News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Nikola

Novi rekordi online 85 trenutno  :116:

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

ehtelion

Quote from: Stenli on February 05, 2012, 22:58:06
Quote from: ehtelion on February 05, 2012, 22:56:30 U danilovgrad jos nista :71:

Da nisi sa Acom dje?    :76:                           :102:

sto znaci ovaj smajli? Nisam, mi se gledamo samo kad idemo na nekakvi snijeg. Iduci vikend ce biti paklen, ako ne odlozimo "manifestaciju".

Стенли

smajli ?? ..ma sir je u pitanju, trapist..  :120:  A pominjao mi je da idete na Prekornicu, eee da mi je

Madjo

To je Stenli mislio jesi li mu poveo druga a tvog rođaka, u planinu.  :122:

Стенли

Quote from: Madjo on February 05, 2012, 23:34:48 To je Stenli mislio jesi li mu poveo druga a tvog rođaka, u planinu.  :122:

U pitanju je jedan nas zajednicki drug sa kojim ja cesto  :116:  ...Mogao bi se poredit sa tobom ,jer mu je za dobro jutro po koja casa rakije uvijek,radi sinusa..  :120:

ehtelion

on moze da popije kao malo ko ne zato sto to redovno radi nego zato sto je takav. a ima toliko eksplozivnu energiju da je to cudo. Za prekornicu sad treba opreme, gamasne bar, ni aco nije siguran oce li ici jer su mu cipele lose.

Стенли

Upoznat sam ja sa njegovom eksplozivnom energijom ,bez brige.. ni ja ne mogu iz kuce izac jer mi je noga losa

sanjin

WINTER, sta je sa tim slovom E ??  :05:

Madjo

Zalio ga sa kakvim sokom, pa mu zalijepilo  :30:

Krivi

I oficijelno moj 100 post na ovom forumu!!!OLE!! :03: :03:
GGMU!

sanjin

Madjo

Ja sam mu maka jedan  :102:  :102:

Krivi

GGMU!

Madjo

Neću  :11:  U skladu si sa temom- ovo je Offtopic kamp  :15:  

Nek ti je srećan stotí post.  :116:

Krivi

E pa hvala ti!!tesko ce bit tebe stic..al pokusacu :10:
GGMU!

Stefan600

Uskoro idem lezat   :39:  :39: Pozdravljam vas! Sjutra ima da mi skripi pod noge...  :79:
Februar 2012. :)

Стенли

Quote from: stefan96 on February 06, 2012, 00:59:49 Uskoro idem lezat   :39:  :39: Pozdravljam vas! Sjutra ima da mi skripi pod noge...  :79:

Laq noc bratice  :39:

sanjin

Прошло је тек 5 дана фебруара а већ имамо исписане 72 странице у Актуелним.

Cirius

:27:    ispisao je ovaj februar neke stranice koje se neće zaboraviti brzo       :43:

Odoh da čistim antenu od Total TV - a,  nemam signal,  a ona izgleda kao tanjir šampite,  i to one kod Štetnog      :120:  

sanjin

vanja

koristi li ko android telefon?  :03:

sanjin

vanja

a imacu jedan uskoro pa rekoh da se raspitam u vezi onih aplikacija...znas li sto o tome, imas ga?

sanjin

Quote from: vanja on February 06, 2012, 03:20:51 a imacu jedan uskoro pa rekoh da se raspitam u vezi onih aplikacija...znas li sto o tome, imas ga?

Nemam. Ali imam dobar golf 3 ako si zainteresovan.  :67: