News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Admin

Hvala na lijepim željama i lijepim riječima. Ja u najbližem okruženju imam osoba kojima su bliske biloško-hemijske nauke, pa, u principu, slušam i slijedim instrukcije.
Vjerovatno mlađim ljudima izolacija teško pada. Ja sam tokom prethodnih sedam dana mogao da se posvetim čitanju, igranju šaha, surfovanju po netu... Naravno, pratim i meteo dešavanja. Biće interesantno narednih dana.

Mađo

Taman da igramo šah na chess.com.
Jeli ti onaj stari nalog validan još?

Ja je igram po pola dana sa telefona.

Admin

Ne, bolji je lichess.org
Ja igram bullet 2+1
Dakle, dva minuta partija i sekund bonusa za odigran potez!

Mađo

Prebrzo je to za mene.
Igram na 5 min.

Chess.com je odličan,dobra je app za telefon.

Mađo

Nije loš ni lichess bogami.
Registrovah se pa ćemo odigrat koju tamo kad mrkne.

niksicki

Quote from: staracfoco on March 19, 2020, 18:44:29
Pozdrav Dušane,uz želju da to pregrmiš bez posljedica. Ja sam u, relativnoj, samoizolaciji već par godina od kada ispratih društvo ,sa kojim sam provodio vrijeme, a par ovih, što ostadoše, ne smiju nos da promole, vjerovatno od žena. Dočekaše i one svojih pet minuta. A izgleda da su dame mnogo opasnije nego što mislimo. Sve zeznute epidemije imaju ženska imena. Kuga, kolera, variola vera, španjolka, malarija  i za kraj korona. Prevršile su mjeru.

Hahahahahhhahaha brat!
Znam i ja Foco mnoge sto ne smiju od djevojaka i zena otici u kafanu, pa im ovo sad fino pada.
Coek sad samo treba po alkoholu da udari i da policija ne cima dilere, nego dok traje kriza nek ljudi vrse dosta na kucne adrese

Niksic 3

Dusmani otkljucajte april

Mađo

Otključaćemo ga za tri kvarta od ure!

sanjin

Srecan prvi april svima koji slave.

staracfoco

Još koliko vremena Dušan treba da bude u samoizolaciji? Po nekoj mojoj računici još par dana.  Odužilo se ovo vrijeme i fale njegovi nastupi u meteo izvještajima.

Mađo

Do poneđeljka.
Onda se pjanimo.  :116:

staracfoco

Quote from: Mađo on April 11, 2020, 13:39:41
Do poneđeljka.
Onda se pjanimo.  :116:
Iako sam poodavno prestao da se bavim tim sportom (nikako nijesam mogao da potrefim pravu mjeru) rado bih vam se priključio. U svakom slučaju neka je nazdravlje.

staracfoco

Mađo, jeste li počeli da se pjanite? Po današnjem Dušanovom nastupu, ne bih rekao. U svakom slučaju dobrodošlica Dušanu.

Mađo

:67: Nijesmo još a oćemo.

Niksic 3

Svima koji slave, neka je srecan dan nezavisnosti drzave Crne Gore, ovima koji ne slave, zelim da se opamete i napokon da shvate da nemaju druge drzave od Crne Gore.Nek je vjecna na vijek vjekova AMIN!
https://youtu.be/i2MUj5ukpJs

Nikola

:109:

Niđe nebo nije plavo,kao tamo đe se gusle čuju.
Srećan nam Dan nezavisnosti.

vanja

Srecan Dan nezavisnosti    :116:

Aquaria

Quote from: Niksic 3 on May 21, 2020, 13:38:25
Svima koji slave, neka je srecan dan nezavisnosti drzave Crne Gore, ovima koji ne slave, zelim da se opamete i napokon da shvate da nemaju druge drzave od Crne Gore.Nek je vjecna na vijek vjekova AMIN!
Svoja zemlja se može voljeti i sa i bez slavljenja određenog praznika. Ko ima problem to da shvati definitivno mora da proširi vidike. Da ne pričam o tome što neki slave današnji dan, a ne znaju da je danas Dan nezavisnosti, a ne državnosti  :05:
I nek je srećan Dan nezavisnosti, opet - onima koji ga slave  :03:

niksicki

Drzava se brani lepotom.

Niksic 3

Nikola

Oko milijardu ljudi nema pristupa čistoj vodi.

Oko milijardu ljudi je neuhranjeno.

U proteklih 24h interenet korisnika je bilo 4 milijarde 592 miliona ljudi,što je 58% od ukupnog broja.

Trenutno na planeti živi 7 milijardi 792 miliona ljudi.

Što se koronavirusa tiče,svakim danom se povećava ukupan broj novozaraženih.Nova žarišta su države koje imaju prilično visoke T poput Egipta,Meksika,Indije,Pakistana,Saudijske Arabije.Imao sam u početku blage procjene,prognozirao sam da će do vakcinacije biti zaraženo oko 5 miliona ljudi,međutrim brojka je već blizu 9 miliona.

Aquaria

Matija iz Kolašina me je zamolio da napišem da je promijenio telefon, ali je zaboravio šifru za forum i ne uspijeva da je povrati, pa neće biti aktivan na forumu neko vrijeme. Eto, čisto da se ne čudite što ga nema  :83:

Mađo

Matija,čekamo te.A forum ti neće niđe pobjeć.

vanja

nek samo na log in stavi da je zaboravio sifru i stici ce mu na mail nova sifra....ako ne, nek napravi novi account. nista strasno :105:

Miloš BP

Quote from: vanja on July 10, 2020, 00:53:44
nek samo na log in stavi da je zaboravio sifru i stici ce mu na mail nova sifra....ako ne, nek napravi novi account. nista strasno :105:
Probao je vise puta, ništa mu ne stiže na imejl. Moraće pravit novi. Čuvajte svoje šifre :76:
Only black and white