News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Februar 2022.

Started by Drazen, January 31, 2022, 10:47:55

Previous topic - Next topic

sanjin

Teško PG može prijatno da iznenadi.

NK u 1h javlja umjeren snijeg na -0.6. Nek barem tamo napada do guzica. :11:

Yeti

Ide to ide, sipa sipa, rastu centimetri, ovako brate bez mučenja, nego kad krene samo pridodaje...  :79:
Listen to me carefully,I shall say this only once

sanjin

Ipak nema ništa ljepše od hladne kiše na 3-4 stepena. Romantika at its best. :67:

Yeti

Rain is rain, but snow....  :79:

dacolik

Koliko ima cm u Niksic?

Pantelija

Pozivam ove iz PG sto iz stanova gledaju oce li koja pahulja minuti sjutra kod mene u NK. Lopate i kuvana sljiva obezbijedjene :) Preksjutra mozemo na turno skijanje, birajte planinu :) 46 sezona sam na skijama i mislim da sam poprilicno zavisan od istih e ako mi je snijeg milo vidjeti ispod 800mnm pomamio se :) Prosle godine iznad 800mnm bilo zatrpavanje, a u NK lopate nijeasam dirao, milina :) No neka ga, njegovo je. Bolje i jedan dan lopatati pa skijati no samo setati po prosaranim brdima.

Niksic 3

Niksic na 13/14cm, sad mjerio!Jak snijeg :43:

Fraka

Vjerujem da je na Njeguse opsta trpacina. U Kotor se dobro spustila temperatura na 5 stepeni uz kisu

Yeti

Pa tu smo oko 10cm ili to već, kako pada, s lakoćom prelazimo, ide to ide pada bez prestanka...  :79:

Dado

Konacno nesto konkretno, trpaona sto bi se reklo. Tu smo na 15ak cm vec.

dacolik

vanja

e kakav snjegopad u nk po slikama, masline mjere 3.6, pljusti kisurina
slabo pada ali uhvaticemo taj snijeg nedje kroz noc ili u najranijim jutarnjim satima

Pantelija

Odokativno NK blizu 15cm uz jak intezitet. Polako počinje da okreće na sjever. Biće mećave za sat - dva.

niksicki

Odavno nije ovako padalo. Sto bi rekao brat Daka trpacina epskih razmjera  :79: :120:

Krupac trenutno

Niksic 3

Raste na oci, imam lenjir do 15cm a njega je vec presisao.

Niksic 3

Dado

Ne bih rekao. Intenzitet za pozeljeti, festival za oci.

mecava

Podgoricani izgleda spavaju dok je temp na +2.8°C. BP ima 0.5mm na -1.1°C  :79: Cetinje da ima nasu temp, izguralo bi na pola metra do jutra. Izgleda da svakako nece biti daleko od pola metra.  :43:  :79:

dacolik

Padaju rastopljene pahulje u Farmake.

mecava

Vidim da je u Virpazaru zurka, 1.4mm na +0.9°C  :48:  :105:

Dado

Odje je vec uhvacena 20ica. Kakav snjegopad i dalje umjeren do jak.

Niksic 3

Jos i grmi idemo na 30cm :79:

Yeti

Zadnjih četrdesetak minuta ne da pada, no trpa.E tako se to radi...  :79:

Niksic 3

Kakva trpačina, što je ovo niksicani delije ocemo li na poooo metra ovo? :99:

Yeti

Izgleda da se dosta elemenata skockalo za ovaj dobar snijeg, a bogme je što bi se reklo "trebalo rodit mečku" da se sve posloži. Trpaj, trpaj...  :79: