News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Mađo

:11: No se bojim da nebi moglo očitat toliko alkohola.

vanja

kako je dzoni pozitivan na prognoza topiku   :110: mozda stvarno zakucimo nesto  :78:

Dzoni

Quote from: vanja on January 05, 2019, 01:34:24
kako je dzoni pozitivan na prognoza topiku   :110: mozda stvarno zakucimo nesto  :78:

:05: :120:  :102:

Admin

Usudjuje li se ko da prognozira koliko ce postova biti u utorak i srijedu? Koliko ce se najvise forumasa i gostiju naci istovremeno na forumu? Moze li biti ugrozen rekord od preko 150 posjetitelja istovremeno?

EagleS

Mene je oni mali Nikšić3 rekao da će kiša  :80:  :78:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Aquaria

Zavisi od toga da li će Podgorica kapitulirati ili ne i u slučaju da hoće - kad. Ulažem na premašivanje rekorda u slučaju kasne kapitulacije - tu mi se čini najmanja kvota, kladioničarski rečeno  :05:

Niksic 3

Kiša u Podgorici i tako to

St.

Quote from: Admin on January 06, 2019, 13:27:30
Usudjuje li se ko da prognozira koliko ce postova biti u utorak i srijedu? Koliko ce se najvise forumasa i gostiju naci istovremeno na forumu? Moze li biti ugrozen rekord od preko 150 posjetitelja istovremeno?

Samo da ne pane forum od opterecenja, pa ne bude dostupan kao 2012 cini mi se.  :05:

EagleS

Sad najozbiljnije, obaramo rekord - 174 online... bez kapitulacije
The absence of evidence is not the evidence of absence

Aquaria

St. prebacili su se na novi server, pa spremno dočekuju sniježni talas

Quote from: EagleS on January 06, 2019, 13:41:04
Sad najozbiljnije, obaramo rekord - 174 online... bez kapitulacije
Na to se gradim

staracfoco

Sve zavisi od dešavanja. Ako ,kod prognoze vremena, jedan parametar mijenja sve tako i ođe može da bude svašta. Moje je mišljenje da rekord može biti ugrožen u oba scenarija. Ako bude snijega u Podgorici rekord pada zbog radosti a ako se to ne desi pada zbog razočarenja.

vanja

rekord pada.... ajd nek bude cifra 165  :79:

Dzoni

Quote from: EagleS on January 06, 2019, 13:36:13
Mene je oni mali Nikšić3 rekao da će kiša  :80:  :78:

Jesi li vidio da su padavine za NK smanjene 60-70% i tu vrlo malo osta a jos ce i miksat sa kisom u najtoplijim terminima. 10 cenata da su zadovoljni  :11:

Dzoni

Sanjao sam 155...Time bi bio oboren rekord ?  :77:

vanja

ne, to je dva manje. rekord je 157 :52:

Dzoni

Nagaricemo ta 3 na misice   :119: :111: :110: :120:
No kako se razvija situacija oko snijega u ZB, nece ni 70 bit... :75:

vanja

pocelo je zahuktavanje s pricom na forum pred snijeg hahah

staracfoco

Od jutros u 04 i 28 do sada u temi "Aktuelno" već 158 postova.

Dzoni

Koliko je bilo max posjetilaca u jednom trenutku ?
Koji je rekord po broju postova ?

vanja

137 onlajn ljudi je bilo najviše. sledeća šansa poslije 20 januara

St.

Nije ni u pola poruka napisano sto smo prije nekoliko godina radili  kad zasnjezi :116:

vanja

džoni opet negativan,  :75:

Gaga

S obzirom da imamo hladno vrijeme vec duze vrijeme,a modeli vide nastavak.Ne pamtim da smo imali duze zahladjenje zadnjih godina.Misljenja sam da nismo imali srece sa padavinama,a i ne naziru se bez nesto malo,ali svakako cim ojuzi kise nece falit',takva nam je sudbina :27:

Dzoni

Quote from: vanja on January 10, 2019, 21:29:30

Nikad vanja, samo optimista sa iskustvom  :122:  :120:

vanja

Quote from: Dzoni on January 11, 2019, 14:21:17
Quote from: vanja on January 10, 2019, 21:29:30

Nikad vanja, samo optimista sa iskustvom  :122:  :120:

ja samo nadjwm tvoj post i ako je negativan nwma sto modele da glwdam hahha

salu na stranu kad se sjetim vremena gledanja u oblake i u obliznje vrhove. garac npr ili lovcen, brotnjik ili kuči tj fundina kad krene da blijedi pod snjeznom zavjesom. i onda od oka znas da moze bit neki snijeg ili te iznenadi izjutra kad se probudis. ima li ista jace? ovo gledat modele da izludi covjek , svaki izlaz drugo daje. ovako si miran brate :)