News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Madjo

E ovamo je stabilno zacukan na 5-6 kilobita otkad postoji.

Madjo

:104:  Bježmo !!     :116:   :76:

Miloš

Svuda u svijetu se s vremena na vrijeme pojave "vanzemaljci", ali primijetio sam da je Srbija jedina zemlja u kojoj je to svakodnevna pojava.  :11:

Madjo

Baš me zanima koliko je danas palo kiše....u Ćekliće...  :10:    :11:

Bura

Juhuuuuuuuu!  :111: :111: :111:

Podešeno lokalno vrijeme na svim glavnim AMS-ama! Nema vise računanja!
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Bura

Danas u Baru DAN BEZ AUTOMOBILA. Zatvorena glavna ulica a sada po njoj umjesto auta, djeca igraju skolicu i jos neke igre. Kroz grad se cuju djecje pjesme. Bas lijepo!  :105:

Cirius

Potpuno drugačija slika u Pg ...    jutros je Preko Morače bila takva gužva da su kolone bile do Tološke šume,  a auta ostajala unutar raskrsnice kod hotela Premier čekajući semafor kod zgrade Maksim !   Bilo je i drugih zastoja i gužvi,  pa je 'putovanje'  od bloka 5  do Palade,  autom,  trajalo punih 20 minuta,  duže nego što bi trebalo pješke da se stigne    :17:     :46:

Fraka

Ne pricajte mi o guzvi  :35:
ovo je nevjerovatno par zadnjih dana u Bg, rade se neke ulice u centru, to je nezamislivo, minimum sat vremena sa zvezdare preko mosta na novi Bg, i to ako imam srece.

Madjo

Ja nemam tija problema  :11:

Bura

U citavoj Crnoj Gori jedino grad Bar je prihvatio da se ovo odrzi.

Bura

Dan bez automobila u Baru:

Fraka

Kupih jedan autic, Mazda 2 1.3 86 konja.. fino malo auto, bas kakvo mi treba

Madjo

Nek je srećan  :116: i da dobro služi   :47:

Fraka

Fala ti moj dobri Madjo, pa kad nedje na zimu budem pu gore obrcao javljam ti  :116:

Stefan600

Neka dobro sluzi Fraka, sa srecom  :116:
Februar 2012. :)

Madjo

Quote from: Fraka on September 23, 2011, 22:45:52 Fala ti moj dobri Madjo, pa kad nedje na zimu budem pu gore obrcao javljam ti  :116:

Vala je bruka što još ne popismo po to piće ká ljudi  :116:

Madjo

:82: Odmor mi proleće nešto prebrzo, od prekśutra na posá...  :14:  pii  :107:

vanja

Quote from: Madjo on September 24, 2011, 10:44:44 :82: Odmor mi proleće nešto prebrzo, od prekśutra na posá...  :14:  pii  :107:

isto tako...prebrzzzzzo  :75:

Madjo

Srećan mi 5500-ti post   :116:  :116:  
Da ste mi davali za svaki deseti post po 1 euro danas bih mogá kupit meteorološku stanicu   :78:

demijan

ehtelion

imam utisak da ce ove godine biti masu takmicara, ali najvece sanse od poznatih dajem Milosu:)

Rade

Madjo

Quote from: ehtelion on September 28, 2011, 09:45:26 imam utisak da ce ove godine biti masu takmicara, ali najvece sanse od poznatih dajem Milosu:)

Slažem se  :83:
Drago mi je što se se i ti prijavio.  :48:

Quote from: Rade on September 28, 2011, 10:33:02 Winter is coming!

Jes kako ne  :15:  Eto se kupaju još  :76:

ehtelion

nemam pobjednickih pretenzija, a najvise naucim kroz testove. I ako ja dobijem stanicu prodacu je i novac donirati Unifecu! (imitiram misice, samo da se zna) :)

Kakva zima, nema vise zime. Srecam sam sto sam vidio snijeg, za 30 godina ce se o tome pricati kao od free love na Woodstock-u.