News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Januar 2020.

Started by Nikola, January 01, 2020, 12:05:07

Previous topic - Next topic

mecava

Kada je Milos pisao to je stvarno bio najjaci intenzitet ove zime. Pravo zatrpavanje.  :79:  :79: Sada je to slab snijeg u Bijelom Polju.  :79:

Matija Milosevic

Ovo nije tacno,I'ma 10 cm
I pada strasno :79:

Matija Milosevic

Matija Milosevic

U svom zivotu jacu mecavu nisam vidio  :79:

Miloš BP

Klasicni, povremeni pljuskovi snijega večeras. Jedno 7-8cm ima. Kad bi ovako do jutra...
Only black and white

NK sve ce biti dobro

Da se i mi javimo iz vjetrovitog Nikšića.

Danas je bilo povremeno slabog snijega u nekoliko navrata, pogotovo jutros oko 9,10 i večeras. Večeras je u jedno  momentu malo ozbiljnije počeo , pa je veliki dio površina u gradu obijelio, dok je npr u dijelu grada preko Bistrice oko 22h bio formiran fin sloj, uz prilično dobru mećavu.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

michael

Dan da nas malo razdrma...Spremimo se za duzi zimski san sad, monotoniju.... :78:

Matija Milosevic

Palo je sinoc 10 cm za sat ipo
Plus je I vjetra bilo  :79:
Hladno danas,provijavanje snijega

Nikola

Vjetar polako slabi,do svitanja T će u minus.U DG je stao vjetar,uz T oko 1c.

staracfoco

Sva je prilika da će tokom noći i ujutru biti jakog mraza. Trenutna temperatura je između -8 i -9 stepeni. Vedro je,bez vjetra.

Matija Milosevic

U KL strasno udari vjetra
Koji smanjuje subjektivno temperaturu :79:

mecava

Dobro je steglo veceras, Pljevlja su na -15 a Bijelo Polje na -11. Vjerovatno slijedi najhladnije jutro u Bijelom Polje ove zime.  :79:

staracfoco

Jutros i Bijelo Polje i Berane na -14 stepeni. Rožaje ,sa -18 još hladnije.

Mađo

UH,baš nisko.
Cetinje Tmin -3.8 a Njeguši -3.1°(izmjereno u 1h)

Matija Milosevic

Zbog vjetra KL stao na minus 8
Msm da ce nocas biti dosta manje  :107:

sanjin

Pljevlja -18 jutros kao i Rozaje. Bice i narednog jutra finih mrazeva.

Miloš BP

Danas ledeni dan. Suncano je bilo.. Max.T. -2°C. Nismo mi Žabljak pa da danas pređemo u plus :120:
Only black and white

Matija Milosevic

I KL osto ispod nule
Vjetar je ucinio svoje  :107:

staracfoco

Ako bi se gledao samo synop i Berane je imalo ledeni dan. Malo me buni to što je po synopu u Bijelom Polju bilo -4 kad je kod mene bilo -1. Vidim da je kolega napisao da je u B.Polju Tmax bila -2,što je izmjereno,vjerovatno,poslije termina synopa. Ako je i kod mene bilo nešto slično onda je Tmax bila iznad 0 pa ništa od ledenog dana. Otvorio bih rafalnu paljbu zbog kašnjenja sa puštanjem u rad AMS,ali nemam municije. Sve potroši kolega iz Kolašina. :05:

Nikola

Danilovgrad -1c,Podgorica na oko 9c zbog vjetra.

Nikola

Najtopliji u državi   :119: ukoliko vjetar potraje vjerovatno će biti oboren rekord u razlici T između PG-DG.

Matija Milosevic

Hahahahahahahahah,hladno nocas
Taman svu municiju potrosih  :120:

Gaston

Quote from: Nikola on January 07, 2020, 21:09:25
Danilovgrad -1c,Podgorica na oko 9c zbog vjetra.
Na Studeno je iznad nule jer fenira sa śeveroistoka.

staracfoco

Na sjeveru i sjeveroistoku još jedno pogano ledno jutro. U Beranama -13 sa maglom. Pljevlja najhladnija sa -17,Andrijevica,Bijelo Polje i Rožaje -14,Žabljak -13 , Plav -12 i Gusinje -11 stepeni. U ostalim mjestima su jednocifreni minusi uz ogradu da podatka za Mojkovac nema. Podgorica je,takođe,uhvatila minus a,zanimljivo,Nikšić je na +1 stepen.

Cuca

U Mojkovcu jutros u 7h, tačnije u Poljima, mereno u autu - 15. Eto da ima i taj podatak.