News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Stefan600

To se i meni cini, ali ozb.
Februar 2012. :)

Fraka

Danas sam prvi put pao ispit  :16:

niksicki

Madjo

Quote from: Fraka on April 12, 2011, 22:08:42 Danas sam prvi put pao ispit  :16:

:82:  Što si upisa, zaboravio sam  :78:  U Beograd jel ?

Fraka

A pravo, jes u Beograd.. dobio sam nervni slom danas. Cisto inacenje, dobro sam se oladio jer bi bilo  :71:

Miloš

I ja sam na usmenom samo jednom pao u karijeri. Ali zato pismene, tu mi je padanje hobi, navika.  :08:
Samo bez nervoze, položićeš sledeći put.  :122:

Transmat

Quote from: Miloš on April 13, 2011, 00:23:30 I ja sam na usmenom samo jednom pao u karijeri. Ali zato pismene, tu mi je padanje hobi, navika.  :08:
Samo bez nervoze, položićeš sledeći put.  :122:

Ko zna koliko sam ja puta padao na ispite hahaha. Prvi put prije 10 godina :P  , posle sam prestao da brojim..

Admin

Ipak, vjerujem da mi malo ko moze parirati kad se radi o neizlaženju na usmeni dio ispita, nakon položenog pismenog. Za takve stvari sam bio majstor, posebno ako je usmeni bio rano ujutro!

Fraka

Ja nemam pismeno nista  :30:
Nije mene muka da padnem ispit sto ne znam, no kad me neko uvati u zajebanciju ovako.. pa sam odustao..

Madjo

Ja sam dvaput padá prvi gimnazije  :11:  :08:

Fraka

Nije te bilonesto volja od toga haha  :99:

Madjo

A okle, nije me volja živjet a ne učit  :15:

goga

Quote from: Admin on April 13, 2011, 23:21:25 Ipak, vjerujem da mi malo ko moze parirati kad se radi o neizlaženju na usmeni dio ispita, nakon položenog pismenog. Za takve stvari sam bio majstor, posebno ako je usmeni bio rano ujutro!

o da našlo bi nas se :11:

samo fizikalne osnove elektrotehnike ... 13 puta

no to je bilo zlatno doba studiranja za vrijeme Juge ... kafići su bili puni :05:

prebacivanja koliko voliš ako te neide u Zagrebu samo se prebaciš u Banja Luku ili Beograd pa ajmo ponovo

vanja

Za sve ljubitelje GOSPODARA PRSTENOVA 10minuta sa snimanja  HOBITA  :109:

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/248270/Pogledajte-video-sa-snimanja-Hobita

ehtelion

like:) kad bude ona bitka sa zmajevima, patuljicima i svim ostalim svijetom. uh:)

Fraka

Uf ko ce docekat to.. ali bice sjajan film sigurno.
ne znam ima li fanova Elder Scrolls igrica? 11.11.'11. Elder Scrolls V - SKYRIM  :04:
nadam se da cu nac vremena da ispitam to

Cirius

Quote from: vanja on April 15, 2011, 17:03:37 Za sve ljubitelje GOSPODARA PRSTENOVA 10minuta sa snimanja  HOBITA  :109:

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/248270/Pogledajte-video-sa-snimanja-Hobita

:109:   snimace se 3D tehnologijom i na  48 frejmova po sekundi     :04:
To je vise od filma,  kao i Gospodar Prstenova ...   biljke su prije godinu i po zasadjene dje treba po krajoliku,  da bi se uklopile,  porasle i cvjetale za vrijeme snimanja ..   eto do kojih se detalja ide    :45:

ehtelion

a mozak moze da detektuje samo 24 frejma po sekundi?!

Cirius

Quote from: ehtelion on April 15, 2011, 21:12:39 a mozak moze da detektuje samo 24 frejma po sekundi?!
Ne bas,  oni govore o vrlo osjetnim razlikama u kvalitetu,  narocito kod brzih scena,  borbi itd.  Tek preko 48 se gubi razlika,  npr  radjeno je vec sa 60 frejmova u sekundi ranije  (manje na igrane filmove jer je bilo skupo prije digitalizacije slike,  vise na nekim spotovima valjda i slicno),  ali na 3D tehnologiji su ti eksperimenti vrlo rijetki bili uopste do sad.  Za ovaj materijal dosadasnji koji su pregledali kazu da je nevjerovatno  "lifelike"  i da preko toga danas ne moze.  Jos jedno Tolkinovo djelo postavlja nove standarde u kinematografiji    :03:    bice uzivanje gledat' ta dva filma kad izadju za par godina ....

Admin

Quote from: goga on April 14, 2011, 18:17:59
Quote from: Admin on April 13, 2011, 23:21:25 Ipak, vjerujem da mi malo ko moze parirati kad se radi o neizlaženju na usmeni dio ispita, nakon položenog pismenog. Za takve stvari sam bio majstor, posebno ako je usmeni bio rano ujutro!

o da našlo bi nas se :11:

samo fizikalne osnove elektrotehnike ... 13 puta

no to je bilo zlatno doba studiranja za vrijeme Juge ... kafići su bili puni :05:

prebacivanja koliko voliš ako te neide u Zagrebu samo se prebaciš u Banja Luku ili Beograd pa ajmo ponovo

Ja čak ljut na profesora odoh na godinu dana u London. Naravno, fakultet me je čekao na istom mjestu, ali sa jednim ispitom više.
Zbilja, Gogo, ponekad mi je žao što ova djeca nisu makar par mjeseci živjela u ono srećno vrijeme.

Madjo

Mene je jedino žá što nijesam u vojsku odio  :11:  I to jedno 3-4 godine ká što se služilo nekad  :07:  :07:

sanjin

Znate li da je Real pobijedio Barsu u finalu kupa Spanije? Gdje ste sad navijaci Barselone da se malo hvalite?

Fraka

Zasto bi se falio neko. Meni je krivo sto je zbog enormne dominacije barselona stekla previse ljudi koji mrze taj klub iz ciste frustracije. I to mi niko ne moze rec da nije istina posto su svi fanovi nekih drugih klubova nekad bili indiferentni prilicno a danas pokazuju veliku mrznju. No dobro, tako je to.
A sto se tice utakmice, ako nesto treba da izgube, eto im sugavi kup, ionako je to "njihov" trofej.

Admin

Meni je Real oduvijek bio miliji klub. Vjerovatno zato što je više fudbalera sa ExYu prostora igralo za Madriđane.

sanjin

Kad je Barsa dobila Real 5-0 proslog puta ja sam govorio da  treba ipak pokazati postovanje prema Realu,ipak je to kraljevski klub...a i nista ne moze vjecno da traje pa ni dominacija Barselone. Tada su se neki onesvescivali za Barselonom i blatili Real,a sad ih nema nidje.
I sad naravno prica o "sugavom" kupu kako bi se umanjio znacaj Realovog uspjeha.