News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Bura

Ja mislim jos negdje sredinom godine. To znam jer vec duze vrijeme citam National Geographic Srbija pa je bas bilo tekstova i reportaza o sedmomilijarditoj zemljinoj populaciji.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Bura

http://www.nationalgeographic-srbija.com/201101/populacija_7_milijardi.php

evo sa sajta nesto malo, al to je 2/10 reportaze.

Al, mozda ja grijesim, ali mislim da sam negdje procitao da planeta ima 7 milijardi. Al evo mozda za 12 dana  :05: (kako ga izracunase samo mi to nije jasno) tek bude.

Fraka

Dao sam gore iznad site koji prati sve bitnije brojke u svijetu, zna se tacno kad ce se rodit, ima odbrojavanje  :111:

Bura

Koji je broj cetinjske meteoroloske stanice?

Bura

Dje je on, odavno ga nije bilo?

Admin

Saša radi na aerodromu. Inače, iako nije bio posebno talentovan za javne nastupe redi se o vanredno obrazovanom i jako potkovanom meteorologu. Velika je šteta što Zavod nije uspio da ga zadrži.

Bura

Quote from: Admin on October 20, 2011, 23:00:46 Saša radi na aerodromu. Inače, iako nije bio posebno talentovan za javne nastupe redi se o vanredno obrazovanom i jako potkovanom meteorologu. Velika je šteta što Zavod nije uspio da ga zadrži.

:05: :05: :05:  Al dobro bio je malo puta na TV, vidi se da ga je trema drmala svaki put - sto naravno ne umanjuje njegovu profesionalnost.

Fraka

Ma ne brate, momak je meteorolog, jednostavno se vidi da mu ne ide govor.. neka radi ono sto voli cus...

Bura

Bura

E da, Dusane, bila je jedna kratko vrijeme na jutarnjem, mislim da se zvala Danica. Gdje je ona? Nju sam bas bio zavolio al je makose.

Transmat

Quote from: Admin on October 20, 2011, 23:00:46 Saša radi na aerodromu. Inače, iako nije bio posebno talentovan za javne nastupe redi se o vanredno obrazovanom i jako potkovanom meteorologu. Velika je šteta što Zavod nije uspio da ga zadrži.

Pametan covjek sto je utekao!
Pitanje je moze li zavod uopste da zadrzi nekog ko vrijedi..

Admin

Danijela. Ona je student 4.godine meteorologije, tačnije apsolvent,
Jako vaspitana, kulturna i "televizična" djevojka.
Nadam se da će po završetku studija Danijela doći u Crnu Goru. Naravno, za godinu-dvije očekujemo i Miloša, a mjesta ima za bar još 5-6 meteorologa.

Fraka

Treba li vam kakav pravnik?  :67:

MeteoLaik

treba li vam pravnik-pripravnik?   :10:

Admin

Kao pravnik bježi Fraka od državnih, a posebno državnih-stručnih institucija.

Rade

Treba li vam operativac? :D

Miloš

Quote from: Admin on October 20, 2011, 23:49:17 Naravno, za godinu-dvije očekujemo i Miloša, a mjesta ima za bar još 5-6 meteorologa.

Uh, neće to baš tako skoro...  :80:

MeteoLaik

Quote from: Admin on October 21, 2011, 07:42:14 Kao pravnik bježi Fraka od državnih, a posebno državnih-stručnih institucija.

ovo je preporuka?

Fraka

Ma nije laice, nego lijep nacin admina da me odbije  :67:

Madjo

Cirius

Admin je večeras u Meteo centru imenovao greben koji blokira dalji nastavak ove nestabilnosti na istok ...   može se reći da je to bilo iznuđeno od strane voditelja,  a ime mu je Gvozden !      :67:

Madjo

Kome ime Gvozden, voditelju ili tom grebenu ?   :67:

Cirius

Grebenu ...   mada je Admin imao još neko stand by,  ali se ipak odlučio za ovo  ..  

Transmat

Nek je na zdravlje Sv.Petka svakom ko slavi danas!

Admin

Pade mi na pamet da ovaj greben čuva Crnu Goru ... pomislih oću li reć... pa odustadoh. Bolje ipak da se zove po čvrstom, nesalomivom Gvozdenu.