News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Madjo

Quote from: stefan96 on January 22, 2011, 01:00:42
Pa Madjo jesmo li ja i ti rekli da imamo vece sanse za snijeg?

Jesmo bogomi.
Pa evo,ako se ovo poklopi ima šanse za snijeg...možda Zlatica  :05:

:81:

vanja

zamisli legnes i probudis se kad ono 10 santimetara snijega...ali samo ispred tvoje kuce...i sto je najgore,dosla druga djeca ispred kuce i gnjece ti snijeg na oci hahahahahahhaa  :11: :11:

Stefan600

Ako bog postoji, molim ga ovim putem(ako umije da cita snace' se) da nam podari jedno po'  metra... Vala smo zasluzili kolko blejimo odje.  :120:
Februar 2012. :)

Vjestica

Quote from: vanja on January 22, 2011, 01:09:55 zamisli legnes i probudis se kad ono 10 santimetara snijega...ali samo ispred tvoje kuce...i sto je najgore,dosla druga djeca ispred kuce i gnjece ti snijeg na oci hahahahahahhaa  :11: :11:

Hahahaha...a pobro legenda si ziva...e qq,koliko se izasmijah...  :120: Hahahahahaah.

Madjo

Quote from: vanja on January 22, 2011, 01:09:55 zamisli legnes i probudis se kad ono 10 santimetara snijega...ali samo ispred tvoje kuce...i sto je najgore,dosla druga djeca ispred kuce i gnjece ti snijeg na oci hahahahahahhaa  

:75: :75: :75: :75:                                             :102:

Stefan600

Ove slike gore:
Prva znaci da imamo -3 po visini, a druga da imamo 1009 mb na nivou mora a ova treca se nesto ne uklapa jer nema napalog snijega!

Miloš

Quote from: stefan96 on January 22, 2011, 01:06:09 Nemoj mi se nesto naljutiti, mozda sam te malo i uvrijedio u posljednja 2,3 posta protivrjecivsi ti, izvini.

Ih Stefo, naravno da nema ljutnje.  :08: Ne možemo se uvijek oko svega složiti, a zato i služe forumi, da se diskutuje, ali na normalan način. Inače, nije mene lako naljutiti, takav sam kao osoba.   :107: :31:

Madjo

:120:  Druga značii da bi moglo napadati 10-15 cm mokrog snijega ....  Treća se ne uklapa u proračun  :122:

Stefan600

Kad smo vec kod diskutovanja, znate li vi uopste sta je forum?

Miloš

Riječ na latinskom. Znači "trg", "pijaca", "mjesto gdje se ljudi okupljaju". U modernom vremenu ima mnogo šire značenje i primjenjuje se u više konteksta.

Stefan600

Bravo. Tu su se stari grci okupljali da diskutuju o najcesce vaznim politickim pitanjima.

Madjo

Kako bih volio viđet nekog starog Grka da se ispričamo  :23:   :11:  
Jeste li primijetili da se u čitavu Crnu Goru mogu na prste izbrojat oni stari Crnogorci što su nosili stalno kape crnogorske?  :77:  E to mi fali

Stefan600

Jesmo boga mi. Ali, modernije se zivi, to je za neke izaslo iz mode  :120:

Transmat

Quote from: stefan96 on January 22, 2011, 01:28:41 Bravo. Tu su se stari grci okupljali da diskutuju o najcesce vaznim politickim pitanjima.
Onda se pojavio Sokrates..
Pa je poceo da razmislja drugacije od tadasnjeg mnoštva- zapravo jedni koji je razmisljao glavom, te riješiše da ga uspavaju.

ni 2400 godina kasnije nije mnogo bolje stanje..
Ne smije se razmisljati svojom glavom, a sto je najgore, i  dalje je mnoštvo, svetina - to koje pogresno misli, Otuda ono da ako se slažeš sa većinom onda vjerovatno nisi u pravu :)

Odbrana sokratova. Najmilija knjiga od Platona!
,,Ne zaboravi, o Kritone, da dugujemo Asklepiju jednog pevca", šapuće Sokrat, ,,vrati mu ga na moj račun, nemoj da zaboraviš."

Miloš

Quote from: Madjo on January 22, 2011, 01:32:52 Jeste li primijetili da se u čitavu Crnu Goru mogu na prste izbrojat oni stari Crnogorci što su nosili stalno kape crnogorske?  :77:  E to mi fali

Ja bi volio da se takve kape vrate u modu, evo baš kao na slici na Mađovom profilu.  :03:
Znam jednog đeda iz Bara koji stalno ide u tradicionalnoj crnogorskoj nošnji. Poznat je po tome u gradu. Jednom prilikom su ga uslikali kad je bio protest u Beogradu za Kosovo, pa mu je slika izašla na sajtu BBC-a. Nisam mogao da vjerujem. Čuvao sam tu sliku negdje u kompjuteru, ali sam izgubio.  :82:

Transmat

Što se tiče mode.. I piss on mode!
Sad bih stavio tu kapu bez problema, kao što sam nosio čirokanu nekad (punk)
Nego, narod je stoka, pa bi me provocirali ulicom..

Stefan600

Stefan600

E momci. Izludjet cu.

vanja

Quote from: Transmat on January 22, 2011, 01:43:22 Što se tiče mode.. I piss on mode!
Sad bih stavio tu kapu bez problema, kao što sam nosio čirokanu nekad (punk)
Nego, narod je stoka, pa bi me provocirali ulicom..

moj Transmate ovo podebljano je 100% istinito i mogao bih jos sto sta da dodam na tu temu al cu iskulirat ka sto kuliram non stop.
Procitah maloprije odlican tekst Miroslava Lazanskog (njegov zadnji) u onlajn izdanju Politike. Odlican je i preporucujem ga svakom. Link ovdje postaviti necu, jer ne zelim da kojim slucajem krene prica o politici na meteo forumu. Koga interesuje a ne moze da ga pronadje na sajtu politike saljem link na private

sanjin

Presli smo 20 000 postova  :116:

Madjo

Opet se pokrenuli zemljotresi oko Pivskog jezera.  :22: Jedan je bio jak, 3.9

Stefan600

Moze li mi ko dati sajt na kojem mogu da pogledam cijene i specifikacije teromematara ili sprva za mjerenja vise parametara u atmosferi?

Madjo

A ja bih tebe Stenli zamolio po posljednji put da se ponašaš kulturnije ako je ikako moguće. Vidio sam i obrisao tvoj prethodni post; dat je na uvid moderatorima i administratoru foruma; naćemo rješenje za vaše prepucavanje.Nećemo dozvoliti da ostali članovi foruma,koji oće da saznaju ili napišu nešto korisno, čitaju vaše gluposti i nažalost vulgarne izraze.Posebno sa tvoje strane.
Taman se Danilovgradski počeo ponašat kulturnije, kad ono sad ti počinješ  :34: Pa što je s tobom ??  

Stefan600

Necemo se vise svadjat.!  :21:

Gaston

Da, komentar je bio na cinjenicu da ovdje na 1200m slabo provijava snijeg i da je rano za Danilovgrad i okolinu.