News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Cirius

:109:       :109:        

Transmat

Veli pozdrav za Stefana i Vasilija.  :112:

Vasilije

Nije mi jesno zasto se brisu postovi o desavanjima o drustvu, ja mislim da se niko nece naci uvrijedjen i da nisam pisao o necemu sto se desava ko zna dje i nisam spomenuo (nacionalizam, prozivanje i vrijedjanje itd.), nego o danasnjem dogadjaju u centru Podgorice!!!

Stefan600

I za tebe Transmate  :47:  :64:
Februar 2012. :)

demijan

Vasilije

Madjo

Quote from: Vasilije on March 18, 2012, 18:23:57 Nije mi jesno zasto se brisu postovi o desavanjima o drustvu, ja mislim da se niko nece naci uvrijedjen i da nisam pisao o necemu sto se desava ko zna dje i nisam spomenuo (nacionalizam, prozivanje i vrijedjanje itd.), nego o danasnjem dogadjaju u centru Podgorice!!!

Naravno, postovi su bili u redu.
Ali mogu da prevagnu na nacionalizam i na ostale matráke u sljedećim postovima tako da se potpuno slažem sa moderatorom koji je to u startu pobrisao.  :27:

Pročitao sam i post od kolege Demijana i potpuno se slažem sa navedenim.  :47:  

Odoh gledat Đeknu.  :67:  

Bura

Quote from: Madjo on March 18, 2012, 20:54:27 Odoh gledat Đeknu.  :67:  

Zbilja gledate li Djeknu, ja obozavm gledat tu seriju.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Gledamo,gledamo, nego što  :08:  

Bura

Quote from: Madjo on March 19, 2012, 21:54:10 Gledamo,gledamo, nego što  :08:  

Najbolja nasa serija... Oni izrazi i rijeci..... Opustim se i orazonodim se uz njih.....

Madjo

A i nemamo ih mnogo,ni serija ni filmova :02:  

Bura

Quote from: Madjo on March 19, 2012, 22:22:01 A i nemamo ih mnogo,ni serija ni filmova :02:  

:03: A jes i to. Al jedna od boljih na ovim prostorima... i smjesnijih....

Стенли

Пала Валенсија у "Морачи" . КК Будућност.  :111:

Bole-PG

Neka nam je nazdravlje svjetski dan meteorologije.... :116:
Podgorice grade moj!!!

Bura

Quote from: Bole-PG on March 23, 2012, 10:48:13 Neka nam je nazdravlje svjetski dan meteorologije.... :116:

:116: Moze li se kako nac na internetu onaj intervju sto je bio jutros na jutarnji.

milos555

I ovaj put glasajmo za g-dina Miceva  :111: Petak,6.april,ukucajmo 2 !!! Za pobjedu!  :45:

Bura

vanja

micev ima glatko to da dobije  :116:

niksicki

Ја мислим да једнино Бранко Мицев може побиједити Мила  :33: :67:

Bura

BRAVO BRANKOOOOOOO!!!!!!!!!!  :116: :114: :114:

milos555

Fantasticno!!!   :47: Jos je ostalo samo ono glavno i eto Branka na tronu piramide!  :109:

Krivi

GGMU!

Krivi

Nesto gledah ove glavne stanice na sajtu hmz,i vidim da nisu podaci azurirani,posebno visine snijega..bilo bi lijepo kad bi to neko uradio.
GGMU!

Bura

Quote from: Krivi on April 10, 2012, 15:13:02 Nesto gledah ove glavne stanice na sajtu hmz,i vidim da nisu podaci azurirani,posebno visine snijega..bilo bi lijepo kad bi to neko uradio.

Kako mislis nisu azurirane visine snijega?  :32:

Krivi

Quote from: kecmi on April 10, 2012, 15:17:35
Quote from: Krivi on April 10, 2012, 15:13:02 Nesto gledah ove glavne stanice na sajtu hmz,i vidim da nisu podaci azurirani,posebno visine snijega..bilo bi lijepo kad bi to neko uradio.

Kako mislis nisu azurirane visine snijega?  :32:
Za pg,kolasin,pljevlja,ostale su one stare vrijednosti..u pg je bilo 57 a ne 52,i u pljevlja je isao i do preko 90,kolasin 2 metra...
GGMU!