News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Madjo

Danas popodne uvatih jedan đir do Krivošija.E sad nijesam siguran jesam li bio iznad Crkvica, pošto nema nijednog znaka ni putokaza,zna li ko,jesu li ovo Crkvice ??? JA bih reka da jesu,obigrah ta sela ka nevjesta oko starog svata tražeći Crkvice :D Nema đaolji putokaz,bruka

A ova "tvrđava" dođe prije jedno kilometar,možda je ovo ona pekara za vrijeme Austrougarske..

Snijeg po nekim od vrhova Orjena dobro stoji,zapravo fenomenalno.

Da mi se uvalit s motorkom ođe jedno po ure :D

A ovo već nebih ubra,bišavo je ;D

Vratih se preko Grahova i nahije,no bi kasno za slikavanje...Dobra tura.

DiDi

ah, zelenilo, priroda, sta to bese...

sreca, pa sutra odoh na Skadarsko jezero :)

sone

Sto bi onim momcima sinoc te padose :D Steta,bolje da napravise prekrsaj na 2 kosa prednosti prije no ga izjednacise,bilo bi slobodno bacanje pa bi mozda promasili jedno,ovako ostaje zal...

vanja

a mogli su, mogli su...imali su ih u saci...i odbranu su dobro postavili ali Veseli nije zagradio onog crnca sto je skocio za loptu na kos...jbg , ostaje zal al uspjeli su sa ovim igracima ono sto niko nije mislio da se moze postici. kapa dolje!

Admin

Jedna jedina riječ im se ne može prigovoriti.

sone

Kad dodje do sudara dvije ekipe iste jacine onda nijanse to jest sreca odlucuje,stvarno da je onaj crnac dobro cuvan druga bi pjesma bila...ali,uvijek postoji ono ali...sve u svemu veliki su uspjeh napravili,tek njihovo vrijeme dolazi ;)

sone

Ja trenutno vozim nekog eskorta,njega je zub vremena ispolirao tako da se ne moram mucit oko toga :D

Madjo

E ljudi,zadrijemah malo popodne,neđe od 5,a nemam običaj da odmaram...kad ono odspavah do 8 ura noćas,probudih se,rekoh "što je ovo,đe je sunce"  uvati me panika :D Zato mi noćas neće san na oči

djordjije

kaeeeeeeko jeeeeeeeeeeeeeee?????? :o

Kimi

Ahh prija mi ova jesen u sred maja  :) :) Već 4 dana (i danas kao 5-ti dan) temperature uglavnom od 7°C do 11°C ...milina  :D :D ;)

Madjo

Bogami Kimi ti si mlad poša zbogom :D Ja jedva čekam da ugrije, pometoh se,nalažem evo 2-3 dana.

Quote from: djordjije on May 20, 2010, 10:36:38
kaeeeeeeko jeeeeeeeeeeeeeee?????? :o
Đorđije, dobrodoša na forum.
Upoznaj se malo sa  pravilima foruma http://www.meteo.co.me/forumi/index.php?topic=2.msg6767#new , onda pročitaj ovo  http://www.meteo.co.me/forumi/index.php?topic=70.0 , onda bi mogao ukratko da se predstaviš ođe http://www.meteo.co.me/forumi/index.php?topic=55.45

Javljaj nam o vremenu u tvome gradu ođe http://www.meteo.co.me/forumi/index.php?topic=215.msg7115#new
Ako te interesuje prognoza možeš je pročitati ođe http://www.meteo.co.me/forumi/index.php?topic=213.msg7120#new
...

vanja

kako je prolece svjeze,odavno nije bilo ovako....moze li biti da je uticaj vulkanskog dima u pitanju te imamo svjezije prolece??? Stvarno ne pamtim da je prolece bilo ovako vec desetak godina nego se znalo iz dzempera u kratke rukave a iz ljeta odmah u jakne....evo tu je i ovaj vjetar...povremen ali prisutan...prije neki dan cak i jako olujan. Moze li vulkanski dim sa Islanda da utice ovoliko na klimu kod nas i u Evropi????

Cirius

I ja sam se raspitivao je li moguce da je zbog toga,  ali se to i ne pominje ...   valjda je ova erupcija daleko po snazi tj kolicini izbacenog materijala od onih koje mogu cak i malo da poremete klimu.  Pinatubo,  1991,  je spustio globalne temp za stepen,  zaustavio globalno zagrijavanje za godinu-dvije,  ali je to najjaca erupcija XX vijeka,  neuporedivo jaca od ove,  a pored toga bila je u blizini ekvatora.  Erupcije poput ove,  blizu polarnih kapa,  imaju jos manje sanse da primijene klimu jer materijal ostaje da kruzi na visokim geografskim sirinama.  Postoji mogucnost da se aktivira Katla,  koja je istorijski uvjek slijedila erupciju ovog vulkana   (to je njegov mnoooogo jaci  "komsija"),  za nju kazu da bi imala potencijala da utice na temperature ...   za ovoga su prilicno sigurni da nema sanse.   

