News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Rade

Ja evo legao, gledah neki film pa valja zaspivat :)

niksicki

Zadnje 3 noci sanjam snijeg  :78:

Fraka

Evo za transmata lika koji je postao popularan ove godine zbog popisa u Srbiji.. tzv pravoslavni dzedaj Sasa veljic i Niggor trka na 100 metara butterfly po putu hahhaha

demijan

Стенли

Cirius

:111:    Pala i Njemačka u ženskom rukometu     :119:     prije toga nas iznenadio Island,  a i nismo bili mnogo efektni u napadu ...    :23:
Pao i Cirus zamalo preksinoć,  kad je u aparat  'izduvao'  više alkohola no što treba,  ali bijaše ljubazna patrola pa me puštiše ...     :120:         :116:

Стенли

Izgleda da ce ''Moraca'' sa VARVARIMA biti neosvojiva..  :111: ..I rukometasicama SVAKA CAST ,u prvom mecu sa Islandom su nas definitivno sudije zeznule,sad ovu sa Njemackom nisam mogao gledat nikako.. Nadam se da su usle u ritam,ajmo ajmo..  :114:

ehtelion

hahahaha, koliko si popio? Moga druga odvezose zbog 0.53.

Transmat

Hvala Fraka.  :116:
E stvarno je otkacen pravoslavni dzedaj. kakav ludak  :114:

Transmat

Quote from: ehtelion on December 05, 2011, 08:39:31 hahahaha, koliko si popio? Moga druga odvezose zbog 0.53.

Ali tvoga druga je zaustavila dg patrola sigurno? a to je posebna sorta policajaca..

ehtelion

Cirius

Quote from: ehtelion on December 05, 2011, 08:39:31 hahahaha, koliko si popio? Moga druga odvezose zbog 0.53.

Litar bijelog vina,  a nisam vidio koliko je pokazao aparat.  Fora je što sam mislio da sam totalno trijezan  i da neće ni posumnjati ništa,  međutim desilo se sljedeće ..   tražili su mi dokumenta,  i ja sam dao saobraćajnu i ličnu.  Onda su mi tražili vozačku,  samo ja to nisam dobro  'primio k znanju'   i opučio sam se tražeći saobraćajnu i dalje  (koja je bila kod njih)   i čudeći se što je nema     :110:      :07:     tada su tražili da duvam,  i to je uspjelo tek posle micanja žvake i nekoliko pokušaja     :120:    komedija ...

Stefan600

Umro sammmmm  :102:  :102:  :102:  :102:
Februar 2012. :)

ehtelion

Quote from: Rade on December 06, 2011, 14:50:05 Uzeh malo prije fotoaparat i odoh u šetnju po kiši, taman da probam novu jaknu.

Bio sam ispod Vezirovog mosta, Morača je baš nadošla u ova 2-3 dana, uživao sam gledajući snažnu vodu kako bruji, a onda u kadar uleti veliki, crni televizor koji je neko bacio, proguta ga voda pa opet izbaci napolje :)

Samo je užas vozit se kroz Podgoricu danas, ljudi su previše nervozni, staje đe ko oće, niko ne pali pokazivač, svako ulijeće a najviše je onih uplašenih od kiše koji se jedva vuku ulicom.

Koju si jaknu uzeo?   Ja skoro uvjek vozim lagano, bez nervoze, kome se zuri nek me pretekne. Ti vozis previse ostro za moj ukus.

@Ciruse, to se desava ljudima i kad nisu pjani:) Nego uvece to poprimi drugaciju konotaciju. Potpuno te razumijem, i ja sam takav:)

Rade

Quote from: ehtelion on December 06, 2011, 15:14:23 Koju si jaknu uzeo?   Ja skoro uvjek vozim lagano, bez nervoze, kome se zuri nek me pretekne. Ti vozis previse ostro za moj ukus.

Ova:

http://www.thenorthface.com/catalog/sc-gear/mens-jackets-vests/mens-cassius-triclimate-jacket.html?from=subCat&variationId=36Z

U zadnjoj kombinaciji boja - crno/siva ;)

Transmat

Quote from: Rade on December 06, 2011, 16:00:01
Quote from: ehtelion on December 06, 2011, 15:14:23 Koju si jaknu uzeo?   Ja skoro uvjek vozim lagano, bez nervoze, kome se zuri nek me pretekne. Ti vozis previse ostro za moj ukus.

Ova:

http://www.thenorthface.com/catalog/sc-gear/mens-jackets-vests/mens-cassius-triclimate-jacket.html?from=subCat&variationId=36Z

U zadnjoj kombinaciji boja - crno/siva ;)

koliko para?

Rade

ehtelion

Skupo:) Prije bih uzeo neku Mckinley za sto evrah. Ne volim ove sa umetcima. Ne znam jesi li citao na CDM forume, prodavale su se Mammut i Arcterix za 150-200. Kradene naravno.

bole

http://www.blue-tomato.com/ bolje odavde nesto..........
cima sam se ja kod onog iz nk da uzmem jaknu....mada nesto mamut 150e to mi smrdi :)

ehtelion

u prijepolje ti je za 200:) Kradu kradu:) Mislim da nema kopija mammuta, dok je North face preplavljen sa kopijama.

bole

Ima cega oces, dobra i losa kopija :)

Rade

Nisam ni ja bio za ove dvoslojne, ali mi se mnogo sviđa jer mogu da kombinujem ;) Kad mi treba za kišu i vjetar nosim samo gornji sloj, kad nije hladno i nema kiše unutrašnji a kad je hladno i sa kišom/vjetrom onda zajedno ;)

Viđeh ono na forumu, ali objavi oglas taman kad sam ja uzeo moju :)

Admin

Fraka

Novi rekord, 59 online  :109:

Edit:60  :116: