News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Fraka

Odma bi je na gradele bacio kad bi je uvatio  :67:

Krivi

Kako da citiram više postova i da ih ubačim sve u jedan? Treba mi za onu temu najpost.
GGMU!

vanja

Quote from: Krivi on December 09, 2012, 20:39:47 Kako da citiram više postova i da ih ubačim sve u jedan? Treba mi za onu temu najpost.
otvori vise citiranih tabova ...pa ih kopiraj sve u jedan

Mađo

Quote from: Krivi on December 09, 2012, 20:39:47 Kako da citiram više postova i da ih ubačim sve u jedan? Treba mi za onu temu najpost.

Otvoriš u svom pretraživaču na dva taba ovi naš forum; na jednom pišeš to što oćeš a sa drugog citiraš poruke.  :62:

Bole-PG

Izgorise B.M sto je ovo po forumima i portalima
Podgorice grade moj!!!

Stefan600

Februar 2012. :)

Fraka

Bole-PG

Quote from: stefan96 on December 09, 2012, 22:24:14
Quote from: Bole-PG on December 09, 2012, 22:20:17 Izgorise B.M sto je ovo po forumima i portalima
Objasni?
Ucinise od covjeka komediju ,kolko mu je valjala popularnost u februaru tolko mu se sad obila o glavu
Podgorice grade moj!!!

Stefan600

aaaa da... e bogami, sam je kriv... a i nevolja mu je bila.. morao je najavljivat one elementarne nepogode..

Fraka

TBOK su show napravili na antenu m u petak, vjeruj mi da je to dosta za javno mnjenje u Cg.

EagleS

a nije on prognozirao uragan, nego je to MUP  dosta podgrijao situaciju da bi se dokazao, pa su to onda pametni novinari još dodali ulja :77:
a najviše sam se začudio kad sam vidio koliko su oni sa prvoga ironični bili
The absence of evidence is not the evidence of absence

Bole-PG

Eagles pa jedino mi i jos neko shvata tu situaciju ali narod slusa sto mu Vijesti recu :107:
Podgorice grade moj!!!

Krivi

Quote from: vanja on December 09, 2012, 21:19:14
otvori vise citiranih tabova ...pa ih kopiraj sve u jedan

Quote from: Mađo on December 09, 2012, 21:19:50

Otvoriš u svom pretraživaču na dva taba ovi naš forum; na jednom pišeš to što oćeš a sa drugog citiraš poruke.  :62:
Proba.
GGMU!

vanja

Krivi neki put to neces moc da uradis jer ce postovi imati vise od 5 dozvoljenih smajlija pa ces morati da ih brises

Stefan600

kad se celni ljudi velesila i oni ljudi iz 'podzemlja' pokaju za svoje grijehe, i 'zapjevaju' ovu pjesmu, svijet ce nam mozda bit bolji... Do tad, sve gore i gore...  :46:

Stefan600

Bole, koliko te je kostala AMS?

Bole-PG

Podgorice grade moj!!!

Krivi

Kreće euforija na forumu.
GGMU!

scepo

Ipak nije oboren rekord iz februara koji je iznosio 109clanova....danas 100 blizu smo bili :122:

Mađo

Quote from: stefan96 on December 10, 2012, 15:57:40 kad se celni ljudi velesila i oni ljudi iz 'podzemlja' pokaju za svoje grijehe, i 'zapjevaju' ovu pjesmu, svijet ce nam mozda bit bolji... Do tad, sve gore i gore...  :46:

:78:
Kako si ti puká, đetiću.  :23:
Prerano.  :23:
Isprali su ti mozák.  :23:

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

demijan

demijan

Krivi

Zašto nema podataka o visini sniejga u Nikšiću?
GGMU!