Madjo

Za nas bi bilo najbolje da se zapali Etna  :D

Cirius

Ni Vezuv ne bi bio los   :D
Imate li kakvih predvidjanja za ovo finale veceras ?   Mozda 1-1 do kraja regularnog toka ?

Madjo

Dobija Bajern 2:0  golove će dati Klinsman i Šol :D A okle ja znam, odbio sam se od sporta totalno...ovo na televiziju...a inače maloprije sam doša sa Korita Ivanovija, pao je dobar basket gore..jes da smo se skvasili pošto je odrla dobra kiša pa je teren bio u lokve

vanja

Quote from: Madjo on May 22, 2010, 20:00:23
Dobija Bajern 2:0  golove će dati Klinsman i Šol :D A okle ja znam, odbio sam se od sporta totalno...ovo na televiziju...a inače maloprije sam doša sa Korita Ivanovija, pao je dobar basket gore..jes da smo se skvasili pošto je odrla dobra kiša pa je teren bio u lokve

a kako nisi predskaza vrijeme  ;D ;D ;D ee djoma djoma pojma nemas, ode ti reputacija u jedno kisno popodne  :D :D ;)

Madjo

Gleda sam i mislio sam da će zaobići,ali planina je to...inače Korita su drugo najkišovitije mjesto kod nas i šire..kad smo došli sa autima,stala je bila kiša,oko 4 popodne

ehtelion

ja bih dodao da je steta sto recimo njegusi nemaju kakav teren za fudbal i kosarku no se mora na korita ici.

Madjo

Quote from: ehtelion on May 23, 2010, 21:56:21
ja bih dodao da je steta sto recimo njegusi nemaju kakav teren za fudbal i kosarku no se mora na korita ici.
Griješiš.
Imamo,i to odličan poligon.Iza "matične službe, nijesi primijetio kad si snima svadbu ;)
Ima sve,čak i dobre reflektore, nego nema đečine.
Na Korita sam iša radi društva iz Cetinja-da se sretnemo "na pola puta" ;D

Madjo

<<<<<<<<<------>>>>>>>>>>>                     <<<<<<<<<<<------->>>>>>>>>>>[move]
                                  [move]°°°°°°°^^˘˘˘˘^~˛˛``´˙`˝˝¨¨¸¸¸~~,,,,

>°°<Ł€@ߤ×÷|\§}{ŁŁŁ><><<><><><><><><><><><><><><><><><>

Madjo

Iako je meteorološki nezanimljiv period godine(jer nema mogućnosti za snijeg jel) ipak se naš forum dosta čita. :)

Madjo    10:54:55  Viewing Who's Online.
Guest 10:53:39 Viewing the topic Novembar 2009..
Guest 10:48:36 Viewing the board Planine Crne Gore.
Guest 10:47:05 Viewing the topic Srednjoročne i dugoročne prognoze.
Guest 10:45:26 Viewing the topic Off topic kamp .
Guest 10:45:23 Viewing the board index of Forum HMZ.
Guest 10:45:21 Viewing the board index of Forum HMZ.
Guest 10:44:40 Viewing the topic Zvanična mjerenja, nezvanična zapažanja.
Guest 10:44:29 Viewing the topic Montenegro - kontrasti.
Guest 10:40:46 Viewing the topic Snijeg-sezona 2009/2010.
Guest 10:40:00 Viewing the topic Novembar 2009..

Cirius

Basta prelijepo izgleda ovih dana,  ovo joj je najbujniji period u godini    :)    cuje se zujanje miliona insekata,  sa lipe koja je procvjetala ..  sve je u punom sjaju,  sve je zeleno,  sve mirise ..  zemlja jos vlazna i bez zalivanja ....   banja.     8)

ehtelion

Quote from: Madjo on May 23, 2010, 22:40:26
Quote from: ehtelion on May 23, 2010, 21:56:21
Griješiš.
Imamo,i to odličan poligon.Iza "matične službe, nijesi primijetio kad si snima svadbu ;)
Ima sve,čak i dobre reflektore, nego nema đečine.
Na Korita sam iša radi društva iz Cetinja-da se sretnemo "na pola puta" ;D

e pa onda povlacim rijec i izvinjavam se MZ Njegusi:)

sone

E koliko sam puta Madjo bio u Dodose i skakao sa onog mostica,vrh vrhova,s jeseni sam tamo u ribolov isao,vrlo zanimljiva i lijepa rijeka,eto dosad nisam znao da se tako zove,prepuna je ribe a po onih livada moze da se rostilja do mile volje.Meni ono nije  daleko odavde iz Donje Gorice,samo uletim na glavni put i zacas dolje u Dodose,igrao se tamo nekad ljeti kad nema vode po onim livadama dobar fudbal,cak je i teren postojao,pravili su ga za tih par mjeseci,ne znam sad kako je stvarno jer nisam isao dvije godine,ranije je bila uzivancija ;) Madjo da te pitam,znas li slucajno dje izvire ona rijeka?