News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

vanja

Quote from: Niksic 3 on February 03, 2018, 23:20:46
Suvo bez padavina
Off:Ne znam zasto,ali ja ove slike Gastonove ne vidim pise mi "Ova dodata komponenta nije podrzana"

sve je u redu. postavio je video sa youtuba.imas 100% neki program koji blokira youtube ili nesto slicno

Niksic 3

Quote from: vanja on February 04, 2018, 01:21:48
Quote from: Niksic 3 on February 03, 2018, 23:20:46
Suvo bez padavina
Off:Ne znam zasto,ali ja ove slike Gastonove ne vidim pise mi "Ova dodata komponenta nije podrzana"

sve je u redu. postavio je video sa youtuba.imas 100% neki program koji blokira youtube ili nesto slicno
:45: pokusat cu otkloniti to,ako se moze.

Miloš BP

Ni ja ne mogu nikako. Pise: Није могуће учитати додатну компоненту. Mislio sam da je samo kod mene to.
Only black and white

Niksic 3

I meni moj Milose opet ne moze :07:

vanja

meni je sve u redu  :05: :110:

evo ovdje cu postaviti sto je gaston postavio:

https://www.youtube.com/watch?v=4Artm3oe2ns

https://www.youtube.com/watch?v=bMQeTkyovxU

namjerno stavljam kao link da vas povede na kolasin 1450 youtube stranu

Niksic 3

Vanja hvala ti na tome sto se brines za mene i Milosa :121:

vanja

sanjin

Južina

Postoji li mogućnost da se post izmijeni više od 1 puta

Admin

Mislim da može, ali probaću, pa ti javljam.
---
Evo prvog editovanja, nepun minut nakon prvog postavljanja.
---
Evo drugog editovanja, nakon pet minuta.
----

Miloš BP

Gledam ove kamere uzivo, iz okruzenja,Hrv,Srb,i pitam se sto i mi nemamo neku u Pg,Zb,primorju,i jos po sjeveru..Negdje u centru grada,npr. Nekako u svemu zaostajemo za ostalima...
Only black and white

vanja

milose, krenuli su sa kamerama  i kod nas sa postavljanjem prije nekoliko godina ali se desio slucaj da je na glavnu kameru instaliranu u centru podgorice zabiljezeno da kad udjes na sajt imao si mogucnost da je okreces i dosta zumiras,ljudi su je koristili da bi gledali sto se radi u stanove preko puta. to je doslo do suda i to je prekinuto. ne znam sto se desava sa tim ali nedje je problem.

Miloš BP

:107: Nasa posla.. Ima i onih sto se ne pomjeraju. Valjda u skorijoj buducnosti postave neku takvu. Gledao sam danas, gdje sve kameru ne postavljaju uzivo da se gleda, cak i u stalu medj' svinje ,krave, i ovce.
Only black and white

Niksic 3

Quote from: Milossss on February 12, 2018, 22:30:07
:107: Nasa posla.. Ima i onih sto se ne pomjeraju. Valjda u skorijoj buducnosti postave neku takvu. Gledao sam danas, gdje sve kameru ne postavljaju uzivo da se gleda, cak i u stalu medj' svinje ,krave, i ovce.
Pa moja rodbina na Nedajno planira da postavi kameru u stalu medju kravama,kokoskama,svinjama...

Miloš BP

Kad postave salji link  :120:
Only black and white

Mađo

Obavezno linak, e mi je milije njih gledat nó dosta česa na tevelizor.  :11:

Niksic 3

Miloš BP

Danas u BP po AMS max.T. 1.8°C, a po synopu 3°C. Znam da synop zaokruzi T.na okrugao broj. Ipak ima razlike od oko 1°. Cija mjerenja ulaze za zvanicnu T.za ovaj dan?
Only black and white

mecava

Synop bi trebalo. AMS je uvijek nekako hladniji, ima rijetkih situacija kad je obrnuto. Ne znamo dje je AMS  :78:

Miloš BP

Quote from: mecava on February 15, 2018, 18:35:21
Synop bi trebalo. AMS je uvijek nekako hladniji, ima rijetkih situacija kad je obrnuto. Ne znamo dje je AMS  :78:
Valjda neko razrijesi dilemu. A i za lokaciju AMS-a. Neko mi rece da je mozda tu oko poljoprivrednog fakulteta.
Only black and white

mecava

Pisali smo prije neku godinu o ovome. Kod poljoprivrednog je klimatoloska, ne bi bile moguce tolike razlike da su jedna pored druge. Godinama me muci ta dilema. :120:

Mađo

AMS bi trebala da se nalazi u krugu meteorološke stanice.

Nažalost, ovome našemu Zavodu je validniji podatak sa klasičnih nepreciznih termometara iz trulih meteo kućica, koje se raspadoše, nego sa savremenih automatskih stanica i senzora.  :23:

Niksic 3

Mogu li se idje naći meterološki godišnjaci II?

staracfoco

Kad će se otkloniti greška na meteogramu jer je Berane pokriveno podacima ski centra Kolašin,a Rožaje podacima ski centra Lokve?

Admin

Pošalji mi link ka stranci na kojoj se to dešava!