News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

staracfoco

Quote from: Admin on February 17, 2018, 14:34:44
Pošalji mi link ka stranci na kojoj se to dešava!
http://wn03.meteo.co.me/nwp/modeli/wrfv35/oper11/meteogrami1/new/grads/index.php
Klikni na Berane ili na Rožaje i pojaviće se Ski centar Kolašin,odnosno Lokve.

Niksic 3

I ja nauzgred da pitam nesto admina.Na stranicama zavoda pise da ce sve klimatoloske stanice biti prebacene u AMS kao i vecina padavinskih,kad bi taj film mogli gledati???

Admin

Cini se da je rijesen problem sa meteogramima za Berane i Rožaje.
Što se automatizacije mjerenja tice, mislim da bi ove godine nesto od toga moglo biti realizovano kroz projekat koji se odnosi na mjerenja u slivu Drine.
Nema drugog nacina sem kroz neke medjunarodne projekte, a to ne ide bas brzo.

Dzoni

Sta se desava za ams PG ?
Zastekala na 10:10h jutros.

sanjin

Quote from: Admin on February 17, 2018, 21:05:16
Cini se da je rijesen problem sa meteogramima za Berane i Rožaje.

Nije rijesen.

Admin

Kad se zumira karta moguće ja naći i Berane i Rožaje!

mecava

Staracfoco, klikni na bilo koju tacku blizu Lima kad zumiras. Tako i ja radim za BP ponekad jer model racuna za visinu preko 800 metara.

Niksic 3

Niksic 3

Greska je to sto je stanica Nk postavljena na brdo.Mislim da bi minimalci bili nizi kad bi bila na polje.Isto i u Cetinje su stanicu po meni pogresno postavili,dolje u onaj donji dio polja dje je gusto naseljeno s obzirom na to koliko je polje,ljepse da su je stavili u Humce ili Bajice bili bi maksimalci nizi bar tako mislim.

Mađo

Quote from: Niksic 3 on February 18, 2018, 21:41:26
Isto i u Cetinje su stanicu po meni pogresno postavili,dolje u onaj donji dio polja dje je gusto naseljeno s obzirom na to koliko je polje,ljepse da su je stavili u Humce ili Bajice bili bi maksimalci nizi bar tako mislim.

Netačno,kolega Durutoviću. :11:
Dolje je optimalno mjesto za stanicu, između dva parka i hotela, u dio grada koji nije uopšte naseljen previše.
Tu je i mitropolija blizu a i milicija na Grudu.  :11:

Niksic 3

Quote from: Mađo on February 18, 2018, 22:15:43
Quote from: Niksic 3 on February 18, 2018, 21:41:26
Isto i u Cetinje su stanicu po meni pogresno postavili,dolje u onaj donji dio polja dje je gusto naseljeno s obzirom na to koliko je polje,ljepse da su je stavili u Humce ili Bajice bili bi maksimalci nizi bar tako mislim.

Netačno,kolega Durutoviću. :11:
Dolje je optimalno mjesto za stanicu, između dva parka i hotela, u dio grada koji nije uopšte naseljen previše.
Tu je i mitropolija blizu a i milicija na Grudu.  :11:
Nijesam znao tacno da je bas tu,al sam znao je u donji dio polja koji je vise naseljen nego gornji.Opet koliko sam mogao primjetit od postova forumasa Bajice su snjeznije od CT,pa tako su i lednije.

Mađo

Bajice jesu snježnije od Cetinja jer su visočije ali zato Donje Polje vata niže minimalce.

Mađo

Čuš,ma kakva sprdnja. :76:  Kim je veliki prijatelj nas poštenija Katunjana. :72:

staracfoco

Kad se očekuje uspostavljanje diplomatskih odnosa između dvije prijateljske zemlje?I dajte ime predsjednika Katunjana,da se čestita ovo.Ili je,možda,u pitanju privremeno, kolektivno, Predsjedništvo,dok se demokratski ne izaberu narodni predstavnici.U svakom slučaju neka vam je sa srećom.

Admin

Ne sviđa mi se ovo. Bolje je, dok situacija nije eskalirala, pokušat pregovorima i kompromisom riješiti problem.

staracfoco

Quote from: Admin on February 19, 2018, 14:30:04
Ne sviđa mi se ovo. Bolje je, dok situacija nije eskalirala, pokušat pregovorima i kompromisom riješiti problem.
Obavezno tražiti od međunarodne zajednice da hitno pošalje posmatrače i medijatore u pregovorima,koji će izvršiti pritisak na sve učesnike da se uključe u dijalog,jer će,na kraju,sve biti riješeno za pregovaračkim stolom.Silom se ništa neće postići osim štete za sve učesnike.

Niksic 3

Niksic 3

Niksic 3

Aj neko od moderatora otkljuca temu "Kladionica" da malo tipujemo na ovoj dosadi. :03: