News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Jun 2019.

Started by Nikola, May 28, 2019, 19:04:30

Previous topic - Next topic

Nikola

Za vikend i tokom ponedeljka T u blagom porastu ali u popodnevnim satima nestabilno.Sredinom sledeće sedmice treba očekivati prve 30ice  :105:

sanjin

Nimalo lijepo prognoza za pocetak juna.

superwoman

sto znaci, ustedjecemo jer nam ne treba ljetnja garderoba,,,,

Mađo

Eo ljetnje doba a na tebe zimska roba!

sanjin

Ne prija mi ovo. Ove zene ne mogu da se poskidaju. I dalje su u rolkama i pantalonama.

milanchek

Čuh da kakav Ramazan dođe, takav i prođe, pa po tim navođenjima, 'lijepo' bi trebalo biti od 6.og juna, jer je ovaj počeo kako kažu šestog maja. Ja sam od onih što vjeruju nauci i dokazima, ali nadam se da će se i ovo potrefiti, tj. da nakon 6.og možemo uživati u više Sunca!

superwoman

Quote from: milanchek on May 29, 2019, 21:09:03
Čuh da kakav Ramazan dođe, takav i prođe, pa po tim navođenjima, 'lijepo' bi trebalo biti od 6.og juna, jer je ovaj počeo kako kažu šestog maja. Ja sam od onih što vjeruju nauci i dokazima, ali nadam se da će se i ovo potrefiti, tj. da nakon 6.og možemo uživati u više Sunca!

Daleko je 6.jun...

sanjin

Naredna 3-4 dana kisovito. Od petka bi trebalo da pocnu prave ljetnje temperature.

Nikola

Sjutra i tokom utorka više oblačnosti uz kišu i pljuskove sa grmljavinom.Od srijede postepeno poboljšanje.
Temperatura od srijede u blagom,a od petka u osjetnom porastu,tako da će T u petak i za vikend dostizati i prelaziti 30c u nizijama.Očekuje se i prvi ovogodišnji tropski talas.

EagleS

The absence of evidence is not the evidence of absence

EagleS

Čeka nas toplotni talas sredinom mjeseca, tačnije od 13. do 16. okvirno, Tmax > 35°C, mada ćemo vrućinu već sad osjetit za vikend (Tmax do 35°C) (PG)

Transmat

Vec danas je 36 u Dg. Velika je vlaznost vazduha. Prevruce!

EagleS

Četvrtak, petak EC daje 22°C iznad većeg dijela Crne Gore, osobito Bijelo Polje u jednom trenutku će imati svoje malo parče od 23°C  :11: Očekujem neke 39tke da panu.

Nikola

Sjutra u kasnim popodnevnim časovima u Z-B ravnici lokalno i kratkotrajno moguće vremenske nepogode.

Poledica

Kroz 7, 8 dana daje se ponovo pad temperatura i povremena kisa.

Nikola

Od sjutra,pa do sredine naredne sedmice,veoma toplo i sparno,u kasnim popodnevnim satima uglavnom u sjevernim i centralnim predjelima kratkotrajna kiša,pljusak i grmljavina,lokalno vremenske nepogode sa gradom i grmljavinskim procesima.

Poledica

Po yrno daje se kisa solidna sj u popodnevni satima.

Poledica

Nidje kise na vidiku.

Bura

Jaka, na udare olujna bura od sjutra veče na primorju. Jak vjetar duvaće i u centralnim predjelima.
Dakle, predstoji nam par paklenih noći, još paklenijih dana, hladnija morska voda, a što je najgore potencijal za lako i brzo širenje požara.  :13: :02: :02: :82:
Ako ništa, makar će sunarodnici na sjeveru države imati blagi pad temperature, pa i prijatnije vrijeme.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Poledica

Od utorka tropske vrucine. Bice pakleno  :107: