News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Srednjoročne i dugoročne prognoze

Started by Admin, September 20, 2009, 18:09:54

Previous topic - Next topic

Danilovgrad

SH, tacno, sve cesce se pominje ovaj naredni vikend... :79:

bole

Vrlo vjerovatno da nam nece dugo trajat ovo otopljenje......

Vjestica

Izlazi EC 12Z..Ima mjesta za projene..

Stefan600

Stigli su do 144 h... Bolji do sad...  :109:
Februar 2012. :)

bole

Quote from: Stenli on December 20, 2010, 19:23:47
Izlazi EC 12Z..Ima mjesta za projene..

i na kraju ce se priklonit gfs-u  :62:

Simke

bice zahladjenja za vikend ali kratko samo snijeg na sjever jace zahladjenje od 3 januara ali do tada uzivajmo u jugovini

snesko belic

Isto kao i prosle godine,bilo je jace zahladjenje 3 januara,a cetvrtoga je u podgorici pada slab snijeg,znam jer mi je tada bio rodjendan,a imam slike koje je hidrometeoroloski zavod okacio na njegovom sajtu prosle godine vrijeme za 4 januar pa cu sjutra okacit.

snesko belic

okacijo bih komplet sve ali je dadoteka veca od 250 kb

Danilovgrad

http://www.foreca.com/Montenegro/Danilovgrad?details=20101227
Bajkovita foreca....  :05: za ponedeljak crta sn gjii susnjezicu, generalno jako zahladjenje od nedelje.  :67:

snesko belic

Evo i freemeteo crta za podgoricu zahladjenje,pa i cak susnjezicu i snijeg krajem dana?????

Fraka

Mislim da ste vec shvatili koji je recept za snijeg u Pg.. Od prelaska kise u snijeg nema nista. Potrebno je par ladnih dana, pa onda neki ciklon koji bi donio snijeg.
Inace GFS je odlican, crta zestok snijeg za sjever crne gore, dobro je da nam se planine zatrpaju za NG  :109:
Prosle godine je bilo 10 stepeni na zabljkak u 00:00  :57:

bole

Vidjecemo sto ce biti......dosta daleko da se bilo sto kaze sa sigurnoscu ...uglavnom i EC polako uvodi haskija....posle 25tog Dec....,  :109:

lav

dali ce sjeverac u subotu vece ili nedelju?
:78:

Djole

bice ce zanimljivo u nedjelju i naredni period  :79: :79:

lav

Dali nas očekuje hladnoća Djole  sa padavinama ili bez?

snesko belic

niksicki

Јесу ли вам фино рекли да не вјерујете томе фриметео,а ви Јопет  :71:

Vasilije

Nista freemeteo za duzi period al zato za d 2-3 dana je odlican mada su sanse za snijeg 10% mislim za susnjezicu snijeg gotovo nemoguc!!! :59:

Dzoni

Simke

Nesto mi je cudno da eta,nmm i gfs daju slicne izlaze za nedelju vece  sta to znaci> :83:

Djole

dzoni  ja nebih bio toliko siguran da nista nece bit za ovaj vikend ;)

Vasilije

Ni govora o snijegu nema!!Pitanje je osim Kolasina i Zabljaka i sjever a kamoli PG...!!! :11:

Dzoni

Pa nebih bas tako prokomentarisao...po ovome sto sad vidim postoje sanse da obrne na susnjezicu ili snijeg i u NK u nedelju !