News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2021.

Started by Nikola, January 01, 2021, 02:12:30

Previous topic - Next topic

Aquaria

Džoni, meni je temin "sprdati" sinonim za šalu, izvini ako si to drugačije protumačio

On: sad već čist snijeg, popularni mp3. Nešto su se istanjili oblaci, čini mi se.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Dzoni

Prijavljujem susnjezicu onako solidnog inteziteta, siri centar grada. Reklo bi se da pojacava pa bi i T2m mogla na dolje. Pratimo.  :101:

p.s. @aquaria Sve ok  :45: :47:

scepo

Pojacao intezitet, sve vise pahulja, cini mi se malo hvali da bude cisti snijeg..

Buc

Rekoh vi ja, sjutra 2-3 cm :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dzoni

Da, samo fali malo jaceg inteziteta da spusti jos stepen i cist snijeg bi padao. Neki skroman vjetar je krenuo, kovitla, promjenjiv.

dacolik

Quote from: scepo on January 28, 2021, 22:48:28
Pojacao intezitet, sve vise pahulja, cini mi se malo hvali da bude cisti snijeg..

Koji dio grada?

EagleS

Evo da i ja prijavim, ovo su skroz pahulje kod mene, doduše za sad ne nešto što bi moglo pokrivač dat, pretopla je podloga i ovaj najniži sloj

sad i jači intenzitet ali se to sve topi odma, vrlo sitno
The absence of evidence is not the evidence of absence

scepo

Cisti snijeg, Gornja Gorica, samo da bude.malo jaci intezitet..

Nikola

Gledam u rasvjetu kod mene kiša sa ponekom rastopljenom,valjda okrene na snijeg i ođe.

Dzoni

Recimo kod mene u centru, sad, padavine skoro stale i ultra sitna kisica rominja...
Nekako su oblaci previsoko i dalje i nemaju onu crvenu boju, kakava uvijek biva kad snijeg pada u PG.
Raduje javljanje iz G.Gorice, dako krene sad sa zapada ka nama.

Dzoni

Yr.no prijavljuje susnjezicu kao trenutno stanje za PG...
Na mom termometru od pocetka padavina, u zadnjih pola sata, takt opao za 0,6c.

scepo

Sitan snijeg pada evo 7,8minuta vec,ali bas preslab intezitet..dosta je zahladnilo,pirka i neki vjetric

dacolik

Evo i u Farmake sitan, ultra vlazan snijeg.

Buc

Nema nista od snijega ipak... steta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cuca

U Vraniće čista kiša

boka

Vezirov most...susnjezica...mada na momente krupnija... :54:

St.

Evo počelo je tek sad.. Mokar snijeg u Dg, ima i susnježice. Da vidimo što će biti od padavina  temperatura previsoka

Drazen

St.

Pada slaba, cista sipeca kisa. Ocekivano, za sada, da vidimo.  :21:

Dzoni

Quote from: Drazen on January 28, 2021, 23:23:25
Krupne pahuljeeee  :04:
Na Koniku ?

U centru malo pojacao intezitet ali sve sitne rastopljene pahuljice, tacno na jaknu kad padne, vidi se. Da covjek to ne vidi, rekao bi ona sitna sipeca kisa. Ams Masline 0.3mm.
Takt 3,7c.

Niksic 3

Nk objelio po betonima.

Aquaria

Pojačala kiša iz rijetke pahulje. Mislim da je  ovo kraj bilo kakvih nadanja za nekim iznenađenjem (a nije da su šanse bile velike, ali 'ajde).

Dzoni

Quote from: Aquaria on January 28, 2021, 23:40:33
Pojačala kiša iz rijetke pahulje. Mislim da je  ovo kraj bilo kakvih nadanja za nekim iznenađenjem (a nije da su šanse bile velike, ali 'ajde).

Ne bih rekao da su sanse za padanje bile male, naprotiv. Uslovi kojima smo mi vladali, tj imali ih iz EC materijala, davali su izgledne sanse za snijeg u skromnim kolicinama, gotovo bez sansi za statisticki pokrivac. A ova cista kisa, koja sad pada, za mene je prilicno iznenadjujuca, mora da su se slojevi poremetili...

michael

ja u rogame pahulju ne vidjeh, a nije da je nijesam zelio vidjeti  :78:

Drazen

Sad jači intezitet,čista kiša  :07:
Laku noc.