News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Стенли

Ovaj forum postaje smiijesan. Nazalost. Citam aktuelne i cudim se cudom. :16:

Fraka

Ostaju ti 2 opcije, da se priljucis ludilu ili da stojis sa strane.. ja pokusavam prvom metodom za sad, dok mi ne dosadi  :120:

Стенли

E ovo nije realno brate.  :75:

Bole-PG

Quote from: Stenli on January 20, 2012, 23:39:53 Ovaj forum postaje smiijesan. Nazalost. Citam aktuelne i cudim se cudom. :16:
ahahaha odavno je izgleda pg klan nagrdio forum u ovakvim situacijama
Podgorice grade moj!!!

Fraka

Ser Milos the global moderator   :116: :116:

Miloš

E, fala vi!  :116: Al' nije ovo lak posao, jedina mi je utjeha što će se u narednih sat vremena smiriti situacija.  :39:

Bura

Jesi li ti sad nadredjeni urednicima ili....?
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Miloš

Nisam nadređen nikome, tu sam da pomognem.  :47:

Bura

Quote from: Miloš on January 21, 2012, 00:11:34 Nisam nadređen nikome, tu sam da pomognem.  :47:

E pa. dobro onda  :05:

niksicki

Шта ти значи ово глобал модератор?Је ли то глобал значи да можеш несметано да глобујеш или да си главно м.до ође?  :78: Јеси ли на јачој позицији од админа садЕ?  :106:

Miloš

Glob glob globulanik...  :77: To znači da sam sad Čak Noris na forumu, gotovi ste!  :107:

niksicki

Могу ли ја брате да се дружим сад с тобом?Оно да ти будем десна рука,инсајдер,шпијун,а ти мене дадеш модератора?Озбиљно,јеси ли јачи од админа?

Fraka

Rucna tehnika 100%, ali bogami u parter bi ga admin zgromio!

Miloš

Ne znam za ostale, ali bojim se da od Frake nisam jači...  :11:

niksicki

А можеш ли шта моме брату М*****?

Admin

U Nikšiću se izgleda ništa interesantno ne dešava?

niksicki

А ништа брате,животари се.Ево један виц за мога побратима админа(немо' да се љутиш)  :64:

Pitali dva Nikšićanina da daju izjavu o održavanju Gej parade u Podgorici, ovi su na to odgovorili sledeće:
Kakvi god da su, bolji su nego Podgoričani  :76:

Стенли

Niksicki ,nije fora ako se ne nasmijemo jel ?? ..cek.. Hahahahahaha  :102:

bole

Steta sto nema Fujiana  da izvjestava sa Njegusa , bice faza roknulla  :78:  

Bura

A to je stvarno greota, ja znam kako je meni kad ovamo pada obicna kisa pa ne mogu da izvjestavam, a kamo li ovaj front veceras i njemu bas tada da fikne struja.

Stefan600

JEDAN POZDRAV ZA MADJONIJA, VIDJECE ON OVO SJUTRA!!!!!!  :121:
Februar 2012. :)

bole

Madjo Kupio sam patike 47 eura na snizenje 20%   :116:   :83:

vanja

kod madja je bila trpacina 100% sjutra ce on zakacit nesto da nas zelja mine :)

odoh da gledam congu :)
ujutro u 5 novak aa ne znam kad ce raonic nesto mi ga slabo prate ali ako predje ovoga sad onda igra sledecu sa novakom!!!

bole

Laku noJ
Ako budem ikad imo para, kupit cu podgoricanima    :120:

Madjo

Hahahhahah..a ludi ste 100%  :120:

Quote from: Miloš on January 21, 2012, 00:26:28 Glob glob globulanik...  To znači da sam sad Čak Noris na forumu, gotovi ste!

:11: kad počne Miloš da ve globuje...

Quote from: bole on January 21, 2012, 01:13:56 Steta sto nema Fujiana  da izvjestava sa Njegusa , bice faza roknulla  

Zadnja faza, metastaza  :10:

Quote from: stefan96 on January 21, 2012, 01:19:15 JEDAN POZDRAV ZA MADJONIJA, VIDJECE ON OVO SJUTRA!!!!!!

Zdravo mi bio.

Quote from: bole on January 21, 2012, 01:29:07 Madjo Kupio sam patike 47 eura na snizenje 20%  

Kad ih odereš, pošalji ih mene ovamo, valjaće mi kad budem kozé vodio u paššu ..  :67:

Quote from: vanja on January 21, 2012, 01:44:28 kod madja je bila trpacina 100% sjutra ce on zakacit nesto da nas zelja mine :)

Nije trpačina, samo 5 cenata.
Teško da je moglo išta više panut uz onakav vjetar.  :58: