News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Miloš

Ja sam juče slavio na fakultetu i u čitaonici...  :12:

Fraka

Bura

Danas je dan grada Bara  :101: :101:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

MeteoLaik

neka vam je sa srećom. :)

Bura

demijan

cestitam dan bara!

evo za snegoljupce  :79: kada bi se nasla cela ova emisija od tv beograda bilo bi sjajno...

http://www.youtube.com/watch?v=tPRsIi5SuiM

Bura

Bura

Quote from: demijan on November 24, 2011, 15:21:31 evo za snegoljupce  :79: kada bi se nasla cela ova emisija od tv beograda bilo bi sjajno...

http://www.youtube.com/watch?v=tPRsIi5SuiM

Ladno preskacu telefonske zice, a stub viri samo pola metra.  :52: JBT da ne povjeruje covjek.....

Fraka

Gledao sam ovo... fenomenalno bi iblo imat citavu emisiju...
To suredovni snjegovi bili na sjeverozapadu cg..... ja se sjecam da su 2005. u pivu bili nameti po 10 metara...

ehtelion

nesumnjivo je da je tada bilo puno puno puno vise snijega, ali ne zaboravite da su i tada vjerovatno radili sto sada radi Discovery ili NG, a to je da naprave ogromnu dramu od necega kako bi dobili na gledanosti. Ne znam jeste li primijetili da one prelijepe scene snijeznih streha uvjek kadriraju iz pravca juga, odakle izgledaju fenomenalno. Takodje niko nije lud da ide ispod streha jer se uvjek moze odvaliti dio. Ako je na lukovu bilo onoliko malo snijega (na nekim djelovima se vidi zemlja) vjetar ga je odatle smeo i postavio na brezuljcima. Mislim da se cete svake zime na krnovu vidjeti smet od bar 2-3 metra.

evo vam dokaza....ovo je na Ponikvici, koja je na oko 1400, okvirno isto kao i Krnovo samo daleko manje izlozena vjetru.

demijan

mislim da je ovaj isjecak kombinacija emisija tvb-a iz razlicitih godina i da se radi o emisiji iz 1978 koja ima delove emisije iz 1962.
evo spiska emisija koje izadju u arhivi tvb-a kada se ukuca savink u pretragu.nema snimaka samo nazivi emisija.
http://tvarhiv.rts.rs/wwdok/Kasete.htm

Rade

Nema nikoga na forumu zadnja dva dana, đe ste?!

vanja

ja radim   :58: ne znam za ostale   :60:

Madjo

Radimo, Rade, nije svijema život lijep i lak ká tebe  :15:

Miloš

Quote from: Rade on November 25, 2011, 18:49:11 Nema nikoga na forumu zadnja dva dana, đe ste?!

Mene nešto nema ni u realnom životu u zadnje vrijeme, a kamoli na forumu. Valjda je anticiklon za sve kriv... :78:

Rade

I mene tako svi pitaju đe sam, što me nema...

A tako bih rado da vas sve vidim !

bole

Sta mislite o ovome ?
Razmisljao sam sebe da castim sa ovim, kad uselim u kucu....nije skupo 169 dalla  :83:

Professional Wireless Weather Station WMR100N

Features:

Rotary dial controls for easy console navigation
    Includes five sensors for comprehensive weather information (UV sensor available for purchase separately)
    Forecast the weather 12 to 24 hours in advance using graphical icons
    Displays temperature, humidity, barometric pressure, wind, rainfall, dew point, windchill, and heat index data
    Bar graph shows 24-hour history of barometric, UV index, and rainfall data
    Automatically sets itself to the U.S. atomic clock and adjusts for daylight saving time
    Wind sensor provides information on wind speed, gust, and direction
    Includes PC software CD to store and view weather data on your PC; USB connection to PC
    Moon phase icon helps gauge moonlight and tides for outdoor activities
    Displays three levels of temperature and humidity trends: rising, steady, or falling
    Wireless sensors transmit data from up to 300 feet from main unit
    Minimum/maximum temperature and humidity memory with time/date stamp
    Customizable weather alarms
    Altitude adjustment for barometric pressure
    HiGlo™ electroluminescent backlight
    System requirements: Windows 32-bit operating system

Стенли

Mocno Bole.  :109: Pocasti se bez razmisljanja.

Madjo

Vrijedi vala te pare.  :45:

Cirius

Odličan Zlatičanin noćas !  Uvjek ga je lijepo gledat' ...     :109:      :111:      Sad da vidimo Sjekloću.

edit -  dobi i on na poene    :45:     :45:

Rade

Ima li koga od vas sa foruma na facebukvu? ;)

bole

Ima li ko da nema fb :)

TAkodje ko zeli da se sprijateljimo na fb  :121:    BOSKO CEPIC :72:

Fraka

Nikola Pekovic salalalal J*** Gogu Sekulic salalalaaaa  :116: :116: :114:

Madjo

Đeste forumaši  :83:  

bole