News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Vjestica

Quote from: goran on December 17, 2010, 17:21:12
A Fraka znas koliko na sboli briga kakvo je vrijeme u Beograd imas srbijanskih foruma pa tamo,nas interesuje Crna Gora!!! :38:

Reci mu ti.Samo si trebao na Offtopic odje.  :05:

ehtelion

ja bih da se poveca lista administratora na Aktuelnom vremenu.

Bole-PG

TAKODJE
Evo ja se prikljucujem bio sam na par foruma administrator cak sam i imao svoj forum  :110:
Podgorice grade moj!!!

Cirius

Brzo li se uslo u teski off ...  evo sad cemo pojacati malo kontrolu.  Nije bitno previse ko je moderator kojeg dijela,  svi nadgledaju aktuelne i prognoze kad je guzva,  kao sto se ocekuje veceras.

Madjo

vanja

odoh ja napolje pa mozda sa drustvom svratim na Goricu na grudvanje...uglavnom u centru ce biti grudvanja hehehehe  :79: :79:
i uzivajte ljudi, izadjite napolje... :121: cujemo se ovdje kasnije  :116:

sone

Steki poceo da kuka,ajde da ga zaposlimo da lelece po sahrana :99:

Bole-PG

hahahhaha nemojte ga sad
Podgorice grade moj!!!

sone

Ljudi poceo kik boks,pustite sad Dragicu.....izgleda cemo ga nocas :28:To bi bomba najstrasnija bila :99:

Stefan600

sta to vi pricate za mene?  :67:
Februar 2012. :)

Cirius

Stefane,  dobices titulu  TOP KID  of Foruma    :83:   Ako nisi primijetio, vec si donekle privilegovan:  tvoji postovi se rijeko brisu,  a neciji drugi slicne sadrzine bi vjerovatno bili obrisani ...   Eto,  svaki veliki klub brine za svoj  "podmladak"    :122:

Stefan600

haha. Pravicete mi vi svi jos duuugo drustvo odje.  :121:  :43:

Madjo

Quote from: cirus on December 17, 2010, 21:21:28
Ako nisi primijetio, vec si donekle privilegovan:  tvoji postovi se rijeko brisu,  a neciji drugi slicne sadrzine bi vjerovatno bili obrisani ...   

Pa mora se đeci pogledat kroz prste.  :15:

Stefan600

Znaci, jos uvijek nisam sebe doveo u leju sto bi se reklo. Momci, ispravljajte me, ja se ne ljutim.  :122:

sanjin

Sta je ovo,imamo 2 Boleta?

Transmat

Quote from: Madjo on December 17, 2010, 21:34:36
Quote from: cirus on December 17, 2010, 21:21:28
Ako nisi primijetio, vec si donekle privilegovan:  tvoji postovi se rijeko brisu,  a neciji drugi slicne sadrzine bi vjerovatno bili obrisani ...   

Pa mora se đeci pogledat kroz prste.  :15:

A ponekad propuštit kroz prste..   :11:

Miloš

Prosječna brzina postavljanja novih poruka na forumu večeras: 0.7 poruka u sekundi, pa izračunajte koliko je to u sat vremena.  :53:

Bole-PG

Zamisli padne forum  :07:
Nece ali ovo aktuelno vrijeme ne mogu postaviti post jer se sve pojavljuju novi postovi
Most online today:46
evo bilo 44 pa 45 raste polako
STO je ovo moram edit raditi 5 puta samo se mijenja rekorder
Podgorice grade moj!!!

Madjo

Quote from: sanjin on December 17, 2010, 21:38:29
Sta je ovo,imamo 2 Boleta?

Imamo.
Pazite se čika boleta, ako mu se što zamjerite on samo klikne delete   :38:

Imamo i dva Mladena.

Transmat

Dobar posao večeras obavljaju moderatori..  Brzi su i brzo reaguju pa se pojedini postovi koji nemaju veze odma brišu.
Svaka čast momci, samo čvrsto..  :119:  pa ubrzo neće ni biti potrebe za intervencijama.

sanjin

Most Online Today: 49. Most Online Ever: 53
22h a od snijega nista.

Bole-PG

A PI .Ode stefan nije mogao vise  :80:
Podgorice grade moj!!!

sanjin

Jadni Stefo.....njemu je najteze....

Bole-PG

Vratio se ,a nesto mi je mnogo usporio forum
Podgorice grade moj!!!

sanjin

Ljudi,ponovo je usporio forum,da nije ponovo neki haker ?