News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Стенли

Sto je ovo zagrmjelo u ove AMS? ( KO, DG )

Xenia

Vjerovali ili ne, kada sam stigla danas u Podgoricu iz Kolasina, hladnije mi je bilo ovdje na 5 stepeni nego u Kolasinu gdje je bilo -5 kad sam zadnji put izasla u setnju.  :23:

Mozda zato sto me je stigao umor od skijanja.  :25:

Stefan600

Nije, nije. Pg je zamrzivac  :102:  :45:  Ledenoo

Salim se, naravno  :76:
Februar 2012. :)

Bura

Quote from: Xenia on January 15, 2012, 17:53:47 Vjerovali ili ne, kada sam stigla danas u Podgoricu iz Kolasina, hladnije mi je bilo ovdje na 5 stepeni nego u Kolasinu gdje je bilo -5 kad sam zadnji put izasla u setnju.  :23:

Mozda zato sto me je stigao umor od skijanja.  :25:

Moguce  :03:

Meni brat cesto kaze da je u Baru hladnije nego u Niksicu. Kaze mi tamo to je -10 ali se obuces dobro i nije ti hladno. A ovdje +10 i duva vjetar i koliko god da se obuces smrzavas se.

Tako da je moguce da ti se sve skupilo. I subjektivni osjecaj u Podgorici a i umor od skijanja. Eeeee tako mi tog umora....  :60:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Stefan600

Tek posle nekog vremena koje sam proveo ovdje na forumu, shvatio sam kakvo je 'shit' bila ona 'knjiga utisaka', nebih ono opet uveo nikad.   :24:

Nikad se nebih u zivotu ovoliko zainteresovao za prognozu vremena i meteorologiju uopste da nije bilo ovog foruma.  :105: Tamo je bilo cisto sprdanje, a kad sam ovdje dosao shvatio sam da cu vremenom nesto i da naucim...  :101:
     I zaista, ja i ova moja glava, naucismo nesto  :45:  :27:

ehtelion

ja da vi recem da sam se ozenio:)

Madjo

Quote from: ehtelion on January 16, 2012, 10:43:09 ja da vi recem da sam se ozenio:)

Ozbiljno ili se zezaš ?  :32:  :116:  

Cirius

Quote from: ehtelion on January 16, 2012, 10:43:09 ja da vi recem da sam se ozenio:)

:109:     postao si Lord of the Rings     :116:       :116:     puno sreće i ljubavi u projektu  ''brak'' ,   Ehtelione !  

Bura

Ehtelione, neka je sa srecom!
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Ethelion, neka je sa srecom! Da vazda bude  :43:  :116:

Stefan600

Quote from: cirus on January 16, 2012, 10:55:44 :109:     postao si Lord of the Rings     :116:       :116:     puno sreće i ljubavi u projektu  ''brak'' ,   Ehtelione !  
Cirus ima zbilja neke fine recenice u svakoj situaciji!  :105:
        Pridruzujem se cestitkama ehtelione!  :122:

niksicki

А зато те нема на форум?  :11:
Нека је са срећом!  :45:

MeteoLaik

Oženio se, a sad na posao.  :21: sa srećom!

Miloš

Nek' je sa srećom i đecom!  :116: :121:

ehtelion

zahvaljujem vam se  :105: :121:

milos555

Ehtelione,SRECNO !!!  :116:

Transmat

Oooooo,  nek je sa srecom stari moj!   :109:  :116:

winter

vanja

aj sa srecom Marko!!!!  :116: pijem u vase ime  :109:

vanja

veceras oko 3 ujutro ko nema posla a i koga interesuje tenis....raonic igra svoj prvi mec na AO...... djokovic takodje igra oko 3 na glavnom terenu sa lorencijem ....prenos na eurosport....za raonica ne vjerujem da ce biti prenosa

vanja

dva krompira dade Novak-Lorenci 6-2, 6-0, 6-0
ubio ga je ko panta pitu :)

demijan

ehtelione chestitam!svako dobro vam zelim!  :47:  :116:

o tenisu:gledao sam djokovica.zbilja je unistio protivnika.mada to nuzno ne mora da znaci nista za sledeca kola..
raonic je isto odigrao odliiichan mec.
nadal i njegova chudna povreda..
federer mi ne izgleda da ce daleko..
tipsa  dobio uz malo problema za koje je on majstor,
troicki sada ide na teren i ima nejtezi zadatak mozda...

Stefan600

Ne mogu da vjerujem kako se 'umrtvi' forum cim nema finih izlaza.  :75:

ehtelion

sto je ovo ljudi, u danilovgradu se zeta zamrzla, moracemo da angazujemo ledolomce na nuklearni pogon da razbijemo ovaj arkticki led!

Madjo

E tebe vala više ne može bit zima.   :11: