News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Srednjoročne i dugoročne prognoze

Started by Admin, September 20, 2009, 18:09:54

Previous topic - Next topic

LOMIBA

ima li neko predvidjanja kad bih mogli dobiti prvi snijeg u nize krajeve?? :78:
U dobru se ne ponesi!

Стенли

Kako je krenulo nece ga ni u planine bit a ne u nize predjele. Ovo je bruka.

Aj sve splamcelo!  :06:

bole

stenli polako jos zima nije pocela . . . ..,  :116:

Стенли

Quote from: bole on November 23, 2011, 19:35:57 stenli polako jos zima nije pocela. :116:

Kakva ce tek zima bit kad je jesen ovakva? ......... zadovoljni sa par kapi kise.

bole

nikakve stete sto kise nije bilo , imali smo finu jesen bez cizama se islo         :109:

LOMIBA

izgleda da mozemo da ocekujemo snijeg u ponedeljak vece barem mi na sjeveru....ali sacekacemo jos malo nije izvjesno..!
U dobru se ne ponesi!

Nikola

u utorak siguran snijeg na Zabljak e za nize jos je daleko

Nikola

Evo nesto blize sto daje nadu za razvoj neke dalje situacije  :122:

Fraka

GFS nije normalan.. ne znam zasto me nervira iz izlaza u izlaz...  :71:

Stefan600

GFS otkacio...Daje strahovito ladovinu po visini za 15 decembar. SMijesno. ali me je odusevilo. Od kad nestade ovaj Ac pocele su da se crtaju strasne stvari, dako bude nesto tamo do 20-tog...
Februar 2012. :)

Nikola

Ne znam,Gfs je promjenjiv ali EC na +120H daje opet ciklon ali nakon toga dovodi ponovo AC.Valjalo bi sjutra da EC ostavi taj ciklon i da ga produbi a ako ne onda do daljnjeg nista....

milos555

LOMIBA

ljudi mozemo li ocekivat snijeg u nedelju?nesto mi se cini da je krajnje vrijeme vise da padne u nize predjele??
U dobru se ne ponesi!

Vasilije

Milose mozda to i ostane jer je preosle   godine 18-tog dec. bio snijeg u Podgoricu!!!

Bura

Quote from: Vasilije on December 05, 2011, 18:33:51 Milose mozda to i ostane jer je preosle   godine 18-tog dec. bio snijeg u Podgoricu!!!

I NA PRIMORJU  :03:

Bolje gram nafake no kilo mozga.

Nikola

Ma nema sanse,EC daje samo kisu sto je dobro i to za nedelju i ponedeljak,ALI AC i dalje vlada nad okeanom tako da se narednih dana nista ne zna,svo prognoziranje posle ponedeljka je napamet,znaci izlazi ce se mijenjati narednih dana tako da je MOGUCE da Podgorica vidi snijeg do 20-tog!

Danilovgrad

vanja

snijeg je padao 17 decembra navece, ispravite me ako grijesim a 18 je od 6-7 ujutro pocela kisa (pricam za podgoricu)

snesko belic

Da tako je,znam po tome dan prije moje slave.

Nikola

Nemojte se nadat snijegu nece ga biti evo pouzdanih izvora  :81:
Do novogodisnje noci  :102: :102:

LOMIBA

Nikola nemoze tako dugo da se prognozira hocel biti snijega ili nece....to su samo nagadjanja...!
U dobru se ne ponesi!

Nikola

Stvarno  :08: Pa vidis da je fora,ne zna se na +144 a ne +588  :67:

LOMIBA

sorry...Nikola.. :75:..izgleda da ima naznaka za neke padavine u cetvrtak...!??
U dobru se ne ponesi!

Nikola

Naravno,najvjerovatnije imacemo jos jedno padavinsko kolo.A EC i GFS daju na +192 neku promjenu ali to crtaju vec evo desetak dana tako da nista ozbiljno.

milos555