News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Srednjoročne i dugoročne prognoze

Started by Admin, September 20, 2009, 18:09:54

Previous topic - Next topic

LOMIBA

U dobru se ne ponesi!

Miloš

Dobrodošao Lomiba!  :112: Forumu baš nedostaje aktivnih članova sa sjevera Crne Gore.

milos555

evo ga:  :08:
Foreca sajt je dao za ovaj dan u Podgorici tokom veceri,jak snijeg !  :102:

Madjo

Quote from: milos555 on December 01, 2010, 11:44:52

Foreca sajt je dao za ovaj dan u Podgorici tokom veceri,jak snijeg !  :102:

Dobro, nije mnogo pogriješio, samo u "boju"  :11:

Stefan600

pomjerili datum za snijeg 2 dana unazad.  :116:
Februar 2012. :)

Madjo

Crta se i dalje jaki prodor hladnoće za 10. i 11. decembar.Po Ecmwf-u, formirao bi se ciklon u Đenovskom zalivu pa bi se premjestio preko Jadrana uz produbljivanje.U početku bi skoro svuđe padala kiša da bi kasnije okinulo  :105: -12°C po visini nakon svega  :79:

milos555

Samo mi nemojte reci da ovo nije tacno ! :11:  :04:

Madjo

Itekako je moguće, ako se ostvari situacija koju crta Ecmwf.  :27:
No daleko je.

ehtelion

Madjo

Stefan600

I ja sam sad gledao.. Tu se jedno 5 dana daje jako zahladjenje po visini. Ali je stvarno daleko. Ovaj 11 je  blizu i sve mi se vishe cini da nas ovog puta nece zaobici ova hladna vazdushna masa. :72:
Februar 2012. :)

sanjin

Vjestica

LOMIBA

U dobru se ne ponesi!

Poseydon

Sigurno je da pomet stize sljedeceg vikenda, a hoce li biti snijega ostaje da se vidi.Navijamo za ECMWF,mada ja mislim da ce GFS pogoditi ovoga puta. Dakle, suva zima...

Cirius

Nemojte otpisivat' Mediteran jos    :122:

Vjestica

Neka ciruse,uh gledam ovaj yr.no evo 15-min..kako lijepo stoji onih -15C za Zabljak 11.12.,a tek za Danilovgrad oni -5C,jos sladje.

ehtelion

Vjestica

Quote from: ehtelion on December 03, 2010, 00:52:58
evo su sad izmijenili i toga nema:)

Neka ne kidaj me komso ubudjasmo se vise od ove jugovine.
A kako nema,udji na Next weekend na sajt yr.no.

ehtelion

a to gledas za uvece. ja rekoh da si mislio na maximalnu dnevnu. Nije to toliko strasno za danilovgrad, - 5 kad je vedro. (mozda je u pazice drukcije, ne znam kako je tamo :11: )

Danilovgrad

Jel istina kako neki kazu da ce od 11 biti jako hladno u Danilovgradu? I jos nesto, Danilovgrad spada u centralne predjele CG? Tj najnize centralne predjele, a ne jugu, jel tako?

Fraka

Tako je Danilovgrad je centralni dio.

Morao sam ovu sliku okacit, cisto za arhivu, nije photoshop  :75:

Madjo

Geografski Danilovgrad spada u centralne, a klimatološki spada komotno u južne krajeve sa sredozemno-jadranskim pluviometrijskim režimom padavina. :27:

Fraka, viđi mi tamo za Novu godinu što crta Gfs  :05: 

Fraka

Haha madjo, a ne gledam ja ovo sa nekom nadom nego stvarno lijepo izgleda haha. Mada ovo od 10. se ne razlikuje previse.. a to bi trebali uzet u obzir ako ga potvrdi nekoliko narednih izlaza  :03: