News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Nikola

Tako je Cirius ,kad pravite objekt uvije pazite kakvu podlogu stavljate ispod njega,uz obavezno poznavanje karte rasjeda u npr.Crnoj Gori.

Fraka

Quote from: Admin on November 14, 2012, 00:58:58 Ima li ovdje neko ko ima predstave o vulkanologiji? Čisto da nas smiri i da nas uvjeri da neće, kao posledica ovih drmanja, Garač početi da dimi...

:102: :102:

Nikola

Quote from: Admin on November 14, 2012, 00:58:58 Ima li ovdje neko ko ima predstave o vulkanologiji? Čisto da nas smiri i da nas uvjeri da neće, kao posledica ovih drmanja, Garač početi da dimi...
:102: :111: novi vulkan veliki Garac,no dje bi smo onda sa danilovgradjanima  :121:

Vasilije

Evo bio jos jedan u 01:57 od 2.7Rihtera.. :13:

Nikola

Quote from: Vasilije on November 14, 2012, 01:02:14 Evo bio jos jedan u 01:57 od 2.7Rihtera.. :13:
Da,da isti taj hipocentar,ovo se rijetko desava.

Nikola

Postade Danilovgrad poznat,zemljotres promocija grada  :120: :119:

Jedan vic za nocasnji zemljotres:

Pricaju dvije Dg-ke:
-Jesi li ga nocas osjetila?
-Ma kakvi,muz mi je tri mjeseca u inostrnstvo. :102:

Cirius

Garač,  dva mjeseca kasnije ...

Admin

Eto čuda, ja potražih nekog da smiri prepanuti narod, a oni oće još više da ga pomame.

Стенли

Evo privode se polako Varvari zbog ovih nemilih scena kod Danilovgrada svaku noc, sto se cini ne moze se spavat bez muke od njih, prevrnuse grad, za sve su krivi..  :75:  Svi na sjever!  

Nasmijali ste me malo dok sam citao ovo ,a pogotovo admin sa njegovim forama. I svi ste u tripu, ono :''Nije me strah, nego mi se ne spava cus.'' a pola vas rani sjutra.   :05:  

Salu na stranu  ,i nocas je bilo panike.. Ali se ipak nije izlazilo na ulice u onolikom broju kao sinoc, sinoc nas je bas uhvatio na prepad..  Ne znam koji je ovo djavo navalio na nas, treba u kola spavat..   Huka je dugo trajala i cimala se zemlja ,sad je nema vec neko vrijeme tako da se moze spavat lagano. Laku noc, cujemo se sjutra na istom mjestu u istom vremenu.. Vas zemljotres!   :121:

Nikola

Ne treba paniciti kod ovog rasjeda ovo su mu najjaci potresi,samo je zaniljivo,ali aj ti objasni to narodu.

Meni najbolja parodija gangnam style

Mada i oni sa Zabjela nisu lose odradili  :45:

Gaston

SnowHunter

Sa zakašnjenjem čestitam Mađu nasljednika, nek je živ i da poraste veliki!!! :109: :116: :116:

A zemlja nek se trese, nek se ploče sudaraju - porašće nam planine pa će biti više snijega!  :120:

Nikola

Pomamila se africka ploca,ne da mir Mediteranu,evo u Jadranu jacina 3.1,pa na Kipru 4.5.

Vasilije

Mađo neka ti je ziv i zdrav, i odma ga uvedi u meteorologiju!   :83:

sanjin

Quote from: nikolA on November 14, 2012, 10:22:08 Pomamila se africka ploca,ne da mir Mediteranu,evo u Jadranu jacina 3.1,pa na Kipru 4.5.
Nije ovo nimalo naivno. Stariji su mi rekli da se 1979. pred onaj katastrofalni zemljotres nedeljama ovako treslo,a onda.... :02:

Vasilije

Sad zapazih ogromno jato ptica koje prelece preko Murtovine, nadam se da nije jedan od prirodnih znakova za zemljotres..
A bas jedan dan prije prvog zeljotresa nasao sam "slepica" uz kucu po hladnjikavom vremenu , sto bas nije obicno za ovo doba godine i ako su temperature malo iznad normale...

ehtelion

Citam sad o HAARP-u i pominjanju oblaka sa duginim bojama. Otac mi je to slikao i oblak je tacno u predjelu epicentara. A danas je valjda debata o NATO-u u Danilovgradu. Evo me kao oni teoreticari zavjere ali se bas poklopilo...sto mislite vi o tome?

Transmat

Quote from: ehtelion on November 14, 2012, 12:07:25 Citam sad o HAARP-u i pominjanju oblaka sa duginim bojama. Otac mi je to slikao i oblak je tacno u predjelu epicentara. A danas je valjda debata o NATO-u u Danilovgradu. Evo me kao oni teoreticari zavjere ali se bas poklopilo...sto mislite vi o tome?
A znaci ti si taj Ehtelione..
Sad ce te Rade optuzit da si Ti posadio onu genetsku modifikovanu soju u Argentinu na hiljade hektara.

Mađo

Zahvaljujem svima na čestitkama,živi mi i zdravi bili moji mili forumaši pa da dabogdá kod svija vas bude zdravlja, sreće i napretka  :121:  :43: Pilo se i pjevalo sinoć do kasno a danas se trijeznimo s vodom  :116: :116:   :11:

prenka

Vazda kasnim sa informacijama:))madjo nek je zivo i zdravo to makanjce pa da za koju godinu imamo jos jednog clana foruma

goga

živo kod vas  :45:

Mađo čestitam  :116:

CervantesRI

Sa malim zakašnjenjem iskrene čestitke Madjo!

Mađo

:116: Fala vi i sve najbolje  :121:   :47:

Nikola

Nocas mislim da nece biti zemljotresa,posebno ne na isto mjesto,ako nastavi eto Garac na 2000mnv za koju godinu :05:
Dobro je procijenio covjek iz SZ svake 50-70 godina jaci potres,1906-1979,mada i svake 100.tako da smo mirni do oko 2050 ako sad jedan ne srusi taj prosjek  :33: