News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Fraka

Ljudi ovo je bio najbolji mec u istoriji rukometa 100000% ja ne mogu vjerobat sto e izdesavalo
Samo cu rec rezultat:

Poljska - Svedska 29-29 (9-20)

Prvo poluvrijeme dobila svedska 20-9, a drugo poljska istim rezultatom

Stefan600

Fala vi braco modetori...  :116:
Februar 2012. :)

Admin

Imam osjećaj da će u utorak veče biti ozbiljno ugrožen rekord posjećenosti foruma!

Stefan600

Dok je ovakva situacija na kartama, ili dok vi na Vijestima(ubjedljivo najboljoj televiziji od nasih kanala) ne najavite snijeg za Podgoricu, nista...A volio bih.  :08:

Eh, kad se samo sjetim Dragice, koliko nam je srece donijela  :101:

winter

Slazem se sa tobom u potpunosti  :121:
Cim Admin ovo kaze bice nesto  :79:

Madjo

Maloprije dođoh iz "planine Erakovića", iz Vršanja.

Biće kasnije i jedna reportaža.

winter

Evo vele na tv vijsti na danasnji dan ne mogu se sjetit koje godine u Pg izmjereno -9  :29:

Bura

Quote from: winter on January 22, 2012, 14:29:24 Evo vele na tv vijsti na danasnji dan ne mogu se sjetit koje godine u Pg izmjereno -9  :29:

Cuh i ja al isto nisam zapamtio godinu uglavnom 1980 i neka. A na Zabljaku -23 bijase li.....?
Bolje gram nafake no kilo mozga.

winter

Tako nesto prosto nevjerovatno najniza temp ikad izmjerena u Cg na zabljaku tog jutra e to je bila zima   :101:

Miloš

Quote from: Admin on January 22, 2012, 14:01:38 Imam osjećaj da će u utorak veče biti ozbiljno ugrožen rekord posjećenosti foruma!

Vrlo vjerovatno. Kombinacija takmičenja i zanimljivih meteo-dešavanja.  :45:

Stefan600

Bice mi jako drago to, jer glupo je kad 'zamre' forum...

goga

Quote from: Admin on January 22, 2012, 14:01:38 Imam osjećaj da će u utorak veče biti ozbiljno ugrožen rekord posjećenosti foruma!

sigurno zbog prvenstva  :122:

ajme moram poslat prije jer kad puknu veze zbog preopterećenja  :109:

Gaga

Sad sam gleda prognozu na tv vijesti i bogami mrka kapa za nas podgoricane :82:

skener

Izuzetna posjecenost je bila u petak vece,a vjerovatno ce biti i u utorak  :03: samo da taj ciklon potraje duze... ako padavine potraju ne mozemo iskljuciti da ce i pg vidjeti koju pahulju  :03:

Fraka

Svaki utorak vece je velika posjecenost zbog takmicenja, plus ovaj lijepo prodor uz padavine, bice rekorda lagano  :62:

Bura

Mada 74 cisto sumnjam....
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Ima tu novih aktivnih clanova... i kad nije bilo nista zanimljivo utorkom bi se nakrcalo 50 ljudi i vise.. moze past rekord vrlo lako..

Cirius

:27:   ............       :12:

Стенли

Sjutra idemo na Studeno i ostajemo do srijede navece. Milo mi je sto cu se mac iz ove rupe kad nailaze sad ove padavine i front, nadam se da ce i odje dolje prolecet koja pahulja. Ja idem gore dje ce bit po metra.  :99:  :116:  :116:

Nazalost, prognozu za takmicenje cu morat poslat sjutra.   :16:

demijan

bio sam par dana u suboticu i skoknuo do segedina.vreme me posluzilo-bilo.ugl suvo i toplo za ovo doba.
vidim veselo bilo ovde.sutra poslepodne pochinju akcije-heheheeee  :116:

Stefan600

Vec sjutra vece cemo oboriti rekord u broju ispisanih stranica u aktuelnim... Rekord je 81 tokom Decembra 2010 godine. Vec sada imamo 65 stranica. Sjutra ce da se od 12:00 popodne pise po jedna stranica tih 16 ce se ispisat do prolaska fronta  :120: A i vise... Kad dodje front u minut stize po 5 postova hahaha

demijan

ko voli tenis a nije gledao nadal - berdih(koji jos traje) preporucujem da odgleda 12ti gem prvog seta (koji je inace nadal izgubio u tiebreaku) :109:

Fraka

Kako je odigrao nadal :29:
Ali isto je nepravedno izgubio set, zaebala ga je ona linijska.... ali nema veze, izgleda da ga je to naljutilo..

demijan

da.mada nije ovo ni blizu rafe kakvog pamtimo.al tenis je odliichan!

niksicki

E LJUDI MOJI STO ME BOG KAZNI DA ZIVIM U PODGORICU KAD NIKAD SNIJEGA VIDJET NECU DA VALJA. ETO TOLIKO...