News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

April 2021.

Started by Cirius, April 01, 2021, 00:23:00

Previous topic - Next topic

Bura

U Istri gotovo svuđe pada snijeg, od Pazina u unutrašnjosti do Labina i Pule na obali. Snijeg takođe pada i u Rijeci, Senju i ostrvu Cresu, a pada i u Kninu. Baš jak front. U zemljama okruženja, a kuda je front prošao, odavno je presniježilo; u cijeloj centralnoj Hrvatskoj, Slavoniji, u Bosni, Krajini, Semberiji, te pojedinim mjestima u Vojvodini. U Hercegovini, južnoj Dalmaciji i južnoj Srbiji, kao i kod nas još uvijek proljećne temperature. Leskovac mjeri 19°C.

Brzo je on na našoj teritoriji. Sa sjeverne strane je već "upao", Pljevlja sa 13°C u 15:20h već u 16:10h su na 6.5°C.
Za to vrijeme Danilovgrad i Podgorica na proljećnih 17°C, a primorje na 15-16°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Matija Milosevic

Sve oblacno,bice ovo dobra noc 💪

Fraka

Prilicno nestvarne brojke za April na sjeveru Jadrana a evo sad i u centralnom dijelu. Nekoliko stanica ima negativnu temperaturu uz jak snijeg. Nevjerovatno

Nikola

Očekivan snijeg u Istri ali nevjerovatno da je na ostrvima T 0C,a svega -6/7C po visini.Kod nas iako toplije more u sred januara pri -10C na 850mb ne može tako nisko T da se zadrži.

Matija Milosevic

Zabljak uveliko snijezi 😄😄❄️❄️

Miloš BP

Kod nas se naoblacilo, ali jos je rano za drastican pad temperature.

Zanimljivo izgleda radar Evrope. Ima dosta pljuskova snijega, izgleda. Ponegdje i ''thundersnow''.

Only black and white

Matija Milosevic

Kisa pocela,opada temp.
Okolna brda uveliko u snijeznoj zavjesi ❄️❄️

Matija Milosevic

Zabljak i pljevlja snijeg
ZB jak snijeg,u PV -0.4
Kod mene kisa 4.7 brzo ce

Aquaria

Zadnjih dva sata povremena slaba kiša, 12°C. Popodne je bilo južnog vjetra, pomalo i prohladnog, toliko da mi se čini da je (subjektivno) toplije sad nego u toku dana kad je bilo 16°C

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Miloš BP

Dobar front. Okrenulo na sjeverni vjetar, i snijeg, nakon par kapi kise. Naravno, jos je to slabo.. Citav dan duvao umjeren jugozapadni vjetar. Max. 15°. Ams ''riknu'' ko za inat. Valjda proradi u toku noci.
Only black and white

sanjin

Pluzine u minusu i imaju solidne padavine.

Južina

Kod nas snijeg pada ali slabog inteziteta

Matija Milosevic

Slaba do umjerena kisa i dalje
3.5 C,Zabljak na -4.5 umjeren snijeg

Južina

Sad već dobro pada, sve osim ulica je pobijeljelo.
Kao u sred januara je napolju

Nikola

Ima blicanja na jugu,zanimljivo bi bilo ispratit Nikšić.Vrlo snažan front Mostar je na 3C,na obali Ploče i Ston 4C to je par desetina km od Herceg Novog.

Matija Milosevic

Kakva mecava nzm sta se desilo
❄️❄️❄️❄️ Idemo sad

Matija Milosevic

Aooo kakav sniieg
Sve bijelo u momentu znaci nevjerujem ❄️❄️😄😄

sanjin

Po veb kameri i u Beranama poceo snijeg. Takodje i u Rozajama.
Ranče kao u sred januara ....

Dado

U Nk potop, cekamo.. 🙂

Miloš BP

Trpa trenutno dobro. I ulice skroz bijele. 5cm trenutno.
Only black and white

Matija Milosevic

Spektakl
Ima 7,8 cm
Znaci nzm sta da vam kazem ❄️❄️❄️💪💪💪💪

Dado

Front je tu i naravno presusilo.

Aquaria

Jaki udari (jugozapadnog, čini mi se) vjetra uz pljusak, bukvalno odjednom je sklopilo. Ne znam da li se čuje huk vjetra ili je grmljavina

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Miloš BP

Neka ostane zabiljezeno i ''thundersnow'', i to jos u aprilu. Ja sam cuo 1 grmljavinu. .

Only black and white

Nikola

Gledam ovu webcam što je kolega Sanjin postavio iz Berana,prvo poštovanje za rodu koja cio dan prestoja nad gnijezdom a snijeg baš fino pada,da sam tamo ne bih u kuću ulazio noćas.

Slaba kiša,nimbostratusna oblačnost brzo se kreće sa juga.