News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Niksic 3

Ja u kucu imam bijelog macka,trobojku macku i dobermana.Zooloski vrt.

Aquaria

Mađo, njegova kućica ima takvu izolaciju kakvu na svojoj kući nemam  :102: Još na mjestu zaštićenom od vjetra i kiše, itison ubačen unutra i stare garderobe, ali jbg... Pad imuniteta i bi šta bi. Prvu noć je pregrmio nekako, drugu teško da bi dočekao napolju. A na drugoj strani zvizna u sred zime leži na betonu - rado bih je na neku planinu poslala, nije mi ona za ovu klimu :102:
A ovu sliku tvog lajavca sam još davno sačuvala i svaki put se nanovo oduševim kad je vidim  :04:

Nikšić 3 - imaš li dozvolu za tu instituciju?  :102: Imam i ja mačke, tri komada... E, to su već gospoda :53:

Niksic 3

Mirni su,ne bunim se.  :11:
Doberman zna malo vise da laje,ali se da smiriti.Macke citavi dan kuliraju,kad oce napolje dodju ispred vrata i mjaucu,odu 2-3 sata isetaju se i vrate se.Same brinu o sebi,a kad bi kera pustio da ide, ne bi se znao vratiti.

vanja

na prvoj strani hmzcg-a i dalje stoje temperature mora dok nema mjerenja visine snijega  :79:

Niksic 3

Časna sestra Nikšićka :11: :11: :11: :07:.
E šta sve ovaj narod neće izmisliti.

Mađo

E nije to ništa.
Mi Cetinjani smo imali manijaka koji napada u školski wc!  :11:

vanja

Quote from: Niksic 3 on November 29, 2018, 12:38:13
Časna sestra Nikšićka :11: :11: :11: :07:.
E šta sve ovaj narod neće izmisliti.
ma to je dosao onaj horor film "the nun" pa ljudi plase ove neupucene. a ovi se primili.

Niksic 3

Meni najsmjesnije u ovoj prici to sto su se neki primili na ovo. :11:
Meni komsinica od 50 godina ne smije da se sad vrace pjeske kuci sa posla,muz je dovozi sad stalno  :11:.
I mi smo Madjo u osnovnoj skoli imali pricu da u podrumu ima neki ubijeni covijek :11:.A i ja kad sam bio mali nikad nisam htio da jedem kad su me cerali roditelji,no je otac morao ici u podrum da lupa,kako bih ja pomislio da je dosla baba Roga,pa bih onda od straha jeo :11:.U to doba su bili Mumijevi pa sam vjerovo u baba Rogu :11:.Sad imam 19 godina a jos se osjecam kao dijete :101:.

Miloš BP

Quote from: Niksic 3 on November 29, 2018, 18:47:38
Sad imam 19 godina a jos se osjecam kao dijete :101:.
Ne znam što, al'sve sam mislio da imaš 27-8 godina. I mi smo imali jednog podrumara,kao mali.. Duljka.. Samo što je ovaj bio stvaran,i smirili bi se kao bubice..
Only black and white

Bura

Quote from: Niksic 3 on November 29, 2018, 18:47:38
U to doba su bili Mumijevi pa sam vjerovo u baba Rogu :11:

Groka i šljukaste prezle su mi je najveća trauma iz djetinjstva.  :102:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Niksic 3

Nije Baba Roga nego Groka evo sad me Bura podsjeti :121:.Izgleda da smo imali iste traume u djetinjstvu,koje je bilo prelijepo :101:.
Milose,31.05.1999 godine sam rodjen :83:.Najljepse godine :08:.
Eh kako me ova pjesma vrace u djetinjstvo. :43:
https://youtu.be/nKbh9hD_E8k

Nikola

Kultni crtani.Gledalo se na Montenu 1999-2001.

Tema kad Groka dolazi u dolinu Mumijevih.

Niksic 3

Najbolji i najorginalniji spot,koji sam ikad vidio.
https://youtu.be/vwMUYFiefvk

Mađo

I pored toga što je ova umEtnosti očaj živi, sasvim solidan je muzički aranžman za ovu nabrajalicu urađen.  :08:

Niksic 3

Zato je Madjo ovo uradjeno kao bombona.I spot i pjesma. :11:
https://youtu.be/Es1srXc67Ao

Niksic 3

Mnogima sam poslao poruku da se pridruze nasoj viber grupi forumasa,za sad nas ima 20 clanova,iz naseg foruma ima:Niksicki,Aquaria,Matija,St.,Sanjin,Milossss,JovanK i ja.Dosta ih je ostalo kojim nisam slao poruku,ko zeli da nam se pridruzi moze mi poslati broj u privatne poruke,da ga dodam.Grupa se za sada pokazala vise nego dobra. :109:

Gaga

Fina ideja  :45: Samo da se ne zapostavi forum  :62:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Niksic 3

Nece,slabo pricamo o meterologiji u grupi,vise o nekim drugim temama,salji broj da te dodam. :03:

Nikola

Sve najbolje u Novoj 2019. godini!  :121: :79:

Niksic 3

sanjin

Kakvu su zbrku napravili sa prognozom na sajtu Hmz.  Petak nije treci no cetvrti januar. A slika nije u skladu sa tekstom.

Mađo

Biće e su se popjanili za ovaj doček.  :67:

sanjin

Dako se otrijezne do Bozica. No tada ide druga tura.  :67:

I Ams brljave.

Mađo

sanjin

Onda bi trebalo  u njih ugradit senzor za mjerenje alkohola u krvi. i da se automatski ocitava na netu. :67: