News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

sanjin

ehtelion

evo sad vidjeh na televiziji. sto je tu cudno nije mi jasno

sanjin

Pa cudno je jer je skoro april mjesec.

ehtelion

pa cudno bi bilo ovdje. ali to je estonija

http://www.yr.no/place/Estonia/

Miloš

Takva ti je to klima. Imaš 7 mjeseci zime, po 1 mjesec proljeća i jeseni, i 3 mjeseca ljeta (ali prijatnog). Česte padavine tokom cijele godine, ali mala količina.
Mislim da mi takva klima ipak ne bi odgovarala.

Madjo

Quote from: Miloš on March 29, 2011, 23:19:00 Takva ti je to klima. Imaš 7 mjeseci zime, po 1 mjesec proljeća i jeseni, i 3 mjeseca ljeta (ali prijatnog). Česte padavine tokom cijele godine, ali mala količina.
Mislim da mi takva klima ipak ne bi odgovarala.

Ni mene.Što će ti stud i zima kad za cijelu zimu može panut ukupno 20 cenata suvog snijega  :61: Toliko u Podgoricu zna panut.

ehtelion

moz vjestacki pravit snijeg sa cesmom ispred kuce:)

Fraka

Helsinki mjeri sad 72 cm  :08:

ehtelion

i siguran sam da je broj udesa manji nego ovdje. cak vjerovatno nema snijega po kolovozu.

Madjo

Quote from: ehtelion on March 30, 2011, 00:18:47 i siguran sam da je broj udesa manji nego ovdje. cak vjerovatno nema snijega po kolovozu.
Ali nijesu bolji vozači u snijeg od nas  :08:

Fraka

haha, bogami madjo, ako je ijedna drzava poznata po moto sportu, onda je to finska  :63:

Madjo

Quote from: Fraka on March 30, 2011, 00:28:05 haha, bogami madjo, ako je ijedna drzava poznata po moto sportu, onda je to finska  :63:

Jes u suvi snijeg na reli...Pita bih te da im daš po jednog pezejca u ovi naš mokri snijeg kako bi se snašli  :11:  :15:

ehtelion

prokuvavanje motora. oni tamo voze subarue:)

Madjo

Cirius

Kad ste kod Finske i klime,  slusao sam intervju sa upravnicom ili direktorkom (valjda) aerodroma u Helsinkiju koja kaze da nemaju problema kad je temp na  - 30'C,  ali kad dodje oko nule pocinju problemi    :83:

Inace meni u Evropi najljepsu klimu imaju Skotska,  Island i Norveska     :105:

Miloš

Obratite pažnju čime se bave dokoni Amerikanci: http://www.vijesti.me/vijesti/crna-gora-nakon-zemljotresa-cunamija-galerija-13158
Opširnije na: http://x24.eushare.org/

Stvarno nemam riječi!  :75:

Madjo

E baš sam maloprije gleda  :67:  Cetinje dimi ká da na naftu leži  :05: Budalaštine

Cirius

Ovo je pokusaj simulacije za zemljotres od  7,3 Rihtera,  to nije u vrhu skale mogucih za Primorje i jug,  dje seizmologija dozvoljava i mogucnost  (mnogo)  jacih potresa.   Pretpostavljam da se islo sa necim za sto su vece sanse,  a ne za  "worst case"  scenario.   Bilo bi dobro da se napravi detaljna analiza rasjeda u juznom Jadranu i obliznjem kopnu  (jug CG)  i ako neko nadje slicno istrazivanje,  neka ga obavezno postavi nedje po forumu.  

Bura

Ima li ko da mi daa ili satelitsku sliku cijele Crne gore, ili nijemu kartu Crne Gore (samo Crne Gore)?    :03:

Bura

Bura

Je li nama admin Dusan Pavicevic  :03:

Madjo

vanja

zna li iko da li na savinom kuku ima snijega za skijanje?? rade li oni, vidim enmaju sajt, nema informacija nidje