News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Bura

Quote from: Transmat on July 16, 2011, 21:05:18
Quote from: kecmi on July 16, 2011, 11:41:18 Ma sve je to u redu, postujem ja to..... Nisam ja ni rekao da on sad treba da kaze zbog cega tako misli iako su to privatne stavari........, ali ta poruka me je u tom treutku bas naljutila....  :03:  Ja se izvinjavam, ali ako nesto volim onda je to ovaj grad. Transmat eto nije tako mislio ali je tako izgledalo.

Uglavnom, proslo me je vise.......  
Sve je u redu, razumijemo se, vidim ja da si ti dobar decko. Zato ti nisam ni replicirao  :122:  :47:

Sad mi je sve jasno, "ratne sjekire su zakopane"  :03: :03:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Quote from: Transmat on July 16, 2011, 21:03:59 Hahahaha, kakavo crno zenjenje, sta bi tu imalo da se slavi, ovako je najljepse  :114:
Toliki sam magarac sinoc ispao da me sramota da pricam. I am a jackass!
Nego, trajalo je pola sata veselje.
Juce bilo izvlacenje za green card lotery.  I ja pogledam juce.. unesem confirmation code i kaze not selected. Kad ono sinoc mail..  a ja magarac, ne vidim da je spam obicni, ali dobro uradjen.. Sta znaci kad nesto previse zelis pa ubijedis sebe.. itd..  dobro je kad nisam razglasio svakom koga poznajem.

:67:

Bura

Ljudi ajde da razglabimo o necemu, nesto mi se ne spava a izludjeh od dosade  :120:

Rade

E ja sam užasno od sinoć, kao da sam se otrovao nečim pa me eto taj jad i kompjuteru primače :)

Bura

Quote from: Rade on July 17, 2011, 21:57:12 E ja sam užasno od sinoć, kao da sam se otrovao nečim pa me eto taj jad i kompjuteru primače :)

A sto ti je, da nisi sto bolestan ne daj Boze??  :05: :05:

Primjetili smo mi da tebe nema odavno na forumu.......

Rade

Za prošli vikend bio na penjanje, ponedjeljak i utorak radio, u srijedu u planinu do petka, u subotu u planinu i danas u PG :D

Ali me zainteresovale ove najave vezane za promjenu vremena od srijede  :121:

Bura

Quote from: Rade on July 17, 2011, 22:09:14 Za prošli vikend bio na penjanje, ponedjeljak i utorak radio, u srijedu u planinu do petka, u subotu u planinu i danas u PG :D

Sad nam je lakse. Nego Rade, jesi li se penjao ikad na Rumiju?

Stefan600

Vidio sam ja da te nema  :76:
Februar 2012. :)

Rade

Quote from: kecmi on July 17, 2011, 22:10:14
Quote from: Rade on July 17, 2011, 22:09:14 Za prošli vikend bio na penjanje, ponedjeljak i utorak radio, u srijedu u planinu do petka, u subotu u planinu i danas u PG :D

Sad nam je lakse. Nego Rade, jesi li se penjao ikad na Rumiju?

Jesam, od kestenove šume ;)

Bura

Brvao......... I je li teska za penjanje?

Rade

Nije, samo je ljeti ružno zbog velike vlage i vrućine jer je jezero u blizini.

Bura

A zimi ili u proljece jesi iso, ono dok jos ima snijega. Jesi spavao gore?

Jer znam da idu ljudi gore i spavaju.......

Rade

Nisam, slabo volim primorske planine ;)

Bura

Fraka

Juce bio na svadbu u pg, brat od tetke se zenio.. auh mene kako sam slab danas poslije litre ipo black labela.  :116: :25:

Admin

Pozdrav forumašima iz Sent Andreje!
Prije dva sata je palo malo kiše (možda 0.1 do 0.2 litra).

Bura

Admine, je li to u Sloveniji.

Pozdrav i tebi odavde  :112: :112:  Dobro se provedi  :05:

Xenia

Sent Andreja je u Madjarskoj, ili tzv. The city of arts (grad umjetnosti).
Sloveniju smo obisli prosle godine.

Bura

:03:  To sam pitao jer u Sloveniji postoji grad Sent Andrez, pa sam mislio da je samo drugaciji prevod ili tako nesto.

Rade

Quote from: Xenia on July 18, 2011, 20:26:12 Sent Andreja je u Madjarskoj, ili tzv. The city of arts (grad umjetnosti).
Sloveniju smo obisli prosle godine.

:04:  :111:

Madjo

Pozdrav Dušanu i porodici i nek se lijepo provedu  :112:

sanjin

Takmicenje pcelara u Kini  :67:

Bura

A sta je cilj?  :32:  Da sto vise pcela bude na tebi???

Cirius

Pozdrav za Admina and family u kontinentalnoj  Andreji !  Mi smo tamo bili na ekskurziji,  ali bih se usudio dodati da nam obilazak lokalnog kulturno-umjetnickog nasljedja nije tada bio na vrhu prioriteta    :51:

sanjin

Quote from: kecmi on July 19, 2011, 13:13:35 A sta je cilj?  :32:  Da sto vise pcela bude na tebi???
Kina - Neobično takmičenje pčelara Wang Dalina (42) i farmera Lvoma Kongjiangoma (20) u tome ko će duže izdržati sa što više pčela na telu. Skoro potpuno nagi, pomoću pčela matica privlačili su pčele na svoje telo. Pobednik ovog zanimljivog takmičenja je Wang Dalin nakon što je u roku od 60 minuta uspeo privući 26,86 kg pčela na svoje telo. Kongjiang je izgubio sa 22.9 kg pčela.