News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Fraka

Ljuuudi moji pogledajte ovo!!!!

U pozadini se vidi kako plasa snige haha
Ali ovo je cudo!

Stefan600

Kad je ovo bilo? I vi se u ove nesigurne vode kupate ?  :67:  :67: hahaha
Februar 2012. :)

Fraka

Danas o, vidis snijeg u pozadini  :04: prije 2-3 sata

Stefan600

Nisam obracao paznju, pratio sam vodu, zurio sam u nju---

Bura

Ako je ono snijeg, onda se dobro spustio....  :04:

Nego imam jedo pitanje za clanove.

Dvoumim se dal da termometar stavim ispod terase, gdje je zavjetrina ali gdje sunce dopire, ili da ga stavim sa duge strane kuce gdje je promaja a sunce ne dopire. Sta mislite????
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Jel moguće da je ono kít ?  :52:

demijan

naizgled je  kao kit.svakako je ogromna i prelijepa pojava tog morskog bica.tu  bi trebali  struchnjaci doci i reci koju rijec.

vanja

Quote from: nikolA on December 17, 2011, 20:29:44 Visi predjeli Podgorice su i Lijeva rijeka i Kopilje i Medun itd...ali potpuno nebitno sva ta mjesta su oko 600mnv,Kopilje mislim 500mnv,ali izmedju pon-uto do utorka ujuru ta granica bice na 400m.

mala ispravka...kopilje se nalazi na nekih 400 metara ;)

Stefan600

Gledam sad neke starije snimke moje od ljetos kako pjevam neke LP-ove pjesme, i ne mogu da vjerujem, da sam neke stvari mogao da otpjevam, i vjerovatno jos mogu... Htjeo bih da kupim neki recorder da snimim ovako po neku pjesmu kako pjevam, da ne kresti samo, to mi je dovoljno... Al i za to trebaju pare, koje ja trenutno nemam, pa moram cekat...

Bole-PG

E nisam znao dje da pitam,pa posto znam da vas dosta skija.Zna li ko dje mogu da uzmem povoljno kvalitetnu opremu zanima me Leki brend(rukavice,stapovi).I ako neko zna za ovaj windstopper koju moze on da izdrzi temperaturu?Treba li ispod njega koja deblja majica ili jakna na njega
Podgorice grade moj!!!

Stefan600

OBORILI SMO REKORD ONLINE CLANOVA, NOVI REKORD JE 69!!! A STO CE TEK BIT KAD BUDE BAS BIO SNIJEG U PG I SVUDJE...SPRDNJA, BICE NAS 100!

vanja

jedno pitanje, ima li u cg kakav sajt za android aplikacije??? interesuje me samo za cg podrucje

edit: nadjoh  :60:

Madjo

vanja

Quote from: Madjo on December 18, 2011, 22:17:32 pa što pitaš ??
izgubio sam se u linkovima  :61:

pada li to cudo tamo ??

kako ce lopata da radi ujutro  :11:

Madjo

Ih da ti je znat kako pada  :101: :101: :101:

vanja

jos imas sanse da promjenis prognozu od 30cm do sjutra u ponoc  :61:

Madjo

:67: A ne ne.
Nisam ja gosn Brankota da mi se zamjeri ako promašim.  :08:

Bole-PG

a nesto puno grijesi nadam se da nece sjutra zakazati :116:
Podgorice grade moj!!!

ehtelion

Quote from: Bole-PG on December 18, 2011, 21:12:25 E nisam znao dje da pitam,pa posto znam da vas dosta skija.Zna li ko dje mogu da uzmem povoljno kvalitetnu opremu zanima me Leki brend(rukavice,stapovi).I ako neko zna za ovaj windstopper koju moze on da izdrzi temperaturu?Treba li ispod njega koja deblja majica ili jakna na njega

Leki stapovi su medju najboljima ali mislim da ih kod nas nema.  A ne bih savjetovao kupovinu Leki rukavica, bolje kupi od neke specijalizovane za to npr Scott koji imas u tempu. Cijena je od 25 do 50 ali vrijede svaku paru. Windstoper kao sto mu i ime kaze sluzi za zastitu od vjetra i generalno nema neku toplotnu izolaciju. najvise koristi planinarenje i slicne aktivnosti  npr kad si dosta fizicki aktivan a vjetar duva pa te sama toplota tijela grije a windstopper ne dozvoljava vjetru da spusti tu temperaturu. Ima nekih windstoppera koji imaju izolaciju mada su oni znatno rjedji, posebno kod nas.

niksicki

Stefan600

cucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!       :116:  :116:  :116: Ajde gosti uclanite se svi pa po jedan koment   :120:

Cirius

Ima li nas koliko da slavimo Nikoljdan ?   Svu noć mi kuća miriše na ribu,  krapove i pastrmke ...   za koji sat krećem sa priganicama i ukljevama,   njih je bolje ostavit' za posljednji momenat     :27:        

Neka je nazdravlje slava,  kao i Dan Podgorice     :121:

Madjo

Srećna slava domaćine  :47:  :116:

Bole-PG

Slavim i ja.Srecna slava  :116:
Podgorice grade moj!!!