se svidja ovo sto si uradio,i naslov i nasi komentari sto su postavljeni.Jedino da vidi Admin,ako moze,da prebaci originalne ehtelionove komentare umjesto citiranih,ako ne moze nije lose ni ovako.Jos bi dobro bilo da se doda  kod ispred i iza linkova koje je ehtelion postavio da odma stoje slike uz komentar,bez posebnog otvaranja.Prije toga bi valjalo skinut slike i smanjit im rezoluciju na 800x600 i poslat da bi sve bilo super pregledno.Znaci svi linkovi koji imaju .jpg zavrsetak

vanja

kako odlucite uradicemo  :) ...onaj youtube klip sto je ehtelion postavio na kraju, nedaj boze da ih je udario koji krs, vrlo opasno

Madjo

I danas 26-oro online !

Most Online Today: 26. Most Online Ever: 26 (Today at 12:25:11)

sone

He he ne znaju oni Bole sto je rakija iz nasih krajeva,ja je imam pecenu od divljih krusaka sa lincurom u nju,zlata vrijedno pice sa Kovaca s visine od 1570mnv...No da se ne naljute,dobra je rakija iz svih krajeva Crne Gore samo kad je gazda ne ,,krsti,, sa secerlemom :D

Madjo

Ma kakve kruške,trešnje,višnje,šlivje, nema bez lozove rakije iz Goljemada :D

vanja

kako su vas godine dofatile, stomak ste pustili odali se alkoholu,pravi porodicni ljudi, Kuca  poso , kuca poso- umjesto da se opirete godinama i udarite po nekom sportu :D :D kako vam odrzah lekciju na brzaka hahahahha  ;D ;D ;) :P

Madjo

...odali se piću i krvoproliću,Vako Đuriću :D
A za stomak su krive žene. ;D
Kod mene ti ide refren "Kuća kola,kuća kola..." Đe nam je Ekrem,nova zvijezda u egzilu
Ima li neko ju tjub link od Kuća poso ?

vanja

evo ga http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4

sa strane je sve u vezi ekrema mega stara  ;D ;D

Madjo

sone

Ekrem jevric-boze dje iskopase onog lika,a sto se stomaka tice zene su krive,mada cu ja od 1-og poceti da radim na sebi jer sam bio kod nutricioniste i dobio dijetu...To sto cu morat da jedem je tuzno,sve sami zelenis,bolje da sam ljetos na neki katun otisao medju ovce i goveda jer ovako isto ispada :D Volim salu na svoj racun,ali mi je zato mila i na tudji ;)

Madjo

A žene,nego.
Ja ovoj mojoj sam zabranio da sprema omiljena jela,to je jedini način da ostanem na 100 kila ;D Nemam granica nekad,izijem mnogo.No,dobro je,zadnje 7-8 mjeseci se držim 5 kg više-manje

sone

Ja sam vec dvije godine na 115kg,s obzirom da sam visok 1,85 meni bi idealno bilo 90kg,znaci 25 moram skinut sto nece nimalo lako bit :(Ali dacu sve od sebe jer ovako stanje je neizdrzljivo >:(

Cirius

Bicu desetak dana u Bd,  Madjo  ostavljam ti sve ciklone i doline na raspolaganje dok ne dodjem    8)   ako i ti otperjas nedje,  nadji pouzdanu zamjenu i obecaj i do 7 puta veci honorar od onoga kojeg mi dobijamo    :D

Madjo

Quote from: cirus on July 30, 2010, 01:39:22
Bicu desetak dana u Bd,  Madjo  ostavljam ti sve ciklone i doline na raspolaganje dok ne dodjem    8)   ako i ti otperjas nedje,  nadji pouzdanu zamjenu i obecaj i do 7 puta veci honorar od onoga kojeg mi dobijamo    :D
:D Znači,700 eura po ciklonu,ja neću imat toliko

Quote from: Rade on July 30, 2010, 02:19:37

Sad sam provalio da je najljepše na Cetinje sjedjet, ima svake nedjelje da palim tamo, da mi je kako živjet tamo, niđe niko ne žuri :)

Najljepši grad za živjet,samo da je malo više para.Kad sam gođ vozio izlete s Rusima, prije par godina,obavezno se svraćalo na Cetinje da se popije kafica na trg, kažu "krasan,spokojan gorod"  oduševljava ih mir i ladovina uz brojna kulturna blaga.

sone

Tu smo Rade tu smo,ja sam u neki posao usao pa cu jos jedno 10 dana bit zauzet....pa kazu ljudi radi,e kome se radi o glavi mu se radilo :D no sto ces kad se mora.Pozdrav za sve ;)

vanja

malo zatisje na forumu, tu smo rade  8)

Madjo

Rade

Bio sam više puta gore, prelijepo je! :)

Madjo

Sinoć sam 3 sata proveo čitajući naše postove u Aktualnim Januar i Februar.Zbilja smo se dobro zabavljali. :)
Kad će taj snijeg više  ???  :D

Rade

Bogami ga i ja jedva čekam :) Ima da se opremim do zime!

Predlažem okupljanje forumaša meteorologa prvog snijega! :)

Narednih dana vjerovatno put Njeguša pođem.

Miloš

Quote from: Madjo on August 09, 2010, 13:14:00
Sinoć sam 3 sata proveo čitajući naše postove u Aktualnim Januar i Februar.Zbilja smo se dobro zabavljali. :)
Kad će taj snijeg više  ???  :D

I ja često ljeti volim da pogledam zimske slike i reportaže, čisto da budem svjestan činjenice da ljeto i vrućine neće dovijeka trajati, i da će kad-tad doći meni najdraže godišnje doba. :)

Rade

Evo iz Bijele krećem put pg, užasne su gužve preko BD, pa odoh preko Njeguša, nisam odavno :)

Madjo

Rade,poslaću ti broj na pp, pa se javi da popijemo neđe nešto,ako nijesi već proša Njeguše.