News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Madjo

Quote from: Stenli on February 06, 2012, 23:52:25
Quote from: Stenli on November 16, 2011, 19:22:29 Imam dojavu za Podgoricu mjeseci Januar - Februar ...Snijega 37cm

Dojava dosla.   :114:

Smiješan je Dg-ski za tebe po pitanju prognoze.    :119:

Стенли

Quote from: Stenli on November 16, 2011, 19:22:29 Imam dojavu za Podgoricu mjeseci Januar - Februar ...Snijega 37cm

sanjin

imas li jos koju dojavu Stenli?  

Стенли

Domet mi je do 4 mjeseca unaprijed, samo se vi sprdajte.  :27:

Madjo

Ajde viđi kakvo će proljeće bit  :78:  Da znam da isplaniram da uzmem dio odmora tada  :103:

Стенли

Quote from: Madjo on February 06, 2012, 23:57:30 Ajde viđi kakvo će proljeće bit  :78:  Da znam da isplaniram da uzmem dio odmora tada  :103:

Sjutra predvece stizu dojave za proljece sto se tice Podgorice i Cetinja, mozda stignu i za Niksic ali cisto sumnjam.  :08:

sanjin

Quote from: Stenli on February 06, 2012, 23:56:01 Domet mi je do 4 mjeseca unaprijed, samo se vi sprdajte.  :27:
Moracemo te unaprijedit da imas veci domet.

Стенли

Quote from: sanjin on February 07, 2012, 00:02:10 Moracemo te unaprijedit da imas veci domet.

Pa da vidimo kakva ce bit ova sledeca zima a, sto mislis  :78:

prenka

Quote from: Madjo on February 06, 2012, 23:53:28
Quote from: Stenli on February 06, 2012, 23:52:25

Smiješan je Dg-ski za tebe po pitanju prognoze.    :119:
ja mislim sto se tice danilovgradskog da je on neprikosnoven u cm trima  :67: trebao bi da se oproba i u prognoziranju porasta vodostaja  :102:

Madjo

Quote from: Fraka on February 07, 2012, 14:15:49 Izvinjavam se na off, Madjo, jesi instalirao AMS?

Ne, nije još stigla niti će, s obzirom kakvi su uslovi ovamo.

Tek kad prođe snijeg, to jest kad okopni može se učinjet nešto.

sanjin

Може ли како хеликоптером па да ти је дотуре ваздушно? Ипак је ово најзанимивији период у години. Кад окопни,нема се шта извјештават.  :120:

niksicki

Ђома,треба си ти отић у Пг по њега за сваки случај.Може се неко од њих заклат на рулет,па га дати под камату  :120:.Има ли ђе слика да се види како изгледа тај амс,или сличан?Колико кошта то чудо?

Fraka

Pomenu niksicki rulet, sinoc sam na poker aparat uvatio jackpot 280 eura  :120: Oce me para u zadnje  :119:

Madjo

:67:  Ako ste voljni, dođite da kopate zaleđene 40 cm snijega, pa da nosite stanicu na -5°...  :120:

Bez brige, biće to ubrzo.  :63:

Quote from: kecmi on February 07, 2012, 14:19:52 Ma ne vidi se nista na slikama, sitan je! Aj probacu da uhvatim nesto za vas. Al ce slike biti posle jer mi se jedna slika preko imagesheca aplouduje po 5 minuta.

Zato Kecmi što dižeš sliku koja je teška ~4MB pa treba vremena.
Bolje da je smanjiš  na veličinu 800×600 pa da je dižeš na server.
Takva fotka će ti bit teška ~100kb.     :122:

niksicki

Ај свега вам избаците неку слику да видим како то изгледа.

Krivi

2237 postova u februar 2012,aktuelno vrijeme!!!REKORD!!I to oboren za 7 dana!!
GGMU!

Gaston

http://www.vantagevue.com/
Mađo, stanica stiže sa WeatherLink USB ili sa WeatherLink IP?

Madjo

Gastone, pojma ti nemam  :21:

Bolje će ti to reć Admin.  :03:

Gaston

Ok, znaćemo kad stigne. :45:

Стенли

Ovo je sramota sta vi radite, pogledajte samo sta ste napravili od ''prognoza'' 10 stranica je u off.. 
Dako se nadje koji da iscisti to fino...

sanjin

Quote from: Stenli on February 07, 2012, 17:10:41 Ovo je sramota sta vi radite, pogledajte samo sta ste napravili od ''prognoza'' 10 stranica je u off.. 
Dako se nadje koji da iscisti to fino...

Jes,spamovali smo jedno vrijeme. Ali tebe naravno niko ne sili da čitaš to.

Madjo

:67:  Pa dobro, pričali smo malo o prognozi  :122:  I nije neki teški off.

Neka pobrišu moderatori što misle da je van teme, da nebih ja brisao jer će bit poslije da sam pristrasan  :11:

LOMIBA

pa ovdje smo da razmjenjujemo misljenja o prognozi,uvjek se mora uc u mali off nije to nista strasno...madjo je sve rekao..!
U dobru se ne ponesi!

Стенли

Quote from: michael on February 07, 2012, 21:51:51 off:Mala kritika. a o tome je mislim i @prenka danas govorio
Crna Gora nije Podgorica i okolina . Kako koji izlaz - daje se određenje vremena za Podgoricu, mahom.
Ja živim u PG preko preko 12godina, ali mislim da je mnogo interesantije dati riječ-dvije o tome kako će se kretati padavine na sjeveru u ovom sniježnom kolapsu, i u kom obimu. Da budem prost - koga boli oće li se zabiljet u Pg kod sniježne blokade sjevera? sve oči su uprte u tom pravcu, to je aktuelno
a i ne živimo u Kanadi, to je desetak brda oca mu, dajmo malo koji komentar za druge krajeve. Kao meteo laik-amater, uđem da propratim meteo pojave i prognoze za cg a ne oće li u Donju Goricu, Malom brdu ili Zabjelu snijeg pasti.
Magistrirali smo na temi "kazana", sjevera u PG - bez padavina, Juga - jugoistoka... aman postoji i Rožaje, Plav, Kolašin, BP, PV, Zabljak (ko ga pominje uopšte jbt!?)

PREDLOG: Prognoza za Podgoricu i posebno rest of the world!?  

E svaka ti se zlatila !   :45:  Dobro se sjetio vise neko da progovori dvije, tri...