News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Стенли

Тако некако.   :109:

Krivi

Slažem se.  :116:
GGMU!

Cirius

Quote from: Krivi on February 11, 2013, 23:57:14
Slažem se.  :116:

Baš pročitah pravila, i vidim interesantno je ovo 14- to, kaže, da se postavljaju neobični članci, linkovi... Šta se to ne može stavljati, i na šta se misli kad se kaže neobično?

Nije neobični nego nedolični ...    :77:

Krivi

A ne vidim prst pred okom, ni cvikere ne pomažu. :121: Odoh ja lijegat..
GGMU!

Стенли

Је ли се цугнула која кратка Криви  :116:   :121:

prenka

Izgleda je neko od moderatora previse pustio m*** pa se brisu i poruke koje su u skladu sa pravilima foruma i topica.

Fraka

Nisam primjetio nijedan post da je tebi obrisan ili editovan  :78:

prenka

Danas jedan ali nebitno je fraka. Cudno mi zbog cega.

Fraka

prenka

E ne znam sta je onda. Ma nebitno to je jedan post no mi bilo cudno da ga nema ,reko mora da ga je neki moderator skinuo.

Cirius

Evo je,  našao sam je deleted    :119:    već su počele da se slažu nove preko nje    :67:    :81:

Quote from: prenka on February 12, 2013, 13:53:08
Danas sam prvi put na poslu bio 100%budan ,razbudila me jutrosnja setnja po hladnom vremenu.sto bi rekli stari jutros je stipalo po obraza. Trenutno je u Pg oblacno sa slabom kisom T 7.2c,ali je jugo u pojacanju tako da ocekujem brzi let temp u nebesa

u moderation log nema akcije vezano za ovu poruku,  a nije bilo ni razloga,  regularna je ...   je li moguće da si je greškom ti o'kinuo usput neđe ?

Bole-PG

Moderatori imate li vi svoju sobu(podforum),pa ovo tamo pisite i vidjete koje sto odradio  :119:
Podgorice grade moj!!!

prenka

Quote from: Cirius on February 12, 2013, 17:55:56
Evo je,  našao sam je deleted    :119:    već su počele da se slažu nove preko nje    :67:    :81: 
Quote from: prenka on February 12, 2013, 13:53:08
Danas sam prvi put na poslu bio 100%budan ,razbudila me jutrosnja setnja po hladnom vremenu.sto bi rekli stari jutros je stipalo po obraza. Trenutno je u Pg oblacno sa slabom kisom T 7.2c,ali je jugo u pojacanju tako da ocekujem brzi let temp u nebesa

u moderation log nema akcije vezano za ovu poruku,  a nije bilo ni razloga,  regularna je ...   je li moguće da si je greškom ti o'kinuo usput neđe ?
nisam Ciriuse.Mada zadnje vrijeme postujem sa tel. pa mi se cesto desi da se jedan post pojavi vise puta ,a danas ovo?? U svakom slucaju hvala ciriuse

Mađo

Prenka, u log ne postoji ništa vezano za tvoj post.Niko ti nije ništa brisao,i poruka je sasvim bila na mjestu.
Valá nijedan mudâš  :11:
Mene se dešavalo prije dok sam s mobilnog pisao da se ista poruka ponovi više puta a ponekad i da je ne pošalje ili poslatu da izbriše.E sad, nijesam nikad utvrdio do čega je to, jeli do pretraživača Opere ili do nečega drugoga...  :78:

Fraka

E sto me snadje otkad imam ovo Modify kao moderator u aktuelne.. kolko sam puta upro to umjesto "quote"  :19: haha

Mađo

Evo ovako izgleda moj desktop.  :03: Aplikacija Rainmeter uz par tema/gadžeta i dosta korisnija rabota, pa lijepo uzmete,pâlite-gasite, šećéte i štelujete kako vi što odgovara... metnuo sam oko 40-tak prečica koje vode do softvera/aplikacija koje najčešće koristim i u jedan/dva klikâ sve mi je tún na ekran.  :11: Čačkajući oko ovija fidova,slučajno otkrijem da ovi naš forum ima fid podršku  :109:  Nije nešto posebno, ali uglavnom vidim ako ima novija postovah bez otvaranja ijednog prétraživača.  :27:

vanja

age of mythology igra koju nikad nisam igrao...a htio sam  :72:
djoma jel ti komp spor? ja kad bih ovo stavio na moj, istog momenta bi se raspa` hahahhaha

Fraka

Je li ovo Vista madjo leba ti  :57:

Inace je to dobro  :27:

Age of mythology je legendarna  :105:

Mađo

A spor, što očekuješ od kućišta koje je preklanik vrijeđelo ~40 eura, i to reparirano.  :05:
Nó, muka naćera pa se pročačka malo po netu... i tu se upoznaš sa dosta tvikova i mogućnosti da ubrzaš sistem... isključivanjem određenih "nepotrebnih" servisa, oslobađanjem dll fajlova, igra sa registrijem... :122:

Pođekad produvaš kućište i jednom u pola godine valja očistit hladnjake i promijenit pastu na procesor...
Vodiš računa o bezbjednosti sistema, skeniraš sistem sa nekoliko programa na spajvere...

Quote from: Fraka on February 19, 2013, 01:49:31
Je li ovo Vista madjo leba ti  :57:

Jok, Win XP SP3  :11: 

Krivi

Aj ako nekome nije porblem, nek mi ođe stavi visine sniježnog pokrivača za 15, 16, 17, 18 i 19 februar. Nije mi radio komp.  :121:
GGMU!

SnowHunter

Evo Krivi  :79:

Ostale stanice su bile bez snijega cijeli period...

Fraka

Poginuo hrvatski alpinista i veliki poznavalac planina Edvard Edo Retelj u lavini na Kamesnici juce  :56: :56: :56:

Bole-PG

Djoma ajde posalji koji koristis spyware,valjalo bi ja da skinem jedan za w7.
Podgorice grade moj!!!

Mađo

Misliš antispajver  :122: Jedan ti neće završiti posao.  :23: ...mada ja nebih mnogo čačkao oko sedmice,posebno ne oko registri baze,može ti panuti sistem ako ti softver pobriše određeni ključ smatrajući da je "maliciozan" ...  :23: Dovoljno ti je možda da počistiš računar sa softverima CCleaner i Platinium Guard.
Evo što ja imam, poskidaj sa neta pa radi što oćeš al na svoju odgovornost  :81:

čistači:
CCleaner
Platinium Guard
Revo Uninstaler

antispajveri:
AdwCleaner0
Stinger
TdssKiller
Spyware Terminator
SpyBot
SuperAntiSpyware
Malwarebytes Anti-Malware

sređivanje sistema i registri baze:
TuneXP
BootVis
RegSeeker(!)
WiseRegistryCleaner(!)

I na kraju defragmentacija hard diska bila bi poželjna.

michael

http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika=Ekonomija&datum=2013-03-04&clanak=370037&naslov=Na%20%AEa%ADbljaku%20pu%ADsto%B9

nisam znao đe da ga stavim, malo se nasmijah na ovo

Pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, po­u­zda­ti se u in­for­ma­ci­je o 40 cen­ti­me­ta­ra sni­je­ga u Ko­la­ši­nu, u kom ne­ma sni­je­ga, ili o či­stim i pro­hod­nim pu­te­vi­ma za Ža­bljak je igra sa ži­vo­tom.

nasmijah se, jer to ponekad primijetim kad boravim u tim krajevima   :11:  :05:  :102: