News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Transmat

Quote from: sone on December 18, 2010, 00:51:47
Kako cu ja sjutra za Pljevlja kukala mi majka,trebace mi bob vozilo,mogao je koji dan prije ili kasnije pocet a ne uoci ovih slava :99:

Ne može bob uz brdo, ali mogu nordijske skije  :11:

sanjin

Kad se budem zenio,ozenicu neku Dragicu. :83:

niksicki

Most Online Today: 54. Most Online Ever: 54 (Today at 01:24:07)
:109: :45:

vanja

sanjin

:67: Zavejao nas je.....

vanja

koja banja napolje...vidite li kako je nebo dobilo neku rumeno bijelu boju...nevjerovatnooooooooo :04: :04:

Fraka

Znaci, nema vise kukanja! ovaj snijeg je dovoljan i za citavu godinu, ali mi cemo se zadovoljit do januara  :119:
Pa od prvoga, krecemo u nova iscekivanja  :114:
Divnih nekoliko dana na primorju...

sanjin

Najjace je .... neko u ovakvim trenucima gleda temu Ciklon Luka iz aprila....  :67:

vanja

hahahaha  :60: dobro pada napolje vec neko vrijeme !!!!

Transmat

Zaspali ste svi ka zečevi.. i vi ste mi neki snjegoljupci!
Ja sam poginuo večeras..  nisam ulazio u kuću..  cijelu noć bez prestanka čistio plastenike.. 
I uspio sam da ih spasem, a ne znam ni sam kako, na izmaku sam snage sad skroz..
Samo još da ne nastavi.. jer ne mogu više  :13:

Evo ga opet pada, a u ulcinj ljeto... 8 stepeni...

demijan

Quote from: Transmat on December 18, 2010, 06:20:00
Ja sam poginuo večeras..  nisam ulazio u kuću..  cijelu noć bez prestanka čistio plastenike.. 
I uspio sam da ih spasem, a ne znam ni sam kako, na izmaku sam snage sad skroz..

:102:  :102:  :47: 

demijan

hehehe jos nema synopa  :109:  :109: dok se sredi snijeg izmjeri visina,tezina,otopi ...ufffffff   :114:  :114:

vanja

Quote from: Transmat on December 18, 2010, 06:20:00

Transmat moze li info kolko ga je napadalo u Martinice??

Vjestica

U grad ga trenutno ima 20cm.U Martinicu sumnjam da ima razlike neke,mozda 1/2 cm vise,manje.

vanja

Stenli onaj stari put kroz martinice od Danilovgrada do Spuza je vjerovatno neociscen?

Miloš

Quote from: Stenli on December 18, 2010, 09:18:51
U grad ga trenutno ima 20cm.U Martinicu sumnjam da ima razlike neke,mozda 1/2 cm vise,manje.

Šteta što je izostao podatak iz Danilovgrada, ali s obzirom na 17cm u PG i 24cm u NK, taman ga je moglo biti oko 20cm.

Vjestica

Milose,zar sumnjas i mislis da sam spavao do 10h  :63:
Nismo imali struje,zato me nije bilo na forum do sada.
Jutros u 07h sam izmjerio 27cm,na pojedinim mjestima je bilo preko 30cm.

Miloš

A ja se čudim što nema Danivgrađana jutros.  :03:

niksicki

Sinoc legao da spavam u 3h jutros na noge u 7h i lopatanje   :79:

Vjestica

Quote from: Miloš on December 18, 2010, 09:27:32
A ja se čudim što nema Danivgrađana jutros.  :03:

Hehehe.Moguce da zbog toga nema podataka iz Dg,zato sto nije struje bilo do malo prije.  :75:
Ali sinocne ludosti kroz grad necu zaboravit,mada necu zaboravit ni jedan pad na nizbrdicu kod samog centra,mozete samo mislit kad ga je oko 12h bilo 4-5cm i kako je kasnije padao kad je jutros bilo 30cm na pojedinim mjestima.

ehtelion

bogme sam ja spavao jer moram da radim. zao mi je sto nisam mogao pomoci transmatu da cisti. ali se on opremio kako treba, jakna, rukavice, gamasne, cipele:)

vanja

ehtelion kako ne isproba sator sinoc??  :79:

ehtelion

a nije to to, ovo je mokri snijeg:) to cemo prvom prilikom na studeno, neki su trebali danas da idu ali sumnjam da ce i pokusati s obzirom da svi imaju mala auta. tamo sad dobro pada.

Vjestica

Marko,ja idem sjutra ujutro na Studeno,znas li koliko ga ima?  :79:
Ocete li se penjat na Garac,sumnjam ?  :102:

ehtelion

Quote from: Stenli on December 18, 2010, 10:09:07
Nocas ce temperature da udju duboku u minus izgleda.Tako da treba ocekivat dosta leda po ulicama,saobracaj ce se odvijati vjerovatno ocajnickom brzinom,bez ako ne reaguju danas popodne.Yr.no daje da ce ici ispod -5,foreca daje da ce ici ispod -8 (Pricam za Danilovgrad),naravno ja ocekujem nesto izmedju toga,a zbog snijeznog pokrivaca i vjerovatno vedrog neba moze i ispod ocekivane vrijednosti.
Sve ce da se smrzne nocas.Zeznuto,i sto se saobracaja tice,a jos gore za pjesake.

E tu se pokazuje kakvi smo. Umjesto danas svi gradjani i zaposleni da naprave stazu ispred svoje kuce/firme/radnje i tako mnogo mnogo olaksaju hodanje, ljudi sjede kucama i nista ne rade.

Stenli mislim da cete tesko izaci, gore i sad trpa dobro, a to je sigurno 40 cm+nesto malo sto ga je prethodno ostalo, sada je vlazniji pa kad ga zaledi nocas bice puno teze za probijanje i velikim dziipovima. Sa cim idete?