News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Jun 2026.

Started by sanjin, June 01, 2026, 16:49:26

Previous topic - Next topic

sanjin

U maju je PG imala samo 6 tropskih dana (Tmax>=30°C).
Jun kreće još jednom trideseticom, ali ce narednih dana biti osjetno svježije.

Miloš BP

Данашњи мах. 28.5°С.
Било је доста сунца, по мало вјетра, али и облака... По нека грмљавина па је изгледало да може и поквасити..али киша отишла негдје крајевима и преко границе...
Only black and white

Miloš BP

10-minutni jak pljusak popodne, palo 5mm. Prave konvektivne padavine, jedan dio grada dobro pokisao, drugi ni kapi...
Only black and white

sanjin

U Podgorici je sinoć pao litar kiše a danas cijeli dan suvo. Da vidimo šta nam donosi srijeda veče.

Sone1234

Quote from: sanjin on June 02, 2026, 23:12:43 U Podgorici je sinoć pao litar kiše a danas cijeli dan suvo. Da vidimo šta nam donosi srijeda veče.
Sanjine modeli daju za Podgoricu 30 litara.Moze li se desiti vise da pane.No se bojim da i to ne bude ispala.Volio bih cuti tvoj komentar?

sanjin

Pa evo za sada ništa a trebalo je vec da bude pljuskova. :67:  ne bi me začudilo da padne vrlo malo.
Al da ne trčimo pred rudu .
Ozbiljno grmi i blica prema zapadu. Vidim da NK ima pljuskove.

sanjin

Sone1234

Quote from: sanjin on June 03, 2026, 19:46:37 Kreće olujica
U donju goricu kod Zecanke palo 40 litara.Zivo me zanima kolko je zvanicna stanica izmjerila Sanjine.Unaprijed hvala na informaciji druze.

Sone1234

Dobro je ovo ko ima malo baste kao ja.Ko zna kad ce sledeca kisa biti?Mislim da cemo se nacekati jer Podgoricka kotlina ulazi u suvi mod obicno od juna.

sanjin

29 litara. Dobri su modeli bili .