News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Miloš

Stefan Savić dao gol za Manchester City!  :109:

ehtelion

svaka mu cast, samo mi je ona ekipa toliko nemotivisana, vjerovatno je najveci krivac za to politika kluba.

Fraka

Ne pravi se ekipa preko noci.. gluposti...

Miloš

Kako god, ta ekipa trenutno dijeli prvo mjesto na tabeli sa svojim sugrađanima:
http://en.wikipedia.org/wiki/2011%E2%80%9312_Premier_League#League_table

Bura

Upravo sam postao ujak!  :116: :116: :116: :116:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Nek je živo i zdravo i čestitam  :121:  :116:  :116:  :116:

Jeli đetić ili đevojka ?

Cirius

:105:        :116:     čestitke,  ujka Kecmi   !         :121:

Bura

Đevojka, 3 kila i 100 grama  :60:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Nek je živa i zdrava   :105:  :109:  :121:
Pieš li što naćas ?  :116:  

Stefan600

Da li se neko od vas razumije u studijsku opremu?

Kupio bih opremu da snimam svoj glas i da to snimim na svom kompjuteru... Ne znam sta tu tacno ulazi od opreme, pa ako neko zna, mogao bi da me posavjetuje?
Tu je valjda onaj mikrofon, i jos neka stvar koja ga veze sa kompjuterom?  :77:   :72:  :78:
Februar 2012. :)

Cirius

:27:    pratim par sajtova i grupa koje  'nadgledaju'  cijeli projekat,  ne znam koje je snimanje sa ovoliko pažnjom praćeno godinu i nešto prije izlaska filma,  i to samo prvog dijela.  Postoji ooogromna zajednica na netu,  kao što znaš,  koja se podrobno bavi detaljima ...    činjenica da se radi u 3d nije toliko interesantna danas koliko podatak da se snima kompletan film sa nestandardnih  48 frejmova po sekundi    :45:   preko toga nisu išli jer ljudsko oko ne primjećuje razlike.   No,  ovo je samo tehnička strana,  da ne tupimo mnogo ...   dobar dio ekipe je sa LOTR-a,  majstori efekata,  kamere,  fotografije,  zvuka itd   koji već imaju pun ormar Oskara koje su dobili sa trilogijom.    
Jedan detalj koji će ljubiteljima kinematografije reći kakav je pristup ovom projektu :  ekipe za terraforming su ponovo 18 mjeseci unaprijed pošle da posade određene biljke na predviđene pozicije,  da se prilagode okolini i prime za tlo,  kako bi teren izgledao prirodno i u skladu sa predjelima opisanim u knjizi.    

Fraka

haha ethelione ovo je video kompilacija 4-5 vrlo poznatih filmova.. medju kojima harry potter i lotr... ovo nije bas trailer haha  :27:

vanja

Quote from: ehtelion on October 02, 2011, 20:02:02 Ciruse, jesi pogledao ovo?

http://www.youtube.com/watch?v=WSgNW26u130&feature=related

ehtelion, nije ovo zvanicni trejler za hobite kao sto rece fraka...ako pogledas malo bolje na toj istoj stranici sa strane vidjeces da je dosta ljudi u iscekivanju prvog trejlera napravilo neki svoj "fan trejler" :)

Rade

Quote from: stefan96 on October 02, 2011, 14:09:38 Da li se neko od vas razumije u studijsku opremu?

Kupio bih opremu da snimam svoj glas i da to snimim na svom kompjuteru... Ne znam sta tu tacno ulazi od opreme, pa ako neko zna, mogao bi da me posavjetuje?
Tu je valjda onaj mikrofon, i jos neka stvar koja ga veze sa kompjuterom?  :77:   :72:  :78:

Dobar mikrofon, dobra zvučna kartica i moguće neko predpojačalo.
Ja preporučujem neku eksternu karticu tipa ove sa linka.

http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics/products/1/8/8/422188.jpg

Stefan600

I sto mislite, koliko bih para trebao da ulozim za to?   :109:  :32:
Februar 2012. :)

vanja

pa dobro ljudi...ide li se na utakmicu?  :111:
dajte da cujem ovdje optimizam :)
 :109:

Cirius

Čujem da se mogu naći kod tapkaroša,  ali se plaćaju zlatnom prašinom     :103:
Nisam ni pokušao da ih uzmem,  kad sam vidio  'opsadu'  kod šaltera ...     kupci se dovode u neprijatan položaj u onoj gužvi,   a ja konformista ....     :122:      pa kad jednog dana bude moguća kupovina dostojna ljudi,  ići će se.    
Gledam s ekipom kod prijatelja,  a što se tiče optimizma,  nadamo se nekoj petardi u mreži  'gordog Albiona'        :119:     :116:     :121:

biće i bod sasvim dobar ...    

ehtelion

tu se vidi kakva smo stoka. da ljudi obrazuju jedan fin red sa po 20 cm razmaka i da se ne tiskaju (jednako ce doci na red). Ili da se preko interneta prodaju, no smo jos neobrazovani za to. Mada je 1000 karata stvarno malo.

a zajebah se za trejler, pogledah ga jedanput i reko mozda je vec gotov.

Fraka

vanja

hrabri sokolovi pregazili gordog albiona.....petarda na stadionu pod Goricom....gordi albion na koljenima....naslovi su nasih dnevnih novina jutro nakon utakmice  :53:
moglo se bez ove kise, ovo je nevjerovatno...njima citavog zivota pada kisa tamo...skoro pa su vec dobili utakmicu :52:

ehtelion

Quote from: Madjo on October 06, 2011, 22:34:06 E blago vama.
Mene nije volja leć u kadu koliko je zima.Čini mi se da je temp između 5 i 7 stepeni.
Da sam očistio kumin noćas bih upirio šporet.  :77:

Nekad ces madjo imat parno grijanje, pa ces u kupaci gledat kako napolju snijeg pada. A jedna sauna napolju ne bi skodila, cisto da se simulira stanje na islandu:)

Madjo

:67:

Quote from: vanja on October 06, 2011, 13:40:44 hrabri sokolovi pregazili gordog albiona.....petarda na stadionu pod Goricom....gordi albion na koljenima....naslovi su nasih dnevnih novina jutro nakon utakmice  

Bojim se ja da ne bude obratno.  :02:
Ma i da bude, nema se što momcima zamjerit.  :121:
Učinjeli su više nó što je iko očekivá.

Ko bi reká da mi Crnogorci umjemo igrat lopte  :67:   Đedovi su ní bili jaki i izdržljivi, śekli su dobro i zidali suvomeđe, jeli krtolé u kile i leba rumetinova, pođekad se brav ispeče i dofati pršút s petra,a đeca bi u glavicu čuvala brave i igrala plojke i prstenovah...................   :15:    

ehtelion

bice uzivanje sigurno, pa kako na bidne:)