News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Krivi

Imam jednu drugaricu iz odeljenja koja je iz Kazakstana,i pitao sam je dje je ladnije,ovdje ili tamo??Naravno,znate da tamo T idu i do -30 crlo cesto,a ona mi rece da je ovdje ladnije zbog vjetra!! :37:
GGMU!

Fraka

E, a u kazahstan nema vjetra  :11:

Krivi

GGMU!

Fraka

To ti je sve do dozivljaja.. ako je bezvjetrica i -30 ljudi tamo se obuku izuzetno slojevito, u one gunje i brzinski obave stvari napolju tako da ih hladnoca i ne okrze.. ali samo ti se malo zadrzi u mjestu na -30... au... smrt

Krivi

Quote from: Fraka on February 13, 2012, 13:18:29 To ti je sve do dozivljaja.. ako je bezvjetrica i -30 ljudi tamo se obuku izuzetno slojevito, u one gunje i brzinski obave stvari napolju tako da ih hladnoca i ne okrze.. ali samo ti se malo zadrzi u mjestu na -30... au... smrt
A da znam,no samo kazem,nisam vjerovao da je to moguce..znam da kad u baru duva sjever to je uvijek lednica,pa bilo i ljeto..
GGMU!

Krivi

EXTRA,TERMOELEKTRANA U PLJEVLJIMA STALA S RADOM!!!!!!!!!!!!! :107: :14:...Spremite se za jos veci mrak od sinoc..
GGMU!

Cirius

Dan prolazi u kopanju,  obaljivanju snijega s krova itd     :13:     nađoh jednu foru:  ko koristi metalne lopate za koje se lijepi snijeg,  kad dignete tovar,  u momentu kad je na najvišoj tački,  držalo udariti dlanom na dolje,   kako bi sav snijeg sletio    :120:    tehnika provaljena danas oko podne      :120:

U Podgorici se ne poštuje mnogo zabrana saobraćanja privatnim autima.
Čuh izvještaj iz Pivskih planina,  do Trse i okolnih sela se neće dolaziti uskoro,  snijeg u ogromnim količinama.  Čak bih rekao da je više snijega tamo nego u okolini Žabljaka,  mada se to ne može pouzdano znati ...  

niksicki

Како сам се синоћ и данас провео све је смијешно.Дабогда ми сваки дан био као ова 2.Буквално читав дан са екипом на снијег,ко да нам је 13 ипо година :120:.Што ми је највише привукло пажњу чини ми се да у снијегу највише уживају генерације мојих година(20+),док ови млађи су сморени ко пашчад  :75:

vanja

Da li zna neko ,koji broj u Podgorici da se zovne da bi se zaduzile lopate????

Gaston

Pođi u mjesnu zajednicu, u bloku ih tako dijele, na revers.
Radi se o starim vojnim ašovima kratke drške sa kojima je opuč radit.

ehtelion

Pekovic je juce odlican bio u zaustavljanju Hauarda koji je imao 11 poena i 7 skokova (samo 4 od 11 iz igre). A sam Pekovic je dao 16 poena uz 13 skokova (7 ofanzivnih). Stvarno je maca.   Vucevic isto dobar, igrao je kada se utakmica lomila u finisu i dao 8 poena i 10 skokova.

Krivi

Quote from: ehtelion on February 14, 2012, 09:37:27 Pekovic je juce odlican bio u zaustavljanju Hauarda koji je imao 11 poena i 7 skokova (samo 4 od 11 iz igre). A sam Pekovic je dao 16 poena uz 13 skokova (7 ofanzivnih). Stvarno je maca.   Vucevic isto dobar, igrao je kada se utakmica lomila u finisu i dao 8 poena i 10 skokova.
Imas sport i tu pisi.. :99:
GGMU!

Miloš

Quote from: Krivi on February 14, 2012, 14:33:42 U ovoj temi pisite neke zanimljivosti iz meteorlogije:rekorde,neke nevjerovatne cinjenice..Bilo bi dobro kad bi pokusali da dodjemo do nekih novih zanimljivosti,nepoznatih mnogima...Bice i onih sto su opste poznate,ali pokusajte naci nove stvari...

Quote from: sanjin on February 14, 2012, 14:37:09 Ista  tema vec postoji! http://www.meteo.co.me/forumi/index.php?topic=21.0

Krivi

Quote from: Miloš on February 14, 2012, 15:36:36
Quote from: Krivi on February 14, 2012, 14:33:42 U ovoj temi pisite neke zanimljivosti iz meteorlogije:rekorde,neke nevjerovatne cinjenice..Bilo bi dobro kad bi pokusali da dodjemo do nekih novih zanimljivosti,nepoznatih mnogima...Bice i onih sto su opste poznate,ali pokusajte naci nove stvari...

Quote from: sanjin on February 14, 2012, 14:37:09 Ista  tema vec postoji! http://www.meteo.co.me/forumi/index.php?topic=21.0
Ma ja debil ne vidjeh..rekoh jednom od clanova da mi makne to.. :99:
GGMU!

vanja

Quote from: Gaston on February 14, 2012, 02:56:24 Pođi u mjesnu zajednicu, u bloku ih tako dijele, na revers.
Radi se o starim vojnim ašovima kratke drške sa kojima je opuč radit.

sad vidjeh ovo...poznajem dobro taj asov iz vojske
trazicu od komsija :)

Madjo

:67: Ništa to ne valja. Sa tim ašovom se ne može očistit snijeg da valja.
Kad već tražite da kupite lopatu, predlažem vam da pođete u Kips i kupite veliku i čvrstu metalnu lopatu...jes da je teška kao olovo ali mene je spasila... ma i odrla :27:  Nikako plastičnu, pošto se lako lomi.

Ovu metalnu treba malo ojačati, malo zapikovati u dno držalá...  
----------------

A koliko ste ispisali u ove nekoliko dana to je bruka  :52: :52:   Trebaće mi dva dana dok sve pročitam  :07:

Čestitke svima na velikom snijegu, a posebno Podgoričanima i Danilovgrađanima ! Ovoliki snijeg u ostalom dijelu zemlje nije nikakvo čudo ali u Podgoricu i Danilovgrad vala jeste !!

Стенли

poruka za danilovgradskog... Brate rasvjete nema nidje,rade samo te kod centra i na zeljeznicku dje bas sad gledam kako pada snijeg .............. :121:

Madjo

:67: O Danilovgradski, jesi li čuoooo ?   :53:    :122:

Stefan600

Kako mrzim kad 'zamre' forum... Nema zime, nema clanova, nema gostiju, nikoga...  :75:  :76:

Steta...
Februar 2012. :)

Krivi

Micev na Piramidi...ajmo svi da glasamo za njega!!
GGMU!

Madjo

Quote from: Krivi on February 17, 2012, 21:25:19 Micev na Piramidi...ajmo svi da glasamo za njega!!

:109:  Pošto ne fatam Tv Vijesti, postavite ođe broj na koji mogu da glasam za njega.
Naravno, i cijenu poruke.  :60:

Bura

Kako ih je odrao. Bravo Branjo!!!!!!!!. 80% glasova. Naravno pozdravio je i nas!!!  :121:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Стенли

Свака Част нашем Мицеву... Каква ДОМИНАЦИЈА !!   Имао си глас од мене, и од свих из моје куће.

Madjo

Vasilije

Bas mi je milo sto je Micev pobijedio sa 80% glasova, onako dok prica nekako se vidi da od covjeka moze dosta da se nauci taj slobodni stil izrazavanja, jednostavno nije opterecen politikom partijama itd..!