News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Vjestica

Stefane brate,pa gledaj sve to sa druge strane,ipak zima jos nije pocela (kalendarski).To ti kaze da ima jos dosta,dosta,dosta,vremena za jedan dobar snijeg i u PG. :121:

Ehtelion jesi ono ti snimao danas na maraton u Danilovgrad,prolazio sam bio samo.?

ehtelion

Stefan600

Nije pocela ali vrijeme prolazi, jedan po jedan nalet hladne mase kad nas zaobidje mozemo da se slikamo.  :75: :64:
Februar 2012. :)

Fraka

ehtelion

pa ionako se slikamo. od 3x365 dana ti cekas jedan dan kad ce padat snijeg. A zaboravljas da ce taj snijeg biti bljuzgavica. umjesto kao covjek podjes u bijelo polje, ako se dobro sjecam tamo imas kucu, i izmeracis 20 dana.

Vjestica

Quote from: ehtelion on December 08, 2010, 21:56:26
pa ionako se slikamo. od 3x365 dana ti cekas jedan dan kad ce padat snijeg. A zaboravljas da ce taj snijeg biti bljuzgavica. umjesto kao covjek podjes u bijelo polje, ako se dobro sjecam tamo imas kucu, i izmeracis 20 dana.

Kakav si ti brat  :121:

ehtelion

Stefan600

Da imam. ALi je uzurpirana jer je tata doveo stanare.! A kuca na selu je u izgradnji... Nadao sam se da ce ove zime moci da se ide gore ali ipak ne. Sledece god bi trebalo.  :23:
Februar 2012. :)

Vjestica

Haha..a oli mi reci samo sto ga provociras ehtelion,vidis da se momak ljuti kad mu pricas da nece bit snijega u pg,a nemoj oca mu j****  :102:  :102: :116:

Fraka

E stefane, zao mi je neces vidjet snijeg godinu dana

Vjestica

:102: Ajde ti Stefke,samo ih kuliraj,vidjeces ti kad sjutra natrpa u Pg pola metra,ako ne i metar  :79:  :114:

ehtelion

Cini mi se da se skoro jednako (a uzaludno) snijegu nada neki momak u Maroku. Stefane, ti onda podji na Zabljak ili dodji u nas dom na Studenom, tu ima vise snijega no na Zabljak. Stenli kad ces sa nama u pohode?

Fraka

Zanimljivo je koliko ljubitelja meteorologije ima u Danilovgrad.. ja u kotor nisam upoznao nikog ...
Gledate li fudbal, partizan je bolji citav mec..

Vjestica

Quote from: ehtelion on December 08, 2010, 22:08:47
Stenli kad ces sa nama u pohode?

E ne znam kako da pocnem  :75:.Ja bih..

ehtelion

ajd kad budemo isli javljam ti. Oli da te zovnem i ako u dom budemo isli? imas li vrecu za spavanje?

Vjestica

Quote from: ehtelion on December 08, 2010, 22:13:51
ajd kad budemo isli javljam ti. Oli da te zovnem i ako u dom budemo isli? imas li vrecu za spavanje?

Ajde vazi,cucemo se u privatnim.Imam vrecu,jedino onu dje se krtola drzi,ona sa Studenog,pa ako mislis u nju da spavam ?.. :71:  :63:

Madjo

Quote from: Stenli on December 08, 2010, 22:15:59

Imam vrecu,jedino onu dje se krtola drzi,ona sa Studenog,pa ako mislis u nju da spavam ?.. :71:  :63:

:102:   :109:

Quote from: ehtelion on December 08, 2010, 22:08:47
Cini mi se da se skoro jednako (a uzaludno) snijegu nada neki momak u Maroku.

:102:  ...a isto gleda karte al zalud  :11: 

Transmat

Jeste mađo, stigao je je jutros đaoli adsl konačno!!!

Presmijao sam se onoj tvojoj guslarskoj, odlična je  :109:

Madjo

Odlično !

Evo i prevod kompletiran  :109: 

Madjo

Quote from: ehtelion on December 08, 2010, 23:45:02
meni nece da prebaci na naski jer mi je pogresna sifra?!

Moraš unijeti novu šifru.Staru treba da potvrdiš samo na dno.

Ovaj podforum, General category, trebalo bi prevesti

ehtelion

stavit Opste teme?!  ili Svakodnevne stvari. tako nesto

Admin

Dajte još koji predlog.
Već imamo temu sa naslovom opšta diskusija pa mi je bez veze da i cijelu kategoriju tako nazivamo.
Može li naslov "Nije meteorologija, ali nije ni daleko od nje"?

ehtelion

Ne vidjeh to. Tvoj predlog je fin, kreativan je.

Admin

Volio bih nešto kraći naslov, ali ne nalazim pravu riječ ili riječi.

ehtelion

(Nije definisano)  u naslovu poruke bih stavio (Bez naslova).   Nije definisano mi nekako vuce na bukvalni prevod.