News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Septembar 2021.

Started by sanjin, September 01, 2021, 00:30:46

Previous topic - Next topic

sanjin

Danas ugrijalo kao u sred ljeta. 33 stepena, na asfaltu je pravi žaropek.

Miloš BP

Лијепи, топли дани се настављају и код нас. 28° данас.
Only black and white

Matija Milosevic

Dobro ugrijalo
28.1 C nadam se da nece biti 30 C  :120:

Miloš BP

Равно 30° данас. Нисам очекивао.
Only black and white

Matija Milosevic

28.7 max
I sad je toplo 27.3

Vadi se krompir uveliko prije kise

SnowHunter

Krompiri dobro rodili, mašala! :109: Zato je brainwashing poprimio zastrašujuće razmjere, dobro nam je rečeno - povratka na staro nema.  :20:

Prvu polovinu septembra obilježava ogroman temperaturni raspon, zadnjih dana u Crnoj Gori redovno imamo kombinaciju mraznog i tropskog dana. Na grafu su najviše i najniže dnevne temperature od početka mjeseca:

Kod minimalaca po jednom su najhladniji bili Mokro i Njegovuđa, ostalih 13 dana naravno Kosanica. Kod maksimalaca Podgorica nijednom nije bila najtoplija, 10 puta je to bio Danilovgrad, 3 puta Ulcinj, jednom Virpazar, dok su jednog dana izjednačeni bili Danilovgrad i Ulcinj.

Kosanica bilježi već 8 mraznih dana, prema starim Godišnjacima SFRJ najviše mraznih dana u septembru je zabilježilo Grahovo 1970 - njih 9, Žabljak je 1971. stao na broju 7. Vidjećemo da li Kosanica može do još jednog CG rekorda...

Matija Milosevic

Matija Milosevic

Pada slaba kisa
Zavrsismo krompir na vrijeme
:67:

Poledica

Muci se vrijeme ,ocekujemo kisu brzo 👏

Matija Milosevic

Ja maloprije dodjoh iz PG
Dolje sparno i vruce
Trenutno sam u KL
Oblacno ocekujemo kisu

michael

kisa kao da se poradja, a ne pada. postalo frustrirajuce, imam nekih basti livada i bunari na izdahu, nije vise sala bez kise, gledam i prosto se iscuditi ne mogu da jednoatavno nece da pocne

ali eto svakako pred nama kisan period

Matija Milosevic

Pokvasi malo nocas sad stade

Miloš BP

Кишица нека повремено пада. Литар-два до сада пало.
Only black and white

Matija Milosevic

Jak pljusak trenutno
Bas jak

michael

podgorica nista  :78:  ni tog vjetra ni skoro pa kapi kise. ajmo dalje

Miloš BP

Стала киша. Сад по нека звијезда стидљиво се указује. Око 4mm по Амс пало.
Only black and white

michael

kakvo nevrijeme u pg, oluja, grad, haos

Aquaria

Mene je uglavnom zaobišlo, a vidim da je bilo grada prema Danilovgradu i u Kotoru. Ovamo je bilo nešto slabe do umjerene kiše, grmljavina se čula u daljini i sve vrijeme se sticao utisak da nevrijeme tek treba da stigne, ali ništa. Nije neka fotografija, ali evo mamatusa u daljini

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Matija Milosevic

Palo 5.1 mm
Sad ugrijalo sunce ono pravo nenajavljeno  :107:

Fraka

Strahovito nevrijeme jutros, srecom ovamo dje sam ja u Dobrotu nije tako strasno, vec je proslo juznije, Skaljari dosta vise, a pogotovu Tivat i Radanovici. Redom su auta polomljena, grad prečnika i to 7,8 cm... Ne pamtim da se ovo ikad na moru desavalo prije.

Miloš BP

Only black and white

Aquaria

Strašan razvoj prije nepunih sat vremena, potop je bio preko Morače. Kad se vratih kući, gledali su me kao da sam s Marsa pala jer je ovamo sunce peklo sve vrijeme Slikah ovo u povratku

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Matija Milosevic

Kako god po ko zna koji put mase prognozu
Najavljeno je potpuno oblacno sa pljuskovima al ajde  :120:
Nista novo ovo su i dalje ljetnji razvoji
Nikako neki ciklon da se stacionira

Poledica

Suncani intervali,jutros nesto kise,nista specijalno.

Matija Milosevic

Bgm pljusnu evo sad cisto da ne bude totalna ispala