News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Rade

Ja nisam Dušane nego i pitah đe ima toga  :03:

Cirius

Quote from: Admin on November 29, 2010, 20:23:26
A kad sam vam pričao o CS (Card Sharing) fino ste me iskulirali.
Ipak cu gledati na internetu  :83:   mozda mi se i nadje na budzetu CS,  ali ne jos ..

edit -  utakmicu prenosi  Arena 3,  vidjeh najavu na TV Vijesti

Admin

Quote from: Rade on November 29, 2010, 20:29:44
Ja nisam Dušane nego i pitah đe ima toga  :03:

Javi se našem članu Džoniju. U Crnoj Gori niko o tome više ne zna od njega.

Cirius

Barcelona  5:0  Real      :105:         :109:    :109:    :109:    :109:    :109:

Zar pet ?  Pet.     :111:     Inace,  prvi put da Murinjo izgubi sa ovolikom razlikom     :114:

Admin

I još može da se kaže da je Real dobro prošao.
Jednostavno, razbili su ih.

sanjin

Sto se sad svi palite na Barselonu? Dje ste bili prije nekoliko godina kad ju je Real gazio sa 3-0?

Cirius

Ja se "palim"  odavno,  zbog ideje koja stoji iza tima (a i grada),   kao i zbog nacina igre itd.  Inace,  termin "gazenje"  vise odgovara rezultatima kao  5:0  na Kamp Nou,  2:6  na Santjago Bernabeu ...    :119:

sanjin

Nema potrebe za ovim :119: jer ja nisam navijac Reala.....samo pricam objektivno..

Stefan600

:110: Ovom Realu puca petarda kad se god Barca zazeli pirotehnike. GAZENJE. Ja za Barcu navijam ima 5 god sigurno. Ali da ja znam u istoriji nije bilo jaceg gazenja od onoga 2-6 i 5-o sad... :78:
Februar 2012. :)

demijan

Quote from: stefan96 on November 30, 2010, 15:20:54
:110: Ovom Realu puca petarda kad se god Barca zazeli pirotehnike. GAZENJE. Ja za Barcu navijam ima 5 god sigurno. Ali da ja znam u istoriji nije bilo jaceg gazenja od onoga 2-6 i 5-o sad... :78:
:102:   :47:   :116: 
bilo je pobeda fenomenalne barcelone i od 5-0 i vecih '80ih i prve polovine '90ih al svakako ovo je nesto sto ,narocito u danasnjem fudbalu i coveku.jeste istorijski cin-aplauz protivniku.

http://www.youtube.com/watch?v=62cW9uCUPfg&feature=related

vanja

navija sam za real jer stalno gubi od barselone...time sam sve rekao!...bravo za barsu, igraju prelijep fudbal !!

Admin

Iskreno, žao mi je što nisu malo loptu dali i Realovim igračima da vidimo znaju li što.

Stefan600

Demijane-Presmijesno  :122:  :120: Admine lik si hahaha  :109:

Fraka

Sanjin, bio sam doma, a foruma nije bilo. Ja sam bio opcinjen kao dijete Ronaldom, tako da je prvi klub za koji sam navijao barselona... eto i dan danas favorizujem njih i intera..

Cirius

Quote from: sanjin on November 30, 2010, 13:37:09
Nema potrebe za ovim :119: jer ja nisam navijac Reala.....samo pricam objektivno..

Objektivno,  ljudi se  "pale"  na Barsu jer im se svidja njihova igra.  Dali su i daju mnogo lijepih momenata svim ljubiteljima fudbala,  bez obzira za koga navijaju.

sone

Stari Crnogorci su kuce pravili u brda i nije bilo odstupanja od tog pravila....Kolega s foruma je mnogo dobar tekst napisao,sve je ovo naopako otislo :80:

sanjin

Quote from: cirus on November 30, 2010, 20:04:18
Quote from: sanjin on November 30, 2010, 13:37:09

Objektivno,  ljudi se  "pale"  na Barsu jer im se svidja njihova igra.  Dali su i daju mnogo lijepih momenata svim ljubiteljima fudbala,  bez obzira za koga navijaju.
Svakako,ali nemojte se rugati Realu jer je do skoro i on gazio barselonu.

Stefan600

Jeste je on dobijao, ali ovakvo peglanje... Ne, ne... :78:

sanjin

Cirius

Ne znam je li ovo za  "poplave",  ali prokapalo mi je na jedno mjesto u kuci   (niz dimnjak),  u stanu u centru koji je na poslednjem spratu je poplava,  a zet mi je sad javio da se i njemu dosta vode sliva u stan niz zid ...      :28:     svasta.    Fino sam odlucio prosle godine da za ovu sezonu otvorim jedan periskop krajem jeseni na vr' krova i oblozim kucu nekom podmornickom oplatom ..

Stefan600

hahaa  :63: Meni je iso protocalo niz dimnjak. Par kapi... To kad je bio onaj jaki udar kise sa jugo-istoka cini mi se.  :24:

Stefan600

Fraka, Milos. Sta vi radite po Beogradu>?  :111:

Fraka

Auuu nije to za javnost stefane  :08:
Pravo 3. godina  :103:

Miloš

Nije tajna.  :03: Meteorologija, treća godina.  :08: