News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Admin

Nama bi bolje bilo da se igra samo jedna utakmica, nevažno gdje.
Ovako se plašim da ćemo imat relativno dobar rezultat poslije prvog meča, a onda u revanšu izgoret u prevelikoj želji.

MeteoLaik

Neka se potrude da u Pragu postignu makar jedan pogodak, a kod kuće neka ojačaju sredinu (da kvari akcije protivniku) i odbranu.

ehtelion

Quote from: stefan96 on October 14, 2011, 15:44:52
Quote from: demijan on October 14, 2011, 00:41:01
Quote from: stefan96 on October 13, 2011, 21:38:26 http://www.youtube.com/watch?v=r_KG8OdkcT8 Evo linka za video nevremena  :111:
:45:   :109: za snimak.samo stade kad je najace bilo ... :75:

Morao sam da stanem jer je vjetar skrenuo i pocelo je po meni da pljusti bilo, a i na ulazna vrata od kuce je pocela voda da uljeva zato sto dobro ne dihtuju pa sam morao da nosim peskir da kupim tu vodu...  :102:

Ulazi ti voda na vrata a ti oces da kupis mikrofon i pojacalo! Da te je sramota:)

Stefan600

:10:  :10:  

:102:  :102:  :102:
Februar 2012. :)

Bura

Zbilja, ostalo je jos 10 dana do pocetka takmicenja.  :114:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

ovo je munja momci...
Inace ovo je 100% istinito

demijan

hohohooo..mooocnoo..gde je ovo?

ehtelion

kakav EMP, pa ovo bi unistilo pola matriksa:)

sone

Fala ti Madjo.Tu sam za petak obavezno...i onako sam trebao Dusanu da se javim da pijemo pice...Obavezno javite kad i dje.

Bura

Sta je ledena magla i po cemu se razlikuje od obicne magle?

Fraka

sicusni kristali leda u vazduhu

Stefan600

Kako je moguce da udari ovaka munja i da svi ne poumiru i da se sve ne zapali?
Februar 2012. :)

Transmat

Quote from: Fraka on October 17, 2011, 01:37:22
ovo je munja momci...
Inace ovo je 100% istinito

Okle si uzeo fotku Fraka?
Izlgleda kao da je doradjena i to posteno. Citav onaj snop svjetlosti je dodat, a munja je samo ono sto viri sa strana kao "grane" .

Transmat

Quote from: stefan96 on October 17, 2011, 15:41:26 Kako je moguce da udari ovaka munja i da svi ne poumiru i da se sve ne zapali?
Bas tako, stice se utisak kao da bi probilo ono ostrvo i zapalilo ga  :47:

Fraka

Sliku sam uzeo sa sajta reddit. Mozda i nije prava.
Evo jos jedna fina slika, vezana za ovaj forum

ehtelion

moguce je ovo...

Nego, zna li neko moguci uzrok ovog problema: Hard disk mi ludacki vibrira, do prije mjesec dana je normalno radio. Evo 10-ak dana nikako nisam mogao da mu pristupim (najbolje sto sam mogao je da ga bios prepozna). Sad mi se posreci, te ga upalih i prebacih podatke. Reklamiracu ga, kupljen u Tagoru, Black Caviar 1TB.  Generalno, ne bi me brinulo ponasanje da nemam slike sa svih vaznih stvari iz danilovgrada u zadnje dvije godine , corel i photoshop fajlove, itd. Ni sam ne mogu da vjerujem da sam ih prebacio bezbjedno, malo je tih slucajeva srece.

Madjo

A to ti je hard disk zaigra od sreće koliko je lijepija žena u vjenčanice na njemu  :11:

Transmat

Quote from: ehtelion on October 18, 2011, 13:20:39 moguce je ovo...

Nego, zna li neko moguci uzrok ovog problema: Hard disk mi ludacki vibrira, do prije mjesec dana je normalno radio. Evo 10-ak dana nikako nisam mogao da mu pristupim (najbolje sto sam mogao je da ga bios prepozna). Sad mi se posreci, te ga upalih i prebacih podatke. Reklamiracu ga, kupljen u Tagoru, Black Caviar 1TB.  Generalno, ne bi me brinulo ponasanje da nemam slike sa svih vaznih stvari iz danilovgrada u zadnje dvije godine , corel i photoshop fajlove, itd. Ni sam ne mogu da vjerujem da sam ih prebacio bezbjedno, malo je tih slucajeva srece.

Moze biti da je ostecen motor koji pokrece hard disc. Ali dobro je kad si pokupio podatke sa njega..  

ehtelion

hahahahh, more mu ga bit da mu je jedna od glava otisla:)

ehtelion

to je vrlo vrlo moguce. U svakom slucaju, ide na smece. Cujem li da kazu da je to zbog virusa, svasta cu im rec. Kao S*enli cu bit:)

Fraka

Madjo

Još malo pa će se rodit sedmomilijardito čeljade.  :116:

Bura

Madjoni, ono se vec rodilo!

Madjo

Kaaad ?!  :32:  

Moram poć z bocom.  :116:

Fraka

Nije bogami kecmi, za 12 dana ce.